Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POCHWALCIE SIE SWOIMI DRZWIAMI ZEWNĘTRZNYMI

robjar

Recommended Posts

Witam.

Często tu zaglądam,ponieważ jeszcze do niedawna stałam przed wyborem moich drzwi zewnętrznych (w końcu się zdecydowałam,teraz czekam tylko na dostawę).Oglądam zdjęcia,czytam komentarze i tak sobie myslę,że każdy model znajdzie zarówno wielbicieli jak i przeciwników.Jedni się zachwycają,inni przerażają...A i tak przecież najważniejsze jest aby drzwi podobały się przede wszystkim nabywcy.Przecież każdy ma inny gust.Ważne,aby pasowały do całości domu.Bo inaczej, nawet najdroższe i najpiękniejsze,będą wyglądały jak czapka dżokejka do garnituru.brrr

no i co z tego wynika? - zamykamy wszelkie watki związane z wykończeniami?

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

@Martinezio

Fajnie, ze komus oprocz mnie tez sie podoba :) narozniki poczatkowo mialo byc kamieniem, ale duzo osob zaczelo mi odradzac ze sie brudzi, ze to nie najtrwalsze rozwiazanie.. no i dosc wysoka cena tego materialu. Skonczylo sie na tym, ze podmurowka i narozne slupki beda w mozaice
. troche sie boje jak to wyjdzie ale nic innego juz nie wymysle.

Drzwi sa w kolorze ciemnego debu (teak o ile dobrze pamietam) a okna zloty dab wiec troszke sie roznia, ale nie az tak jak na ostatnim zdjeciu, niestety aparat za 200zł troche przeklamuje kolory. Kolor drzwi na pierwszym zdjeciu jest najlepiej oddany.

Okna to PVC, natomiast drzwi drewniane - dębowe :)

@Martinezio

Drzwi sa w kolorze ciemnego debu (teak o ile dobrze pamietam) a okna zloty dab wiec troszke sie roznia, ale nie az tak jak na ostatnim zdjeciu, niestety aparat za 200zł troche przeklamuje kolory. Kolor drzwi na pierwszym zdjeciu jest najlepiej oddany.

Okna to PVC, natomiast drzwi drewniane - dębowe :)

To mnie uspokoiłeś :)

Wstawiam nowe fotki

http://img585.imageshack.us/img585/6163/img0021kb.jpg

http://img687.imageshack.us/img687/1570/img0022yd.jpg

drzwi z mojej bajki - bardzo ładne! Jestem ciekawa jakiej szerokości i wysokości masz oścież drzwiową? No i drzwi masz otwierane na zewnątrz? Czy mogłabym prosić o zdjęcie od wewnątrz - jestem ciekawa ile światła wewnątrz daje lustro weneckie?

To mnie uspokoiłeś :)

Mozna wiedziec czemu? :)

Wstawiam nowe fotki

http://img585.imageshack.us/img585/6163/img0021kb.jpg

http://img687.imageshack.us/img687/1570/img0022yd.jpg

drzwi z mojej bajki - bardzo ładne! Jestem ciekawa jakiej szerokości i wysokości masz oścież drzwiową? No i drzwi masz otwierane na zewnątrz? Czy mogłabym prosić o zdjęcie od wewnątrz - jestem ciekawa ile światła wewnątrz daje lustro weneckie?

Szerokosc 200cm i wysokosc 210cm. Standardowy wymiar dla drzwi z dwoma naswietlami bocznymi .

Drzwi oczywiscie otwierane na zewnatrz :) Szyba to nie lustro weneckie, jest tylko przyciemniona, ale i tak wszystko sie w niej odbija, moze nie tak bardzo jak w lustrze ale jednak... a zdjecie od wewnatrz probowalem juz robic ale niestety nie oddaje rzeczywistosci..

Edytowane przez winthek

Mozna wiedziec czemu? :)

Szerokosc 200cm i wysokosc 210cm. Standardowy wymiar dla drzwi z dwoma naswietlami bocznymi .

Drzwi oczywiscie otwierane na zewnatrz :) Szyba to nie lustro weneckie, jest tylko przyciemniona, ale i tak wszystko sie w niej odbija, moze nie tak bardzo jak w lustrze ale jednak... a zdjecie od wewnatrz probowalem juz robic ale niestety nie oddaje rzeczywistosci..

dziękuję za odpowiedź.. :)

• 2 weeks później...