Lataren 27.06.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam,dostałem starszą lodóweczkę i jest trochę już żółtawa i teraz mam pytanko jak ją zabudować i jakimi materiałami tak żeby wyglądała jak mebel.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.06.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Moimi znajomi robili sobie nowe mebelki do kuchni i za nic nie pasowala im biała lodówka, kupili więc okleine srebrna w castoramie (dokładnie nie wiem czy zwykłą czy jakaś specjalną) i okleili. Zrobili to tak ładnie, że byłam pewna że kupili jednak nowa lodówkę Napewno to wymaga cierpliowści i starannosci, ale efekt super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 27.06.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam. Ja kiedyś polakierowałem drzwi starej lodówki + wymieniłem uchwyt na tzw. reling. Lakier srebrny metalik 3 warstwy + bezbarwny 3 warstwy. Efekt rewelacyjny. Lakiery w spray'u duplicolor samochodowe. Przed lakierowaniem matowanie starej nawierzni (papier 200 -> 400 -> 600 na mokro) + odtłuszczenie benzyną ekstrakcyjną. Taniej i precyzyjniej było by zamówić ze 100 ml w mieszalni lakierów samochodowych i trysnąć pistoletem (nawet takim elektrycznym), ale jakoś na to w tamtym okresie nie wpadłem. Opcja - zgadać się z lokalnym lakiernikiem i podrzucić mu do polakierowania, za stówkę powinien pociągnąć, szczególnie jak będzie miał na warsztacie coś w wybranym kolorze. Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 28.06.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Proponuje kupić nową lodówke.Starsze lodówki ciągną dużo prądu, taka 10 letnia pobiera do 4 razy więcej.Między innymi dlatego w niemczech wyrzucaja lodówki starsze niż 5 lat.Moi rodzice wymienili starą lodówke, pralke i zamrażare w jednym czasie i nagle rachunek za prąd z 150zł spadł do 80zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 28.06.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Moja koleżanka musi wymienić lodówkę 5 letnią na nową. Obecnie produkują jakieś koszmarne buble, którym po 5 latach drzwi rdzewieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts