Karorka 28.06.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Prosze, pomozcie znalezc dom dla tego slicznego ok. 4-ro miesiecznego pieska. Ktos go wyrzucil chyba w zwiazku z wakacjami. Znajoma ktora szuka domu dla tego psiaka juz ma psa i wszyscy w jej rodzinie tez W domu (mieszkanie w bloku) gdzie teraz przebywa to cudo sa juz 2 psy, wiec nie moga sobie pozowolic na kolejnego psiaka Piesek jest bardzo wesoly i grzeczny, lubi sie przytulac, umie spiewac i zasypia grzecznie o 21 zdjecia http://karorka.photosite.com/Album5/ my juz bylismy prawie zdecydowani ale chyba psie nieszczescia chodza parami bo przedwczoraj przyblakal sie do nas psiak najwyrazniej tez wyrzucony i wybral nas sobie na nowych wlascicieli i dlatego musimy zrezygnowac z tego slicznego szczeniaczka bo dwa psy to na razie dla nas za duzo i nie moglibysmy sie nimi dobrze zajac tym bardziej ze mamy malutkie dziecko http://karorka.photosite.com/~photos/tn/11607702_348.ts1183012396000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 28.06.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ale cudak. Ma wątek na dogomanii? Allegro? Myślę, że szybko znajdzie domek. Ech, te wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 28.06.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 na dogomani zalozylam mu watek tylko ze tam strasznie szybko spadaja z pierwszej strony ale moze ktos mi pomoze w podciaganiusama nie moge zbyt dlugo siedziec przy kompie bo mam malego synka poza tym psiakiem-znajdka ktory mieszka z nami od wtorku tez trzeba sie zajmowac bo jest bardzo towarzyski, gdyby nie on to ten cudny szczeniaczek trafilby do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 29.06.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Karorka, podaj linka do wątku na dogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 29.06.2007 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 piesek znalazł dom nawet było dwoje chętnych dzieki dogomani nie spodziewałam sie ze to tak szybko pojdzie patrzac na ilosc pieskow ktore szukaja tam domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 29.06.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Tak to jest, że szczeniaczki mają prościej... Bardzo się cieszę, że psiak ma dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts