Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 577
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Apropos wejścia. Czy nie obawiacie się że wejście (dach nad wejściem) "rozejdzie" się Wam? Kilku dekarzy, cieśli zasugerowało aby połączyć oba słupy wspierające daszek nad wejściem belką. Twierdzą że działanie sił na słupy wspierające może być na tyle duża, że najzwyczajniej słupy te rozejdą się...?

JESZCZE RAZ LINK DO MOJEJ GALERII

https://picasaweb.google.com/104148200245981254626/BUDOWA?feat=directlink

Edytowane przez zidamian

LIWKO. bardzo podoba mi się Twoje wejście :) Pomysł z drzwiami i okienkiem nad drzwiami jest rewelacyjny. Lepszy niż w oryginale :)

Czy możesz podać wymiary swoich drzwi i tego okienka? Ile te cudeńka kosztowały? Gdzie zamawiałeś i co to za profil?

Pozdr

Dzięki:). Jestem w robocie, wieczorem postaram się podać wymiary. Drzwi 6tyś., dębowe. Okienka ceny nie pamiętam, było w komplecie z innymi. Drutex, trzy szyby.

Nauczę cię wklejać zdjęcia, haniab ma jakieś problemy;)

Klikasz na zdjęcie w swojej galerii prawym przyciskiem myszy i wyskoczy ci "kopiuj link obrazka". Kopiujesz go i nad postem który piszesz masz różne obrazki. Klikasz na szósty od prawej i tam wklejasz to co skopiowałeś. Po robocie:)