RAIDER12 28.06.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Chcialem sie dowiedzieć jak wy rozwiazaliscie sprawę wychodka na waszej budowie,czy wypożyczaliscie TOI TOI czy też to ekipa sama we wlasnym zakresie organizuje tę sprawę,to samo z szopą na narzedzia bo jestem kompletnie nie zorientowany do kogo należy ten obowiazek jak umawiam ekipe na stan surowy otwarty,jesli moglibyscie mnie poinformować ile ewentualnie kosztuje wynajecie takiej kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janowscy 28.06.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 szczerze..? To my nie zorganizowalismy. wstyd sie przyznac;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.06.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 U mnie firma przywiozla se blaszaka a co do wychodka to brak ale za garazem mozna bylo zrobic cus jak sie zachcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SONYA 28.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 U nas majstry z drewna na szalunki zrobiłysobie cud kibelek Na narzędzia skombinowaliśmy wcześniej blaszak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 28.06.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 U nas buduje się 5 domków, w okolicy już inni mieszkają i to nie fajnie (a i też nie wolno), aby za.....li całą okolicę. Sąsiedzi już po kilku dniach trochę zaczęli narzekać. Sławojka raczej odpada, gdy w pobliżu są studnie. Więc wspólnie z sąsiadami wynajęliśmy toj-tojkę i nie ma niemiłych niespodzianek. Co lauby na czas budowy, to raczej trzeba samemu postawić jakiś blaszak lub budę, będzie cały czas potrzebna, aż do zakończenia budowy, później można rozebrać i sprzedać następnemu budującemu w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 28.06.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Mial byc toj toj ale za dlugo bylo czekac i musiala zostac slawojka odkupiona od sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeny 28.06.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 U mnie firma przywiozla se blaszaka a co do wychodka to brak ale za garazem mozna bylo zrobic cus jak sie zachcialo To i wdepnąć można było w coś...po ćmoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm74 29.06.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ekipa weszła na teren budowy i pierwsze kroki skierowała w stronę sterty desek i po godzinie stał przepiękny wychodek. Jeżeli ktoś wie co zrobić z 0,5m3 desek to nie ma problemuPozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 29.06.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Nasz miły sąsiad niedawno skończył budowę i pożyczył naszym majstrom wychodek. Także ten problem sam się rozwiązał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 29.06.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 u nas tez funkcjonowal wychodek..za to ekskluziw poniewaz z widokiem na morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 29.06.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Mam z kibelek z wc service..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 29.06.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Na razie tylko w ubiegłym roku przez 2 miesiące coś się działo na budowie, ale TOI TOI był wynajęty, z serwisem czyszczenia w połowie. Coś chyba za 300zl, ale nie pamiętam czy za całość czy za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 29.06.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Na razie tylko w ubiegłym roku przez 2 miesiące coś się działo na budowie, ale TOI TOI był wynajęty, z serwisem czyszczenia w połowie. Coś chyba za 300zl, ale nie pamiętam czy za całość czy za miesiąc. Jesli możesz postaraj się przypomnieć sobie kwestię płatności (całośc czy miesiąc) to istotna sprawa dla mnie . Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 29.06.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 U nas TOI TOI,jak i barakowoz byl w gesti wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 29.06.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 U nas też jest TOI TOI. Ale niestety my go finansujemy. Ważne, żeby ekipa była zadowolona i załatwiała to w sposób cywilizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 29.06.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 u nas tez funkcjonowal wychodek..za to ekskluziw poniewaz z widokiem na morze To zostaw go u siebie potem bedziesz turystom mogl oferowac odplatnie oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 30.06.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 TOI TOI i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 30.06.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Już poszperłam w papierach i mówię ceny. Na umowie jest wynajem kabiny - 35 zl + 22% VAT tygodniowo. Ca czyszczenie jest 49% + VAT 1 raz w tygodniu. Ale kabina była czyszczona 2 razy w ciągu dwóch miesięcy i za wszystko wyszło 480zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 03.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Chcieliśmy wynająć sami TOI TOI, ale przyłączył się do nas sąisad, więc przez 3 miesiące wynajmowaliśmy razem z sąsiadem (tzn. dla ekipy naszej i sąsiada) a kolejne 3 miesiące wynajmowaliśmy juz sami, bo sąsiad przerwał prace budowlane na jakiś czas. Koszt wynajmu za 1 miesąc (Poznań) to brutto 100 PLN w tym czyszczenie 2 x w miesiącu. Uważam, że tak to powinno wyglądać. To nie są kosmiczne koszty, i "dla dobra ogółu" na tym nie powinno się szczędzić... Budowlaniec tez człowiek... Jak widzę, że nowy inwestor zostawia niewygodny temat WC w próżni to chce mi się rzyg.. W słowach większość z nas jest bardzo EKOLOGICZNA, ale już w czynach jak trzeba 1000 pln poświęcić, to żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelsona 05.07.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Kupiłem używaną kabinę starego typu z WC Chatki za 1200 zł z przywozem na miejsce. Jestem w ich systemie i kiedy zajdzie potrzeba dzwonię i za 75 zł przyjeżdzają i oczyszczają kabinę. Nie jestem związany żadnymi umowami, miesięcznymi kosztami itp. Po zakończonej budowie sprzedam kabinę choćby na Allegro za tę samą cenę. Jest to chyba najtańsze rozwiązanie z możliwych wygodnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts