grundfoster 27.06.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam,W listopadzie otrzymalem pozwolenie na budowe domu. Z wielka radoscia szybko udalo mi sie zalatwic kredyt i ruszyc z pracami budowlanymi. Na poczatku roku dowiedzialem sie, ze w planie jest wybudowanie nowej drogi krajowej. Aktualnie sa 4 warianty, z czego 1 przechodzi dokladnie przez moja dzialke. 1. Chcialbym sie dowiedziec, dlaczego wydaje sie pozwolenia na budowe domow w miejscach, gdzie sa planowane drogi?2. Co stanie sie w sytuacji, gdy zatwierdzony zostanie wariant przechodzacy przez moja dzialke? Czy musze go przyjac? czy dostane jakies odszkodowanie? Jak bedzie ono naliczane? Czy ktos zna odpowiedzi na te pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 27.06.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 http://biznes.onet.pl/5,1379150,prasa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts