Podlasianka 28.06.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Proszę o radę : czym najlepiej zaimpregnować a następnie pomalować szalówkę drewnianą? Materiał - drewno świerkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 28.06.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Olej ceramiczny przed każdym betonowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Podlasianka 08.07.2007 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Troszkę nie zrozumiałam . O jakie betonowanie chodzi? Szalówka przyjeżdża z tartaku za kilka dni na plac, a ja nadal nie wiem czym ją najlepiej zabezpieczyć , pomalować aby później konserwacje nie wypadały zbyt często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek dobra rada 08.07.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Podlasiankanajpierw ywjaśnij co rozumiesz pod pojęciem "szalówka", będzie łatwiej dla wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amar 08.07.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Dziewczynie zapewne chodzi o deski na elewację. Podlasianko! Szukaj pod hasłem oblicówka drewniana. Temat był już przerabiany. Podszedłbym do tematu jak do wszelkiego rodzaju drewna narażonego na czynniki atmosferyczne. Swoje sztachety potraktowałem następująco: Drewnochron bezbarwny x 1, Drewnochron kolorowy x 3, Drewnochron lakier półmat x 1 i jest ok. Dobre opinie mają impregnaty Sadolinu. Używałem do malowania podbitki. W dużej mierze to kwestia ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Podlasianka 09.07.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Przepraszam za nieścisłości. Amar-owi bardzo dziekuję za radę - znalazłam czego potrzebowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts