Lataren 28.06.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam,planuje wykonanć w domu następujący obiekt - pólki z płyty GK w sumie wiem jak je zrobic ale chce na dole zrobić szafkę.Sprawa ma wygladać nastepująco od sufitu zaczynają płyta GK z podświetleniem (ile cm czy 10 wystarczy) potem odstęp na półkę (ile cm czy 50 wystarczy) następnie powtarzam czynności i na samym końcu chcę żeby taka półka była zamykana czy dorobić drzwiczki i teraz jak to zrobić czy wykonać konstrukcję metalową obić płytą GK i w środku zamiast płyty GK dać płyte np Wiórową i do niej przymocować zawiasy czy jak bo tak troche brak mi wyobraźni w tej kwesti.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 28.06.2007 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Dodam jeszcze coś takiego, że planuje coś takiego zrobić w rogu pokoju czy w przysłowiowym kacie czy ktos juz ma cos takiego jesli tak to bardzo proszę o foto i ewentualne uwagi z tym związane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 28.06.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Dawałem tu jakiś czas temu rysunek schematyczny, jak takie coś powinno być zrobione. Poszukaj, bo to chyba nawet bylo w tym samym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 28.06.2007 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Sorry kakaowy ale nigdzie nie mogę znaleść tego twojego rysunku może udzilisz ajkiej proady Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 28.06.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=100493&highlight= zasade juz znasz, zmodyfikujesz sobie reszte do swoich potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerrys 28.06.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 witam Kakaowy - super rysunek - wyjaśnia wszystko, ale mam do zrobienia taką półkę z halogenkami z płyt gipsowo - kartonowych nad umywalkami w łazience i nie bardzo wiem jak zrobić konstrukcję tej półki... może jakiś rysunek poglądowy w wersji na gipsokarton mógłbyś wrzucić... z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts