Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

17 tys to droga dachowka.ciekawe ile okna kosztuja te dachowe

Sama dachówka prawie połowę tańsza. Ja liczę wszelkie dodatki. Te do dachówki.

dzieki,ja znalazlam dachowke za 26 zl za metr>?to nie drogo czyba coale jak muwisz ze dodatki sa takie drogie,to mnie zalamujesz heee,prosze wyslij mi kilka fotek :roll:

• Odpowiedzi 577
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tez mam zamaiar budowy Ciekawego !!!:) na razie jestem na etapie zalatwiania pozwolen itd . Bardzo podoba mi sie ten domek i jestem zdecydowany na 99%.

Cetnie wysluchham wszystkich rad i ewentualnych propozycji zmiian w projekcie ! :) No i z wielka przyjemnoscia obejrzalbym kilka fotek!:)

Dziekuje z gory i pozdrawiam

Marcin z Bydgoszczy

Przetrwała, więc niezbyt jest co opowiadać(na szczęście). Obok nas buduje szwagier(ten sam projekt), który miał prawie skończą dachówkę. Oberwał jakimiś przedmiotami w dach i sporo dachówek jest do wymiany.U mnie dopiero się zabierają dachówkę, więc spokojnie. Więżba i szczytowe przetrwały. W poniedziałek przyjdzie inspektor i oceni czy nic nie naruszyło. Obok sąsiedzi także mają to samo. Latające gałęzie itp.biły w dachy i sporo jest do naprawienia. Natomiast dla wszystkich nauka: dachówka ma być przykręcana a łaty winny być specjalnymi gwoździami a nie zwykłymi bite. Uważajcie na to. Gdyby dachówka u szwagra była robiona tak jak wiele firm robi-na druty- to by odleciała w siną dal.

• 3 weeks później...
  • 2 months później...
  • 3 months później...