bilczur 27.06.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Czy ktoś ma namiary skąd mogę wziąć piasek. Interesują mnie okolice Łomianek, Dziekanowa Polskiego , Czosnowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 27.06.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Czy ktoś ma namiary skąd mogę wziąć piasek. Interesują mnie okolice Łomianek, Dziekanowa Polskiego , Czosnowa Pozdrawiam jaki piasek do czego ??? jak do murowania to jedź chłopie do piaskarni nad Wisłą, na Wisłostradzie na wylocie z Wawy na Łomianki. A na pewno też znajdziesz w okolicy, tylko trzeba popytać a nie tak bezmyślnie rzucić pytanie na forum, leniuch. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilczur 28.06.2007 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Może i bezmyślni może i leniuch, ale kiedy budowa idzie pełną parą mało jest czasu na cokolwiek, a już na pewno na szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 28.06.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Może i bezmyślni może i leniuch, ale kiedy budowa idzie pełną parą mało jest czasu na cokolwiek, a już na pewno na szukanie wiem o czym piszesz , sam buduję , sam pilnuję itp. tyle ogłoszeń w grupach budujących że na pewno coś znajdziesz w swojej okolicy. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieszkaniec001 29.06.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Na końcu ul.Wiślanej w Łomiankach Dolnych masz piaskarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilczur 30.06.2007 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Dzięki za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts