agakrzyś1719507409 22.08.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 anula05 - mnie też się bardzo podobają Twoje drzwi... My z powodu ograniczeń finansowych mamy takie: http://img836.imageshack.us/img836/750/1004534n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 24.08.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 http://www.marketdrzwi.pl/images/DwaSkrz/valenciaLUXduoorzechn.jpg my mamy takie, w dużej mierze ze względu na finanse. Ale mnie się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 24.08.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 nie wiem co wy chcecie dziewczyny od swoich drzwi ,ale zarówno w przypadku agi jak i moniki drzwi prezentuja się bardzo fajnie. Mysle że biorąc pod uwage kubature dachu wielkość domu to dobrałaś aga idealnie swoje drzwi. Może nie jestem znawca stolarki drzwiowej ale stwierdzam ze wizualnie prezentują sie naprawde fajnie. NIe powiem czy klamka jest poprawnie zamontowana i cos tam z czyms jest zlicowane ale ogólnie wygląda to ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 25.08.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Ja moim mam jedynie to do zarzucenia, że nie są drewniane.... A takie chciał mój mąż. Ale niestety nie mogliśmy sobie pozwolić na wydanie 6 000 czy 8 000 zł za drzwi. A tak mamy za 2 990 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.08.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 my mamy takie, w dużej mierze ze względu na finanse. Ale mnie się podobają. a gdyby nie finanse to jakie byście zamówili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 25.08.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Ja moim mam jedynie to do zarzucenia, że nie są drewniane.... A takie chciał mój mąż. Ale niestety nie mogliśmy sobie pozwolić na wydanie 6 000 czy 8 000 zł za drzwi. A tak mamy za 2 990 zł wcale nie uwazam ze bardzo drogie rzeczy w tym np. drzwi muszą być od razu rewelacyjne -cena nie zawsze oznacza że cos jest ładniejsze,fajniejsze. jest mnóstwo przykładów chocby na tym forum że ludziska wydali kupe kasy na drzwi a efekt jest taki sobie. masz ładną kubature dachu (kopertówki zawsze prezentuja sie ładnie) pod kolor dobrane okna ,drzwi zew. rzucisz fajna elelwacje, kostke zorganizujesz ogród -zobaczysz jak wyjdzie fajnie. nie dajmy sie zwariowac drogo wcale nie oznacza lepiej -sztuką jest za nie duże pieniądze zrobic coś ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 25.08.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Ja też się nie znam totalnie na tym, które byłyby lepsze... Niestety przy ograniczonych finansach, musieliśmy (tzn ja musiałam) wybrać te, które mi się podobają.... Co do jakości, to w każdym sklepie, sprzedawca zachwalał, że jego drzwi najlepsze... To samo było z oknami. Nie ma się co oszukiwać - jeśli się ktoś na czymś nie zna - sprzedawcy wcisną największy kit. Wracając do drzwi - zapłaciliśmy za nie ok 2700 zł (to ok), w miarę mi się podobają (bardziej podobały mi się te za 7000zł, np z Hormana, a co do jakości tych drzwi - przekonamy się gdy zamieszkamy i trochę pomieszkamy sztuką jest za nie duże pieniądze zrobic coś ekstra. genialnie to ujęłaś Mirabillis P.S. Cieszę się, że podobają Ci się moje drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.08.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 My z powodu ograniczeń finansowych mamy takie: bardzo przyzwoicie się prezentują. mozecie wrzucić fotkę od wewnatrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 26.08.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 a gdyby nie finanse to jakie byście zamówili? Jeżeli chodzi o wygląd to pewnie podobno. Bo taki właśnie wzór bardzo mi się podobał. Gdyby nie finanse zamówilibyśmy drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.08.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Jeżeli chodzi o wygląd to pewnie podobno. Bo taki właśnie wzór bardzo mi się podobał. Gdyby nie finanse zamówilibyśmy drewniane. uff, jak dobrze. bo myslałem, że byście trochę pocudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 31.08.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 nie. nie liubie cudować chodziło jedynie o materiał, choc sprzedawca polecał nam takie, ze względu na fakt, że drewno może się odkształcać. gdyby ktoś szukał drzwi w przyzwoitej cenie to w sumie ze spokojem mogę polecić tą firmę. ja bylam bardzo zadowolona z obsługi, szczególnie, że wymienili mi pękniętą szybkę. A zgłaszałam to 3 dni po odbiorze. odbiór wlasny, transport wlasny. Montaż własny. Mimo to przyjechali i wymienili bezpłatnie. http://www.marketdrzwi.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 02.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Oto i moje długo oczekiwane, dzisiaj wstawione. Drewno meranti, barwione na wenge.http://img194.imageshack.us/img194/8089/dsc042791p.jpg' alt='dsc042791p.jpg'>[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.09.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 A może jakieś bliższe ujęcie? Intersuje mnie ten pochwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 02.09.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Powiedzcie mi jak są zrobione Wasze drzwi PCV z doświetlami? Składają się z jednej części, czy doświetla są montowane oddzielnie? Dostałam dwie wyceny na drzwi z tej samej firmy i zrobione to jest różnie, i cena oczywiście różna. Który sposób jest prawidłowy? Jak na zdjęciu (czyli składa się to z całości) czy drzwi oddzielnie, do tego dwa łączniki fasadowe i dopiero doświetla w ramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 02.09.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 finlandia mam tylko takiehttp://img263.imageshack.us/img263/9913/dsc042812.jpg' alt='dsc042812.jpg'>[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 02.09.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 adriado jaka jest szerokość doświetla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.09.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Ok, ciekawił mnie sposób mocowania pochwytu - tu ma specjalne, stabilne podstawy, które dla odmiany mogą się komuś nie podobać.. ALe na pewno nie wyżeźbią w drewnie dziury w pierwszym roku używania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.09.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Drewa - sztywność PCW jest słabsza niż drewna, dlatego wskazane jest zastosowanie oddzielnych ram i łączników stabilizujących. Niewiele widziałem realizacji drzwi z PCW w jednej ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.09.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 a meranti nadaje się na drzwi zewnetrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 03.09.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 (edytowane) finlandia dziękuję za odpowiedź A z jakiej firmy polecilibyście drzwi PCV. Edytowane 5 Września 2011 przez drewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts