queene 13.11.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 raczej cos klasycznego, dobrze widze ze masz drzwi balkonowe zakonczone łukiem ?Twoj dom to chyba typ dworkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.11.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 tak są one zakończone łukiem i że domek jest dworkowy to też racja, choć wykończyć w środku chcemy go raczej nowocześnie to faktycznie na zewnątrz zostanie charakter dworkowy, raczej masz rację że te drzwi to nie dla nasdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.11.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 To są moje, też styl dworkowy... Aż się boję wklejać, bo czytam ten wątek od początku, i wiem jakim zdaniem cieszy się ten właśnie styl Chciałam poczekać aż będą ostatecznie polakierowane, ale z tym się odwlecze do wiosny. Kilka postów wczesniej obiecałam, więc wklejam Mnie osobiście się podobają i to chyba najważniejsze Drzwi dębowe, Monika, u nas też było wielkie dziurzysko, że samochodem można wjechać... 170x230 - koszt ok. 5tys. http://img560.imageshack.us/img560/8362/dsc07567t.jpg http://deco-00.slide.com/r/1/00e5/dl/znxZT3su6D_ycRiDRo5dF7FqCY2A_9NJ/item http://deco-00.slide.com/r/1/00a3/dl/rJ8D_j-RxT-mLO0Sxea9JizQXTxUFJa9/item Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.11.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 idealnie pasują...a dom piękny, biegnę pooglądać środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.11.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 To są moje, też styl dworkowy... Aż się boję wklejać, bo czytam ten wątek od początku, i wiem jakim zdaniem cieszy się ten właśnie styl Chciałam poczekać aż będą ostatecznie polakierowane, ale z tym się odwlecze do wiosny. Kilka postów wczesniej obiecałam, więc wklejam Mnie osobiście się podobają i to chyba najważniejsze Drzwi dębowe, Monika, u nas też było wielkie dziurzysko, że samochodem można wjechać... 170x230 - koszt ok. 5ty jak dla mnie bardzo dobrze dopasowane do stylu domu. Cena rewelacyjna! Mozna prosic na PW namiary na stolarza - z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.11.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Dziękuję Queene, w środku za wiele nie ma do oglądania, jestem na początku wykańczania i rozmyślam na razie nad łazienką... w trawertynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.11.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ... jestem na początku wykańczania i rozmyślam na razie nad łazienką... w trawertynie ale w płytkach czy w kamieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.11.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 W kamieniu ( w połączeniu z granitem lub marmurem, jeszcze nie wybrałam konkretnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.11.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 wiesz, ze granit jest kamieniem promieniotwórczym i w zasadzie nie powinien byc uzywany do wewnatrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.11.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 nie wiedziałam, ale tak samo można powiedzieć o większości przedmiotów i materiałów, które są w domu lub zostały użyte do jego budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 można o tym polemizować, ale badania warto przeczytachttp://www.fip.elbi.pl/pdf/Szymanski_-_LO_Kepno.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 14.11.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 wojgoc - wymiar drzwi 140/208 87anam87 - zdjęcie jest od wewnątrz. Szyba jest lustrzana, więc od zewnątrz gość widzi siebie nam własnie zależało na czymś takim, ale wiadomo, że każdy szuka pod siebie dardurdka - u nas na slasku niestety nikt nie chciał zrobić nam drzwi w tej cenie. Najtańsze oferty były na poziomie 6 500 zł i to za coś co mi się nie podobało, nie pasowało kolorem i w ogóle ble. poza tym ja szukałam drzwi przeszklonych i raczej w bardziej nowoczesnym stylu. Ale i tak jestem pod wrażeniem, że tak fajne drzwi udało ci się kupić za tak niewielkie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.11.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 dardurdka Aż się boję wklejać, bo czytam ten wątek od początku, i wiem jakim zdaniem cieszy się ten właśnie styl a kto ci takie rzeczy powiedział? ja uważam że drzwi są piękne, drewniane, klamka dopasowana idealnie a dom mimo że w innym klimacie niż lubię, to jest przepiękny, wszystko dopasowane , cudny klimacik i wogóle bardzo na tak, a filary superowe, takie grubie i to po dwa, super efekt powstał takiego dostojnego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 14.11.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Dardurka....drzwi przepiekne, idealne do Twojego domku....no i klamka identyczna jak u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.11.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 dardurdka a kto ci takie rzeczy powiedział? ja uważam że drzwi są piękne, drewniane, klamka dopasowana idealnie a dom mimo że w innym klimacie niż lubię, to jest przepiękny, wszystko dopasowane , cudny klimacik i wogóle bardzo na tak, a filary superowe, takie grubie i to po dwa, super efekt powstał takiego dostojnego domu Reniu, baaardzo Ci dziękuję Tym bardziej, że słyniesz z tego, że nie boisz się krytykować Właśnie taki klimat chcę zachować zarówno zewnątrz, jak i wewnątrz domku. Bałam się, bo jakiś czas temu tego typu domy były nazywane potworkami (nie mówię tu o swoim, bo mi akurat się upiekło, ale ogólnie o dworkowym stylu), a ich właściciele już nie wspomnę... Z drugiej strony, nie wiem skąd to wynikło, bo w końcu każdy wybiera projekt wg własnego gustu i potrzeb. Jednym podoba się styl nowoczesny ( i tych zdecydowanie jest więcej i to właśnie takie wnętrza królują na forum), innym klasyczny, jak mi Stąd moje obawy... W domku jestem zakochany, i zawsze chciałam właśnie taki! Mam tylko nadzieję, że gdzieś po drodze wykańczania czegoś nie zepsuję Marta, gdzie można zobaczyć więcej zdjęć z Twojego domu??? Bardzo jestem ciekawa, jak poradziłaś sobie z wiatrołapem, tzn. połączeniem dwóch kolorów drzwi... Sama zastanawiam się nad podobną stolarką i nie wiem jak to pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.11.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Marta&Marek,drzwi macie wersję full wypas.co macie na podłodze na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.11.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 dardurdka Tym bardziej, że słyniesz z tego, że nie boisz się krytykować fiu, fiu nie wiedziałam tego ale skoro tak to może czasami ugryzę się w język, a tak na marginesie to nie jest tak że styl nowoczesny jest super, każdy styl jest ok i każdy dom może być piękny pod warunkiem ze wszystko do siebie pasuje, ja patrzę jeszcze na to czy materiały są tandetne czy nie, i jakość wykonania, bo lubię jak wszystko jest dopracowane, twój dom ma niesamowity klimat i wygląd i nie mogłabym go nie pochwalić tylko dlatego że ja lubię styl nowoczesny, a swoją drogą cena za takie drzwi rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 15.11.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dardulka, stolarki polaczyly sie same.....tzn. musialy:) Fakt, dlugo myslalam jak rozwiazac ten problem...domek z zewnatrz podobal mi sie jedynie z ciemna stolarka a srodek jasny....no i wymyslilam, ze w wiatrolapie beda ciemne dodatki (lustro, szafka na buty i wieszak)....no i generalnie wcale mi to juz nie przeszkadza:)....zwlaszcza jak widze w katalogach polaczenie ciemnych mebli (wypoczynki) z bialym stolikiem kawowym:) Postaram sie zrobic jakies zdjecie.... wojgoc...na podlodze sa panele i gres....sadze, ze pytasz o to drugie wiec jest to Nowa Gala kolor bezowy. U nas wyglada to tak http://images50.fotosik.pl/1220/b0ab615586f3cfa4med.jpghttp://images41.fotosik.pl/1177/36f1a3c60739f7f6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.11.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 nic dodać, nic ująć - wszystko pieknie zgrane i dopasowane.czy macie w wiattrolapie ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 15.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 nic dodać, nic ująć - wszystko pieknie zgrane i dopasowane. czy macie w wiattrolapie ogrzewanie podłogowe? Dziekuje:) Podlogowka wszedzie tam gdzie jest gres (wiatrolap, kuchnia, lazienki i kotlownia) sprawdza sie rewelacyjnie...polecam nawet strasznym zmarzlakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts