Splowa 07.07.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Szukam włąścicieli domów Korona II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 15.07.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Jakiś czas temu pojawiła się na chwilkę na forum MONCIA i ona będzie budowała Koronę II. Napisz do niej na priva - może zajrzy i Ci opdpwie. Pozdrawiam (bardzo piękny dom- miałam go budować ale niestety - plan zagospodarowania nie pozwolił). POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzymat 08.08.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Jeśli chcesz zobaczyć postawioną Koronę II to buduje się przed Nieporentem. Jadąc z Warszawy nad zalew pomiędzy Rembelszczyzną (około 1 km od skrzyżowania) a nowym osiedlem w Nieporencie, po prawej stronie. Nie sposób nie zauważyć. W tym samym miejscu buduje się lub jest już skończona Korona I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Waw 18.08.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Jestem na etapie poszukiwania projektu.Czy macie jakieś opinie na temat pracowni APA (wiarygodność, elastyczność etc.)? Mają kilka fajnych projektów, w tym najbardziej zbliżony do moich gustów Korona II. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego projektu:- wady, zalety- przybliżony koszt budowy Dzięki TZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 19.08.2003 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Taki dom tj. Korona II buduje MONCIA- ale ona niestety nie zagląda ostatnio na forum.Bardzo ładny projekt - mieliśmy budować koronę II - ale nasze warunki zabudowy na to nie pozwoliły.Jednak ten dom ma drogi w wykonaniu dach.Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Waw 19.08.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Dzięki za odpowiedź Widziałem gdzieś na forum Twoją dyskusję na ten temat. Może pamiętasz gdzie? PzdrTZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 25.08.2003 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 http://www.apa-domy.com.pl/ CO SĄDZIĆIE W PORÓWNANIU Z "SAGA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.08.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Ja tam nie widzę takiego projektu Widzę tylko Korona II, albo Trzy Korony O który chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Waw 25.08.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 1) podejrzewam, że autorowi chodzi o Koronę II bo Trzy Korony to już prawdziwa chałupa, w przeciwieństwie do Sagi i Korony II, które są domami średniej wielkości2) tez jestem zainteresowany Koroną II, bo pasuje mi na moją północną działkę, ale jest trochę duży i za głęboki. Były na forum 2 lub 3 osoby, które budowały Koronę ---> sprawdź w wyszukiwarce forum TZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 01.09.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Wrzuć na wyszukiwarkę KORONA II - poszuka Ci wszystko co było. A swoją drogą PIĘKNY PROJEKT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 23.03.2004 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Czy ktoś buduje lub wybudował projekt jak w temacie???Projekt można zobaczyć na http://www.apa-domy.com.pl/Macie jakieś doświadczenia? Co sądzicie o wspomnianym projekcie?[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 24.03.2004 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Układ wnętrz bardzo dobry.Dom duży, wygodny, jeżeli pasuje Wam układ i ilość pokoji to moim zdaniem idealny. Jeżeli chodzi o elewacje to bardzo mi się nie podobają wstawki z "piaskowca" na kształt... nie wiem przypór, zupełnie nie wiem czemu to ma służyć, napewno nie estetyce ani wygodzie.Po zmianach w elewacjach, zmianie kolorystyki byłby bardzo ciekawy, głównie ze względu na wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 25.03.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Korona jest ladana ,ale droooga w budowie. Tez sie nia interesowalem. Teraz jestem bliski kupna jej mniejszej siostry SAGI - z tej samej pracowni arch.Powodzenia w poszukiwaniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda O. 23.08.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Po przejrzeniu chyba 100 katalogów znalazłam Koronę II. Podoba mi się bardzo. Czy ktoś ma doświadczenie z tym projektem ? Jakie zmiany mogą go jeszcze bardziej ulepszyć ? Slyszalam o obnizeniu strychu, o przedluzeniu garazu.. Ale cos tez slyszlam, ze jest to droga inwestycja. Bede wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam,m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKKKAA 06.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Wprowadziłam się do mojej korony II mieisac temu, więc budowę mam juz z sobą, poza kilkoma drobiazgami. Odszukaj forum "KORONA MONIKA I TOMKA" tam znajdziesz zdjęcia i jakieś opisy naszej budowy. Dokonaliśmy sporo zmian. Jest tez forum "KORONA II MOLUSA", oni tez kończą budowę. Jak macie jakieś pytania, to chętnie odpowiem. Generalnie moge powiedzieć, że gdybym dzis wybierała projekt to byłaby to KORONA II. W tym domu wszytsko ma swoje miejsce. Mamy 2 dzieci każde ma pokój, nie robiliśmy im garderob. Ze strychu nad garażem wyszedł super pokój, a MOLUS obnizył stro nad garażem i pomieszczenie nad garażem jest jeszcze wyższe. Z wc na górze zrobiłam pralnie i pomieszczenie na mopy-EXTRA. Dobudowaliśmy taras duży 30m a pod nim jeszcze jeden garaż. Dobudowaliśmy pomieszczenie na składowanie eko groszku, przedłużając garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 15.09.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ja szukajac projektu domu tez odrazu zakochalam sie w KORONIE II. Jestesmy w trakcie budowy ( koczymy dach) i jak narazie nic nie zmieniamy. Jedyna zmiana bedzie szafa wnekowa zamiast WC na gorze. A poza tym domek jest idealny. Nawet z ogromnymi oknami i kosztownym dachem. A no i jeszcze zrezygnowalismy z wolego oka i okienko bedzie trojkatne. A tak poza tym perfect. Nie moge sie doczekac przeprowadzki. Musze uzupelnic historie naszego domku w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 09.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam,proszę o opinię, czy ten dom będzie pasował na działkę z wjazdem od południa:http://www.domoweklimaty.pl/index.php?page=projects&action=project&project_id=764Oraz czy nie będzie za duży, przytłaczający? Działka ma 1150 m2, ale tylko 24 m szerokości.Jakie projekty gotowe lub indywidulane Wy macie z wjazdem od południa?Moje wymagania to powierzchnia ok.170-220 m2, garaż na 2 samochody, parterowy z poddaszem użytkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts