Mari19 26.10.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 (edytowane) A to moje drzwi wejściowe..wykonanie miejscowy stolarz Edytowane 26 Października 2011 przez Mari19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.10.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 drzwi ładne, ale nijak mi pasują do bryły domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.10.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ech - no i mamy dylemat z drzwiami zewnętrznymi. Wychodzi że jak drewno to jesteśmy prawie skazanie na klamkę, a jak chcemy pochwyt to pozostaje stal/aluminium. Do użytkowników drzwi z pochwytem otwieranych na zewnątrz - na ile prawdziwe są opowieści sprzedawców że przy silniejszym wietrze elektrozaczep może nie wystarczyć i drzwi mogą się otworzyć same? A może ktoś ma drzwi stalowe obłożone MDF-em, bo takowych tu jeszcze nie widziałem? Nam jeszcze się nie otworzyły. Jakiś czas żałowałam, że wybraliśmy pochwyt, dzisiaj już się przyzwyczaiłam. Trudno mi natomiast przyzwyczaić się, że muszę trzasnąć drzwiami, żeby je zamknąć i że przy otwieraniu kluczem trzeba je docisnąć, czy to jakaś wada drzwi, czy tak po prostu musi być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 27.10.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 tak ma byc mazo , dopytywalam przy montazu oraz u producenta-tak wlasnie ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.10.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Dzięki leat - pocieszyłaś mnie, bo już się bałam, że coś nie tak. Szkoda tylko, że to trochę upierdliwe, mąż wychodzi czasem bardzo wcześnie i tym trzaśnięciem budzi co czujniejszych domowników:) No i otwieranie drzwi z dociskaniem, kiedy ma się zajęte ręce zakupami nie jest już takie proste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 27.10.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Nie do końca znam się na zamkach rolkowych (takie się stosuje przy pochwytach), ale przypuszczam, że niektóre rozwiązania mają możliwość regulacji, tj. drzwiami będzie trzeba mocniej trzasnąć, ale za to powinno się lżej je otwierać kluczem. Pytajcie przy zakupie, chociaż nie sądzę by sprzedawca to wiedział (ja np. musiałbym zapytać swojego dostawcę). Z tym że jak już można - to wypada dopchnąć te drzwi by wkładka lżej się kręciła - inaczej może się zbyt szybko zużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 27.10.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 to chyba chodzi o to, ze obecnie w drzwiach montuje sie uszczelki, tego wczesniej nie bylo, stad ten "docisk/domyk" jak dla mnie jest to logiczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 28.10.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 to ja już moge pokazać moje drzwi po montażu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.10.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 taki sobie ten wzór i osobiście niecierpię drzwi metalowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.11.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 taki sobie ten wzór i osobiście niecierpię drzwi metalowych Po takej "pochwale" nie dziwię się że nie ma następnych chętnych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 jeśli ktoś pokazuje coś na fm to musi liczyć się z tym ze komuś się to nie podoba, drzwi są zbyt fikuśne i mam prawo do swojej opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 07.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 http://images50.fotosik.pl/1205/8c72ba7548934be4.jpghttp://images47.fotosik.pl/1195/7d54ff21595a6f02med.jpghttp://images37.fotosik.pl/1157/828188ef987ca02amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 07.11.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Może najlepszym komentarzem będzie to, że ja podobnie jak reni uważam, że każdy ma prawo do swoich opinii. Nie ma się czym stresować i wrzucajcie swoje zdjęica. oczywiście brak ogólnego zachwytu nad moimi drzwiami kłuje w serducho odrobine, ale po pierwsze primo jak wklejałam fotę to się z tym liczyłam, a po drugie primo drzwi były kompromisem pomiędzy kosztami, a estetyką dlatego myślę,że przy cenie 2 900 zł są całkiem niezłe. I wrzuciłam je, bo być może będzie tutaj ktoś kogo równiez nie stać na drzwi za 6000, 8000, 15000 zł, a kto przy budowie tak jak ja przegapił parę spraw i w ten sposób został zmuszony do poszukiwania kompromisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.11.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 To dobrze że Wy nie odebraliście tego braku zachwytu obraźliwie Zabudowanie tego otworu za 3 tys. to sztuka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 monika i super dziewucha z ciebie musi być, przyjęlaś krytykę i dosadnie odpowiedzialaś, ja rozumiem ze nie każdego stać na drzwi za 6 tyś , ja aby mieć drewniane zrezygnowalam z naświetla, ale super, że nie masz mi tego za złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 08.11.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Spoko - ja gdybym na etapie tworzenia tego dziurska na drzwi miała świadomość ile to będzie kosztować to też bym zrezygnowała. W pierwszej wersji to ten otwór miał jeszcze doświetlenie górne - wysokość drzwi 2,3. Z tym się uporaliśmy, ale zweżyć się nie dało A focha przecież strzelać nie będę bo wiem, ze nie jest to holiday inn Finlandia - biorac pod uwagę, że poczatkowe wyceny opiewały na kwoty powyżej 10 000 zł to mogę spokojnie zaliczyć zapchanie tej dziury - moim zdaniem całkiem przyzwioitymi drzwiami - za wyczyn akrobatyczny ale co się naszukałam to moje. Prawda jest taka, że jak to się sprawdzi to wyjdzie dopiero w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.11.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 monika i lukasz,a jaki macie wymiar tych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.11.2011 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 monika i lukasz mi nawet podobają się wasze drzwi, osobiście sama bym takich nie kupiła ale tylko ze względu na szkło przez które bardzo wyraźnie wszystko widać, ale gdyby je zamienić na mleczne, czemu nie a co myślicie o takich drzwiach? http://img12.imageshack.us/img12/7310/miniphp5.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.11.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 anam bardzo ładne.......ale nie do Waszego domu poza tym mnóstwo miejsca na osiadanie kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.11.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 taki ze mną problem że ja nie myślę praktycznie potem nie będzie komu ich myć ((((( dlaczego nie do mojego domku? tak mi się podobały jak myślisz jaki typ pasuje u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts