karlosu 19.02.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 witam. zerknąłem na firmę polecaną wyżej. rzeczywiście ciekawy pomysł. ale ja mam wannę ustawioną przy 2 ścianach, a tam drzwiczki są tylko od frontu, chyba że się mylę? http://www.wannawwannie.pl/PL/menu/44/Ceny na dole są dodatkowe usługi i tam są drzwiczki są długie i krótkie z tego co się orientowałam, a jak krótkie na bok nie potrzebne to można płytę akrylową dać, chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glad 08.04.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak wymienić kran w zabudowanej wannie ? Pękł na zgięciu u góry i lekko leci a wanna jest zabudowana kafelkami a wymienić trzeba pomysły porady pomoc ? Czy to mogę odkręcić co pokazują strzałki , jak to się nazywa ? Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez glad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata80 23.04.2014 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Witam, planuję odbudować wannę drewnem. Moj pomysł jest wciąż krytykowany, jednak mimo to postanowiłam spełnić swoje marzenie o łazience z dodatkami drewna. Mam prośbę o porady do osob, które zastosowały takie rozwiazanie u siebie. Jak to wyglada w praktyce, czy pielegnacja wymaga wielu zabiegów? Czy drewno nie bedzie się z czasem odbrawiać itd. W katalogach i gazetach takie aranżacje wyglądają pieknie, tylko czy sa tak samo trwałe jak ładne? Podzielcie się proszę Waszymi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszinka 13.05.2017 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Witam , Mam starą wannę z hydromasażem. Jest to wanna 4 letnia i jej starą obudowę wyrzucam bo mi się*nie podoba. Chcę ją obudować wodoszczelną płytą i obłożyć kaflami ale mam małe wyzwanie bo grubość obudowy plus kafle musi być*jak najcieńsza bo z boku wanny idą rury od hydromasażu. Czy ktoś mógłby mi coś*polecić? Jakie płyty? A może jakieś inne rozwiązanie? Jestem otwarta na wszystkie propozycje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts