Michał i Marta 27.06.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam, nic sie nie odzywamy bo załatwiam papierkologie, w ubiegły piątek udało sie złozyc dokumenty o PNBmam kilka pytań:1. moze ktos polecic elektryka ktory mi zrobi prowizorke na budowe, jaki to moze byc koszt? w warunkach mam słup betonowy co chyba generuje koszty, czy tez musieliscie wkopywac słupa betonowego czy macie tez drewniane? przydal by sie kontakt do czlowieka ktory pracuje w rejonie i po godzinach by zrobil mi prowizorke, nie mail bym problemow z odbiorem i pewnie drewniany by wystarczyl, kabel nad droga nie bedzie przechodzil 2.dostałem oferte na okna, mam dwie, jedna z cienszym profilem i dwoma szybami i druga o 2tys drozsza z 3 szybami i szerszym profilem, Pytanie.: czy jest zens dokladac do okien - trzeciej szyby? czy róznica bedzie odczówalna? moze ktos sie tym tematem interesował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts