mati_sowee 27.06.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ślub tuż tuż, a my nadal zastanawiamy się gdzie pojechac w podróż poślubną - narazie stanęlo na tym, ze zrobimy sie obiazdowa wycieczke samochodem po europie - Czechy, Słowacja, Austra, Węgry, Chorwacja, Francja może Włochy a może macie coś godnego polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.06.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 moze napisz :a. ile macie czasu (czyzby przyslowieowy "miesiac")b. jaka jest gorna granica cenowa calej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 27.06.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 A ja mam glupi pomysl... zostac w domu i pracowac nad potomkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 28.06.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 mamy dwa tygodnie a o kasie nie myslelismy musi sie nam podobac wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 28.06.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Mysmy byli z mezusiem w Nicei Pojechalismy na 10 dni i.... to byly najszczesliwsze dni w moim zyciu... bylo pieknie plaza, sloneczko, ja i on Mezus obiecal mi ze na 10 rocznice ( to juz za 3 lata, lo matko jak tez czas zasuwa ) pojedziemy tam znowu, sami... corcia zostanie z babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 28.06.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Mamy podobny dylemat Może ktoś jeszcze podzieli sie zrealizowanym - lub też jeszcze nie - pomysłem na taka podróż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.06.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ja polecam Chorwacje Piekne widoki, klimat goracy, morze cudne, przejrzyste, woda niebieska , ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 28.06.2007 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ja polecam Chorwacje Piekne widoki, klimat goracy, morze cudne, przejrzyste, woda niebieska , ech tez mi sie bardzo podoba - dlatego znalazla sie na naszej liscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 28.06.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Miło wspominam pobyt na Majorce. Piękne miejsce. Mmmm wspomnienia cudowne. Wprawdzie nie podróż poślubna a po prostu 2 tygodniowe wakacje. Wypożyczenie samochodu na kilka dni za śmieszne pieniądze, dzięki czemu można wypożyczyć i zrobić sobie super objazd po wyspie. Widoki boskie...morze, plaża, zachody słońca, super knajpki...echchch powspominać dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ja polecam Chorwacje Piekne widoki, klimat goracy, morze cudne, przejrzyste, woda niebieska , ech tez mi sie bardzo podoba - dlatego znalazla sie na naszej liscie Chorwacja -raj na ziemi wybieram sie tam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 28.06.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ja polecam Chorwacje Piekne widoki, klimat goracy, morze cudne, przejrzyste, woda niebieska , ech tez mi sie bardzo podoba - dlatego znalazla sie na naszej liscie Chorwacja -raj na ziemi wybieram sie tam ponownie a gdzie konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 28.06.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 "objazdówki" wspominam wyjątkowo - jeździliśmy "gdzieoczyponiosą" - i to było cudowne - zatrzymywaliśmy się w dziwacznych miejscach - niedostępnych dla turystów z wycieczek zorganizowanych. "Objazdowo" byliśmy na Lazurowym Wybrzeżu, Bordeaux, Paryżu. Dwa lata temu , po 10 latach zrobiliśmy sobie "podróż" sentymentalną - wróciliśmy do St Rafael, St Tropez, zahaczając o włOchy (jez. Garda - przecudowny klimat), Mediolan i całą Prowansję...Za kolejne 8 może znów to powtórzymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 28.06.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Byłam w Egipcie (Hurgada) i był to niezapomniany wyjazd - mam na myśli Muzeum Egipskie w Kairze, piramidy i nurkowanie w Morzu Czerwonym (bajka, nawet jak się tylko pływa po powierzchni w masce i fajce - czujesz się jak wrzucona do olbrzymiego kolorowgo akwarium). Jedyna niedogodność to klimat - niezbyt dobrze toleruję upały, a tam nawet na początku października było 36st. Ja osobiście mam też dużą słabość do Paryża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.06.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 tez mi sie bardzo podoba - dlatego znalazla sie na naszej liscie Chorwacja -raj na ziemi wybieram sie tam ponownie a gdzie konkretnie Mala Losinij ,Vielij Losinij Hvar Dubrownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.06.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 W Chorwacji nie można ominąć miejscowości Opatija, ma przepiękną jedenastokilometrową promenadę, zwaną Lungomare...pięknie oświetloną nocą, niebywały park, to miasto tętniące życiem, nazywane chorwackim Monte Carlo. Byłam pod wrażeniem. No i koniecznie zwiedzić wodospady Krka, Jeziora Plitwickie, również z mnóstwem wodospadów na terenie parku narodowego....raj dla miłosników przyrody i pięknych widoków. Wypłynąć w jednodniowy rejs stateczkiem, wokół licznych chorwackich małych wysp. Bilety w bardzo przystępnej cenie, naprawdę warto. Joan wspomniała o jeziorze Garda w północnych Włoszech, położonym w sercu Alp...po raz pierwszy zajechałam tam wracając z wczasów na rivierze włosko-francuskiej. Na rivierę już nigdy więcej nie wróciłam, nad Gardę w tym roku jadę po raz piąty i już się nie mogę doczekać. O tym miejscu nie można zapomnieć, zapachu wiatru, kryształowej wody jeziora, zachodów słońca, majestatu wyniosłych gór. Tam się wraca, a po wyjeździe tęskni za atmosferą starych, małych włoskich miasteczek... Blisko do Verony, skrytej za murami obronnymi i otoczonej fosą, dzięki której nawet upał jest łatwy do zniesienia, nieco dalej do Mediolanu, dusznego, skwarnego, bo nie leżącego nad rzeką...miasta czerwonych dachów...Znad Gardy wycieczkę do Mediolanu i obowiazkowo jeziora Como można zrobić w jeden dzień, nam się udało.Dla zakochanych cudownym, niezapomnianym miejscem jest słynne Bellagio nad jeziorem Como...serdecznie polecam spacer uliczkami tego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 29.06.2007 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 W Chorwacji nie można ominąć miejscowości Opatija, ma przepiękną jedenastokilometrową promenadę, zwaną Lungomare...pięknie oświetloną nocą, niebywały park, to miasto tętniące życiem, nazywane chorwackim Monte Carlo. Byłam pod wrażeniem. No i koniecznie zwiedzić wodospady Krka, Jeziora Plitwickie, również z mnóstwem wodospadów na terenie parku narodowego....raj dla miłosników przyrody i pięknych widoków. Wypłynąć w jednodniowy rejs stateczkiem, wokół licznych chorwackich małych wysp. Bilety w bardzo przystępnej cenie, naprawdę warto. Joan wspomniała o jeziorze Garda w północnych Włoszech, położonym w sercu Alp...po raz pierwszy zajechałam tam wracając z wczasów na rivierze włosko-francuskiej. Na rivierę już nigdy więcej nie wróciłam, nad Gardę w tym roku jadę po raz piąty i już się nie mogę doczekać. O tym miejscu nie można zapomnieć, zapachu wiatru, kryształowej wody jeziora, zachodów słońca, majestatu wyniosłych gór. Tam się wraca, a po wyjeździe tęskni za atmosferą starych, małych włoskich miasteczek... Blisko do Verony, skrytej za murami obronnymi i otoczonej fosą, dzięki której nawet upał jest łatwy do zniesienia, nieco dalej do Mediolanu, dusznego, skwarnego, bo nie leżącego nad rzeką...miasta czerwonych dachów... Znad Gardy wycieczkę do Mediolanu i obowiazkowo jeziora Como można zrobić w jeden dzień, nam się udało. Dla zakochanych cudownym, niezapomnianym miejscem jest słynne Bellagio nad jeziorem Como...serdecznie polecam spacer uliczkami tego miasta. sprawilyscie dziwczyny, ze mam niesamowita ochote namowic mojego przyszlego abysmy wlasnie tam pojechali bylyscie na zorganizowanej wycieczce czy tak prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.06.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ślub tuż tuż, a my nadal zastanawiamy się gdzie pojechac w podróż poślubną - narazie stanęlo na tym, ze zrobimy sie obiazdowa wycieczke samochodem po europie - Czechy, Słowacja, Austra, Węgry, Chorwacja, Francja może Włochy a może macie coś godnego polecenia Gdyby cofnąć czas pojechałbym z moją Gosią właśnie tu. http://nettur.rst.com.pl/1460/index.rst?Act=show_doc&id_doc=88&id_b=1460&id_dir=34 Grecki półwysep Halki- diki z trzema półwyspami to kraina zawieszona między górami i morzem. Na zachodzie leży Kassandra z pięknymi plażami. Sitho- nia, półwysep środkowy, oferuje ukryte zatoki . Nie ma nic piękniejszego jak poranek na takiej plaży we dwoje.Rozmarzyłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.06.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 bylyscie na zorganizowanej wycieczce czy tak prywatnie Wyjeżdżamy prywatnie, wcześniej przekopuję przewodniki, czytam o miejscach, które warto odwiedzić i w ten sposób planuję wyjazd. Adresy niedrogich miejsc noclegowych zdobywa się podczas takich wyjazdów, dzięki temu omijamy biura turystyczne będące pośrednikami, a kupujemy pobyt bezpośrednio w agencjach włoskich, lub chorwackich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.06.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 W Chorwacji nie można ominąć miejscowości Opatija, ma przepiękną jedenastokilometrową promenadę, zwaną Lungomare...pięknie oświetloną nocą, niebywały park, to miasto tętniące życiem, nazywane chorwackim Monte Carlo. Byłam pod wrażeniem. No i koniecznie zwiedzić wodospady Krka, Jeziora Plitwickie, również z mnóstwem wodospadów na terenie parku narodowego....raj dla miłosników przyrody i pięknych widoków. Wypłynąć w jednodniowy rejs stateczkiem, wokół licznych chorwackich małych wysp. Bilety w bardzo przystępnej cenie, naprawdę warto. Joan wspomniała o jeziorze Garda w północnych Włoszech, położonym w sercu Alp...po raz pierwszy zajechałam tam wracając z wczasów na rivierze włosko-francuskiej. Na rivierę już nigdy więcej nie wróciłam, nad Gardę w tym roku jadę po raz piąty i już się nie mogę doczekać. O tym miejscu nie można zapomnieć, zapachu wiatru, kryształowej wody jeziora, zachodów słońca, majestatu wyniosłych gór. Tam się wraca, a po wyjeździe tęskni za atmosferą starych, małych włoskich miasteczek... Blisko do Verony, skrytej za murami obronnymi i otoczonej fosą, dzięki której nawet upał jest łatwy do zniesienia, nieco dalej do Mediolanu, dusznego, skwarnego, bo nie leżącego nad rzeką...miasta czerwonych dachów... Znad Gardy wycieczkę do Mediolanu i obowiazkowo jeziora Como można zrobić w jeden dzień, nam się udało. Dla zakochanych cudownym, niezapomnianym miejscem jest słynne Bellagio nad jeziorem Como...serdecznie polecam spacer uliczkami tego miasta. Tola -jesteś BOSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.06.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ew-ka, to tylko mizerny fragmencik tego, o czym mogłabym pisać godzinami. Kocham naszą planetę, bo jest warta zachwytu....i to ona jest boska, a nie tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts