rogbog 26.06.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Czy ktoś ma drzwi wewnętrzne Centurion(Sanok) np.typ KOBE? Widziałam je w realu, wyglądają nieźle,cena przystępna.Jak się sprawują,czy polecacie? Pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaArka 03.07.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 witam .My tez sie zastanawiamy nad zakupem tych drzwi tylko " OSAKA" W KOLERZE gold. i tez chetnie tez usłyszlabym jakies opinie na ich temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi i dosia 14.07.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 też szukam opinii o tych drzwiach i znalazłam tylko to http://forum.gazeta.pl/forum/w,796,79162135,0,Centurion_drzwi_jakie_opinie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamil 30.03.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Zgadzam sie. Niestety mam te drzwi.Okleina ktora odchodzi z drzwi to moze jest i Japonska,ale tylko z nazwy. Co do reklamacji, to jest jeden wielki smiechJa za wymiana tego szajsu czekalem prawie 2 miesiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts