kasiula77 28.06.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Pochwalcie sie, prosze, waszymi kominkami,szukam pomysłu do swojego domku,a wszystko co proponuje mezowi,nie takie,kreci nosem,pomózcie prosze i zaproponujcie wasze rozwiazania,chodzi mi o wyglad zewnetrzny,z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=40057 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 29.06.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 No właśnie, wystarczy tylko trochę poszperać na forum i o kominkach znajdzie się kilkaset wpisów, a nie iść na łatwiznę i otwierać nowy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 08.07.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 broń boze nie szłam na łatwizne,najpierw napisałam a potem znalazłam we wnetrzach,przepraszam za wprowadzanie chaosu!!! Jesli sie da to usuncie mój temat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts