Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

spośród stosów przeglądniętych projektów wybór padł na dom wg projektu muratora ciekawy c118b o powierzchni użytkowej 133,3 m2. Czy buduje ktoś dom wg tego projektu w województwie małopolskim i zechciałby nam go pokazać "na żywo"? Zastanawiamy się nad schodami, chcielibyśmy betonowe - mam nadzieję, że uda nam się takie zrobić. Zapytam jeszcze o pustkę nad garażem, czy ktoś adaptował ją na pomieszczenie, jeśli tak to skąd jest wejście do tego pomieszczenia?

Pozdrawiam, Marta i Zbyszek

• Odpowiedzi 577
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Liwko czy jesteś zadowolony ze stolarki DRUTEX-a? Miałeś z oknami lub drzwiami do tej pory jakieś problemy? Stoję przed decyzją o wyborze stolarki i zastanawiam się nad DRUTEXem i VEKĄ (z VETREXu). Macie może jakieś swoje sugestie? Dodam tylko jeszcze że myślę również o pakiecie 3-szybowym...

No i brama garażowa. Hormann czy Wiśniowski?

Edytowane przez zidamian

Powiem tak. Okna rzadko są otwierane bo mam wentylację mechaniczną, więc nie za bardzo jest co się popsuć, ale, po dwóch latach zauważyłem, że w narożnikach odklejają się uszczelki:(. Bardzo ciężko je z powrotem przykleić. Moim zdaniem siara. Choć jest już po gwarancji (nie pamiętam na ile dają) to zadzwonię do firmy co mi zakładała. Ciekawe jak mnie potraktują...