Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 577
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To dawaj tutaj jakieś zdjęcia. Nie bądź sknera.

Mój sezon grzewczy zamknął się kwotą 1000zł za CO i CWU a w domu było ciepło jak na Hawajach:)

Brakuje mi w domu małej piwniczki. Właśnie zerwałem kilkanaście płytek i zaczynam kopanie.;)

Pzdr

To był żart prima aprilisowy,żeby nikt sobie tego do serca nie brał;)

Liwko podobaja mi sie twoje pomysły i przyznam że zainspirowało mnie to też do wybrania tego projektu.. Za dwa miesiące mam nadzieje ze dom bedzie stał zadaszony z podbitką i rynnami:cool:... spiesze się troszke bo chciałbym na zimę zamieszkać, może sie uda...o mało co nie zrezygnowałem z tego pokoju środkowego na górze bo bardzo mi sie spodobała ta antresola nad salonem u Ciebie... Jednak nie zrobiłem tego z jednej przyczyny...bo co będzie jak sie rodzina powiekszy ?... ale pomysł mi sie podoba... Jak sie nie powiększy to zbuduje następny dom juz bez tego pokoju...z balkonów też zrezygnowałem bo uważam że przy 15 arowej działce siedzenie na balkonie jest czymś niezwykle niepowaźnym...no i te mostki termiczne które atakują nas z każdej strony...:cool: Zastanawiam sie czy nie zrezygnować z tych dwóch okien na parterze z boku budynku, poniewaz mam wrażenie że jest ich trochę za dużo ( na każdej ścianie okno)...Jutro jade po rury kanalizacyjne a za tydzień mam nadzieje że ruszą ze ścianami, strop oczywiście lany z betonu , choc niektórzy odradzaja bo to beton itp i że niby droższy a moja epipa powiedziała że jest im to obojetne , betonu idzie tyle samo , kasa ta sama i nie musze kupować układanego dodatkowo, więc jest taniej i stabilniej...

Ludzie pobudka... sezon budowlany rozpoczęty.....

O, masz już w picasaweb. Najedź teraz mychą na zdjęcie i kliknij prawy przycisk. Wyskoczy ci "kopiuj adres obrazka". Skopiuj go i nad pisanym przez ciebie postem masz obrazki, kliknij na 6 od prawem i tam wklej to co skopiowałeś. Powinno być ok.

Można też pisząc posta wejść w zaawansowaną edycję i dodać załącznik z komputera. Mi się to jakoś nigdy nie udało:D

Cieszę się że mogłem coś doradzić w wyborze projektu:) Z tych dwóch okien możesz spokojnie zrezygnować, tylko napisz w na jaką stronę świata będą wychodzić.

Nie rób na dole suwanki, a jak będziesz koniecznie chciał to napisz to odsprzedam:D

Pzdr