Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIE SWOIMI DRZWIAMI ZEWNĘTRZNYMI

robjar

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tedass, a mogę prosić o jakieś zdjęcie, gdzie widoczne są Twoje okna? będę wdzięczna bo temat mnie męczy i męczy. Na wizualizacji projekt Z17) są okna podzielona (nawet takie maleńkie) i wyglada to ładnie. Ale czy jest praktyczne?

Bardzo chętnie...................................... Jak tylko przyjadą od producenta :)

Kurcze a o moich nikt nie napisał :/

Az takie paskudne są - mi sie wydawało, ze to dzieło sztuki ale cóż - o gustach sie nie dyskutuje - widać teraz moda na nowoczesnośćnastałą i moje retro drzwi sie nie podobają.

Ale za to sąsiedzi jak je zobaczyli to od razu poprosili o telefon do stolarza :)

Miałam swój typ z pierwszych stron tego wątku i tego się trzymałam. Są takie rzeczy, które się wie: takie i żadne inne. Problem był z decyzją co do ich koloru bo kusił baardzo antracyt (zaluzje i brama garazowa) ale jednak dobraliśmy ciemny orzech do stolarki.

cieszę się, ze się podobają ale i tak ja jestem ich największa fanką :))

Kurcze a o moich nikt nie napisał :/

Az takie paskudne są - mi sie wydawało, ze to dzieło sztuki ale cóż - o gustach sie nie dyskutuje - widać teraz moda na nowoczesnośćnastałą i moje retro drzwi sie nie podobają.

Ale za to sąsiedzi jak je zobaczyli to od razu poprosili o telefon do stolarza :)

Bo widzisz Piotr. .teraz klasyka ma inną definicję ;) Przyglądałem się Twoim drzwiom - wymagały wiele pracy, dokładności, mają dwa skrzydła, bardzo solidne zawiasy, kawał futryny.. Trzeba docenić pracę stolarza. Ale teraz klasyka=prostota :)