Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 577
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kostek: witam , czekam na pozwolenie,miło się ogląda fotki mam nadzieją, że niedługo pokarzę swoje, mam już pięknie zrobiony dojazd nawet mogę dojechać swoją niską osobówką jak sobie pomyślę że to cudo rozkopią później wodociągi to mnie :evil: niestety nie mam wody (nie mają czasu). piszesz coś o garażu myślę o postawieniu takiego pomieszczenia budowlanego czy u ciebie jest nim garaż: murowany czy blaszak?

• 3 weeks później...

witam

milo dolaczyc do osob budujacych c118 :D :D :D

u nas tylko kilka kosmetycznych poprawek zmiana schodow na za zabiegowe i usuniecie jednego balkonu.Dach oczywiscie dachowka ceramiczna.

Pozwolenie na budowe juz jest pozostaje tylko znalezc odpowiednia firme budowlana .....mi poki co po pierwszych przymiarkach zawolano 170tys za stan surowy z dachem wydaje mi sie troche za duzo??

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam wszystkich serdecznie,

Cieszę się, że was znalazłam, ponieważ my też powoli przymierzamy się do budowy c118. W projekcie wprowadziliśmy drobne zmiany - okna zamiast półokrągłych będą kwadratowe, a z kuchni zrobiliśmy pokój. Już nie mogę się doczekać jaki będzie efekt, dlatego bardzo jestem ciekawa jak wygląda "ciekawy" w bardziej zaawansowanych etapach budowy. Będę wdzięczna za fotki.

Pozdrawiam

Mam prośbę czy możecie mi napisać jakie macie koszty robocizny w C118b za stan surowy otwarty ?

Chodzi mi o porównanie cenowe, wiadomo że może to być inna część kraju ale ceny mogą być podobne.

Dziękuję za przesłanie kosztorysów na PW , więc powiem że znalazłem wykonawcę za rozsądne pieniądze i z polecenia ,który zbuduje nam domek na wiosnę 2008.

Witam

Jestem nowym użytkownikiem forum. Mam zamiar rozpocząć budowę wiosna przyszłego roku. Jestem na etapie załatwiania pozwoleń. Projekt jaki wybrałem to Ciekawy C118. Podczas przeglądania forum zauważyłem że kos_kostek wysyłałeś zdjęcia na emil z budowy czy ja mogę również o nie poprosić ?