martynka1 27.06.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Od wczoraj boli mnie węzeł chłonny pod pachą. Ból jest taki jakby to był siniak, a węzeł jest powiększony. Nie uderzyłam się, nie jestem chora . Co to może być ...? Może ktoś już miał do czynienia z tego typu objawami ? Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoja30 27.06.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Radzę udać się do lekarza, on na pewno pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 27.06.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Może się zdarzyc przed okresem. Spokojnie. Na pewno to nie jest rak. Rak nie boli, przynajmniej na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.06.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Może się zdarzyc przed okresem. Spokojnie. Na pewno to nie jest rak. Rak nie boli, przynajmniej na początku. Dobrze powiedziane i nawet pocieszające.Spokojnie do doktorka i wszystko bedzie ok. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.06.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Mysle ze nie ma co panikowac i spokojnie mozesz poczekac pare dni - ja mialam ostatnio bardzo powiekszony wezel w pachwinie (to chyba tak sie to miejsce nazywa?) ale niebolesny wystraszylam sie jak nie wiem co - bo byl jak kulka ping pongowa i mialam wizje wszystkiego lacznie z rakiem i suchotami (tym bj ze w kregu znajomych mamy wlasnie mala tragedie ) na szczescie po 3 dniach - bylo "jakby nie bylo" wiec sadze ze jakas byla reakca obronna organizmu na cos mysle ze nie ma co panikowac ale na PEWNO jesli w ciagu paru dni (nie zmieni sie nic lub tez zmieni sie nieznacznie - stanowczo marsz do lekarza! i tu wazne zebys tego nie zlekcewazyla! Bo moze byc glupstwo a moze tez byc cos powaznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 27.06.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Wizyta u lekarza wskazana na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 27.06.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Nawet jeśli przejdzie - lekarz i to taki co USG piersi zrobi od ręki. Bez paniki ale warto na zimne podmuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.06.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Nie gdybac, sprawdzic u lekarza, po to oni sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 27.06.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Chyba, że wyjadą. albo pójdą do roboty w budowlance, żeby dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 28.06.2007 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 ...zdecydowałem się pójść do lekarza i sprawdzić. Lekarz rodzinny - nic nie wyczuł. W końcu wkurzyłam się, bo dalej pobolewa i poszłam na USG. Diagnoza: delikatnie powiększony węzeł, pozostałość po czymkolwiek: chorobie, jakimś niegroźnym zakażeniu, niewiadomo po czym. Leczenie: nie przejmować się, to nic groźnego, może zniknie a może już pozostanie. Dzisiaj już jest lepiej mimo, że wyraźnie czuję powiększony węzeł i boli, ale już nie tak jak kilka dni temu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.07.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 martynka - Trzymaj sie ciepło -wszystko bedzie ok - mnie aktualnie rozbiera siakieś zapalenie gardła z ogólnym osłabieniem - ponoć jakiś wirus sie panoszy. Rada na twojego węzła- obserwowąc i dac małzonkowi masować Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.07.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Martynko czasem coś takiego sie zdarza kiedy używa się dezodorantów kulkowych i jeśłi do tego akurat goliłaś sie pod pachami. U mojej siostry skonczyło sie to przecinaniem takiego guza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.07.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Martynko czasem coś takiego sie zdarza kiedy używa się dezodorantów kulkowych i jeśłi do tego akurat goliłaś sie pod pachami. U mojej siostry skonczyło sie to przecinaniem takiego guza Hę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 08.07.2007 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 malmuc napisał: Martynko czasem coś takiego sie zdarza kiedy używa się dezodorantów kulkowych i jeśłi do tego akurat goliłaś sie pod pachami. U mojej siostry skonczyło sie to przecinaniem takiego guza ..... ale mnie nastraszyłaś .... dobrze, że wszystko wróciło do normy sebo8877 dzięki za życzenia powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 13.07.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Martynko czasem coś takiego sie zdarza kiedy używa się dezodorantów kulkowych i jeśłi do tego akurat goliłaś sie pod pachami. U mojej siostry skonczyło sie to przecinaniem takiego guza Ścislej mówiąc- antyperspiranty. Niektóryz lekarze mówia na takie przyadki "o! Pani Lady Speed Stick" Faktycznie czasem kończy sie to przecinaniem. Dezodorant raczej czegos takiego nie spowoduje- ale z doborem i uzywaniem antyperspirantów trzeba uwazac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.07.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 to ten wspanialy talk z aluminium w antyperspirantach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts