marcon 03.01.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 ... i ma fotki? marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzyna 18.01.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Przyznam, że mnie interesuje ten projekt. Szkoda, że póki co tak mało popularny. Jak podejrzewam, wynika to z faktu, że to dopiero nowość w katalogu Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalandis 12.04.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam My budujemy C118a jak juz cos będziemy wiedzieli to damy znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna bosiak-koziel 20.08.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow muratora.Pisze pierwszy raz i mam serdeczna prosbe poszukuje osob, ktore buduja dom z katalogu muratora a dokladnie projekt,Ciekawy C118.Bardzo dziekuje za wszystkie informacje,ktore dotra do mnie.Jesli bedzie mozliwosc wyslania zdjec to rowniez bardzo prosze. Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwoloch 25.11.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Witam Wiem, ze taki watek juz by, ale moze cos od tego czasu sie zmienilo i ktos budowal ten dom? Bede wdzieczna za wszelkie informacje Pozdrawiam Katarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 12.01.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Może ktoś z Państwa budował bądź buduje CIEKAWEGO Muratora , będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. MagdalenaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.01.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 http://www.projekty.murator.pl/projekt_rzuty?IdProjektu=316&IdKolekcji=&action=showRzuty nie buduję, ale braliśmy ten projekt pod uwagę, ale: - schody okrągłe - niepraktyczne, niewygodne - łazienka mała w drzwiach wejściowych - oddzielna jadalnia - ale połączyłoby sie ją z salonem - garderoba w przejściu do garażu - brak spiżarki -wykusz i nad nim pokoik - koszty a pokoik koło łazienki... dla kogoś baaardzo malego? pozdrawiam a, i kedyś było: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=88881&highlight=projekt+ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 24.01.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Bardzo proszę o kontakt ze mną , waham się pomiędzy projektem WŁAŚCIWEGO i CIEKAWEGO. Ja chcę ten pierwszy, mąż ten drugi. Może ktoś pomoże nam podjąć decyzję. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos_kostek 04.02.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam mnie także interesuje ten projekt (C118). Jeżeli coś więcej bedziecie miec na jego temat poproszę o info!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 10.02.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ja na przełomie kwiecień/maj mam zamiar zacząć budować domek "Ciekawy C118a" Czy ktoś buduje ten domek albo już zbudował?? A może opinie na jego temat są jakieś?? http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=317&IdKolekcji=23 będę wdzięczna za opinie i fotki i i i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos_kostek 18.02.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Cześć. Ja zwłasnie zaczynam budowę domku C118 B cCiekawy. Obecnie załatwiłem pozwolenie na budowę i zamierzam zacząć prace przy fundamentach W miarę możliwości będę przesyłał Tobie fotki:) Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radecki 27.02.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Też się namierzam na c118 wariant I (z przeróbką) Jeszcze nie kupiłem projektu, ale będę obserwował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiu22 19.03.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Co myślicie o projekcie "CIEKAWY" WARIANT2, ponieważ zamierzam go wybudowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiu22 25.03.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 My również jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia i budujemy C118b.Również się podzielimy zdjęciami jak juz zaczniemy budowę.Muszę jeszcze trochę popracować i zarobić trochę kasy na swój własny dom, bo mam dosyć mieszkania z debil...sąsiadami, którym ciągle coś przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiu22 17.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ja czekam na pozwolenie na budowę i się doczekać nie mogę!!!Buduje C118b.Mi się podoba bo jest bardzo mało domów z podwójnym garażem i ciekawym wyglądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupur7 23.04.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 witamZamierzam taki dom budować , za parę miesięcy ruszam. Zmiany w projekcie to sciany Porotherm 50gr P+W., usunięcie balkonu tego od strony tarasu, łazienka na dole przesunięcie za garderobe (z oknem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gomark 24.04.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam !My równiez planujemy budowe C118 lub C118a, no i pytanie czy architekci którzy robili zmiany w projekcie wyłapywali jakies błędy w tych projektach ? Czy moze coś wyszło juz w trakcie budowy ? Architekt który ma dla nas robić zmiany stwierdził ze projekty Muratora mają dużo błędów i odradza Nam zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skamarka 06.05.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam! My również będziemy budować 118b, zaczynamy pod koniec sierpnia tego roku. Mi osobiście wydaje się, że typowy projekt ( w tym i z Muratora) ma mniej błędow a niżeli projekt indywidualny. Zastosowano w nim rozwiązania typowe. Zresztą jak coś Ci się wtypowym projekcie nie podoba zawsze możesz dać go do adaptacji, my tak właśnie zrobiliśmy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 08.05.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witam wszystkiz. Ja też buduję C118 z małą przeróbką zamiast dach nad garażem będzie taras, natomiast kuchnia została zamieniona na pokój, a jadalnia będzie polączona z aneksem kuchennym projekt mam już zaadaptowany, na dniach powinnam mieć pozwolenie, myślę w czerwcu zaczynać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 08.05.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 jeszcze jedna zmiana okna nie będą zaokrąglone, ale prostokątne całkiem nieźle to wygląda. Cieszę że was znalazłam jeśli będą fotki przysyłajcie . kontakt za mną [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts