rafki 28.06.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Robił ktoś sam sciany dwuwarstwowe , zamierzam sam murować prosze o rady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radlid 29.06.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ja.rady-wyciągnąć prosto narożniki to dalej pójdzie łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafki 29.06.2007 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Z tego co znalazłem na forum to robileś z keramzytu . Ja będe stawiaił z porothermu 25 powinno nie byc trudniej mam brata i szwagra murarzami nie są ale troche w budowlance robili.Za dwa tygodmie biora urlop i zaczynamy.Myśle , że będzie ok.Fundament już jestA to mój projekt.http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=241 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts