grzegorz67 31.03.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam po długiej nieobecności.Melduję, że dom został prawie skończony (zostało położyć kafelki na tarasie), teraz pracujemy nad terenem wkoło.Mieszkamy, dostaliśmy pierwsze rachunki za gaz.W sumie nie jest źle, jak na tak ostrą zimę.pozdrawiam i życzę wytrwałości-Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.04.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 To dawaj tutaj jakieś zdjęcia. Nie bądź sknera. Mój sezon grzewczy zamknął się kwotą 1000zł za CO i CWU a w domu było ciepło jak na Hawajach:) Brakuje mi w domu małej piwniczki. Właśnie zerwałem kilkanaście płytek i zaczynam kopanie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczus 03.04.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Jestem na etapie planowania zagospodarowania łazienki na górze. Mam prośbę do osób, które już mieszkają o propozycje albo zdjęcia swoich łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.04.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 To dawaj tutaj jakieś zdjęcia. Nie bądź sknera. Mój sezon grzewczy zamknął się kwotą 1000zł za CO i CWU a w domu było ciepło jak na Hawajach:) Brakuje mi w domu małej piwniczki. Właśnie zerwałem kilkanaście płytek i zaczynam kopanie. Pzdr To był żart prima aprilisowy,żeby nikt sobie tego do serca nie brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.04.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 panczus, widziałeś moje zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrzypek 04.04.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, własnie zaczełem budowe C118b...sam korzystałem z wielu opinii dotyczących budowy tego domu wiec mam nadzieje że moje informacje również komuś pomogą... file:///C:/Documents%20and%20Settings/piter/Pulpit/Budowa%20fotki/f%2001.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrzypek 04.04.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ucze się jescze wklejać fotki ale coś mi nie wychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrzypek 04.04.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 file:///C:/Documents%20and%20Settings/piter/Pulpit/Budowa%20fotki/f%2001.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ucze się jescze wklejać fotki ale coś mi nie wychodzi.... Przeżuć fotki do takiego albumu jak mój lub do fotosik.pl i wtedy kopiuj adres obrazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrzypek 04.04.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 A jest jakis prostszy sposób..? Bez tych logowań na google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrzypek 04.04.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrzypek 04.04.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrzypek 04.04.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrzypek 04.04.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 https://lh4.googleusercontent.com/_vQEXsJwkdDM/TZpCSnInJ6I/AAAAAAAAAB0/jp-ckEKPq-I/f%2001.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrzypek 04.04.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrzypek 04.04.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 To może teraz....https://picasaweb.google.com/111124619291812643910/Profile_photosActive# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrzypek 04.04.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Liwko podobaja mi sie twoje pomysły i przyznam że zainspirowało mnie to też do wybrania tego projektu.. Za dwa miesiące mam nadzieje ze dom bedzie stał zadaszony z podbitką i rynnami:cool:... spiesze się troszke bo chciałbym na zimę zamieszkać, może sie uda...o mało co nie zrezygnowałem z tego pokoju środkowego na górze bo bardzo mi sie spodobała ta antresola nad salonem u Ciebie... Jednak nie zrobiłem tego z jednej przyczyny...bo co będzie jak sie rodzina powiekszy ?... ale pomysł mi sie podoba... Jak sie nie powiększy to zbuduje następny dom juz bez tego pokoju...z balkonów też zrezygnowałem bo uważam że przy 15 arowej działce siedzenie na balkonie jest czymś niezwykle niepowaźnym...no i te mostki termiczne które atakują nas z każdej strony... Zastanawiam sie czy nie zrezygnować z tych dwóch okien na parterze z boku budynku, poniewaz mam wrażenie że jest ich trochę za dużo ( na każdej ścianie okno)...Jutro jade po rury kanalizacyjne a za tydzień mam nadzieje że ruszą ze ścianami, strop oczywiście lany z betonu , choc niektórzy odradzaja bo to beton itp i że niby droższy a moja epipa powiedziała że jest im to obojetne , betonu idzie tyle samo , kasa ta sama i nie musze kupować układanego dodatkowo, więc jest taniej i stabilniej... Ludzie pobudka... sezon budowlany rozpoczęty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skrzypek 04.04.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Mam pomysł aby zabudować taras wejściowy klinkierem i troszke go oszklic ponieważ uważam że to jedyna poważna wada tego projektu- jedne drzwi wejsciowe do domu bez żadnego wiatrołapu ,koncepcje juz mam jak fajnie wyjdzie to oczywiście sie pochwale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.04.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 O, masz już w picasaweb. Najedź teraz mychą na zdjęcie i kliknij prawy przycisk. Wyskoczy ci "kopiuj adres obrazka". Skopiuj go i nad pisanym przez ciebie postem masz obrazki, kliknij na 6 od prawem i tam wklej to co skopiowałeś. Powinno być ok.Można też pisząc posta wejść w zaawansowaną edycję i dodać załącznik z komputera. Mi się to jakoś nigdy nie udało:D Cieszę się że mogłem coś doradzić w wyborze projektu:) Z tych dwóch okien możesz spokojnie zrezygnować, tylko napisz w na jaką stronę świata będą wychodzić.Nie rób na dole suwanki, a jak będziesz koniecznie chciał to napisz to odsprzedam:DPzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts