Joannka 27.06.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Bardzo serdecznie zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 28.06.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 powodzenia życzę, możesz jeszcze w stopce podać link do komentarzy. będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 28.06.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 A ile fundament ma odpoczywać? My dopiero będziemy mieli lany fundament po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 30.06.2007 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Anaorchyba coś pomyliłaśfundamenty to Ty już masz zalane. Teraz będzie tzw. chudziak pod podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 02.07.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 A ja myślałam że to są ławy pod fundamenty a teraz będzie fundament, mamy wymurowane bloczki fundamentowe i teraz będzie lany fundament. I dopiero jak zaleją to będzie gotowy fundament czyli stan zero? Czy źle myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 02.07.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 A jednak ja miałam rację, poczytałam kilka dzienników i wiem że chudziak to jest jeszcze przed bloczkami to co u ciebie odpoczywa to są ławy a dopiero potem będzie fundament którego jeszcze nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 02.07.2007 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 AnaorJa piszę nie o chudziaku pod ławy fundamentowe( bo takiego nie mam), tylko o chudziaku pod ocieplenie i pod właściwą podłogę. Taki chudziak leje na całą konygnacje.pozdrawiamJoannka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 02.07.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 A ja piszę że mam dopiero ławy pod fundamenty a nie fundamenty chyba że się mylę już nie wiem sama co ja mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 03.07.2007 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Anaor po przejrzeniu Twojego dziennika to muszę Ci powiedzieć , że masz wylane ławy fundamentowe, później z bloczków masz ściany fundamentowe i jeśli chodzi o fundamenty to wszystko. Ubity masz piasek , a na to będzie tzw. chudziak po właściwą podłogę . Czyli mnie wyprzedzasz , biorąc pod uwagę , że mi ekipa wyparowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaus 03.07.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 hEJ jOANNKA:)widzę ,że też masz wesoła ekipę U nich to chyba jest normalne ,że w poniedziałek to robota nie pali im się w rękach ...N a naszej budowie nadrabiają we wtorki od ...4-5 rano Podobno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 04.07.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Acha no to już wszystko wiem, ja zrozumiałam że masz już całe wylane fundamenty i to one muszą odpoczywać. A to chodziło dopiero o ławy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 06.07.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 witaj bardzo wesoło u Ciebie w komentarzach, dyskusja mi się podobała prostego budowanie Ci życzę, ja też bym chciała zacząć powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 09.07.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dzięki ale na to że będzie proste nie ma co liczyć, jeżeli już to będzie ciekawe pozdrawiam Joannka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Joannka wklej projekt :) Daj popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 11.07.2007 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Nefer jak tylko uda mi się rozgryść wklejanie jpg to wrzucę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.07.2007 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Nefer jak tylko uda mi się rozgryść wklejanie jpg to wrzucę na forum Bez żart : Otwierasz jpg. ( musisz go zamieściś na jakimś serwerze np. fotosik.pl) klikasz prawym mysz, włazisz we właściwości. Kopiujesz. piszesz potem wklejasz i piszesz i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonna 23.07.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Witaj Joannka ! ja to ta sama co paulm z Józefowa tzn żona paulam ! Jednym słowem założyłam nowe konto, ponieważ wszystko mi się mieszało przez to mężowskie A piszę ,żeby zostawić ślad, że tu byłam i pozdrowić ! Piszesz, że przy kościele się budujecie muszę obadać przy kolejnym spacerze. Pozdr. Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts