kaloosa 19.01.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 fajnie znalezc kogos, komu podobaja sie podobne klimaty Pomysl z kuchnia z kamienia jest swietny, zapewne nie bedzie latwa do czyszczenia ale to rownie moze byc plusem, podobnie jak np. skrzypienie sarej drewnianej podlogi. Mozna tez polaczyc gline czy kafle z kamieniem, chyba widzialam cos takiego w ktoryms z numerow Werandy. Mi sie marzyla kuchnia lepiona z gliny, niestety z roznych wzgedow musialam pojsc na kompromis. Ta strona do "podziwiania" bedzie gliniana ta do gotowania czesciowo wykaflowana ze wzgledow praktycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 19.01.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 kaloosa-jeśli znajdziesz gdzieś jakieś zjdęcie z taką kamienną kuchnią-proszę zrzuć mi linka:)Ja ubolewam,że jest tak mało zdjęc w internecie z wiejskimi klimatami,większość domów jest nowoczesnych i nie ma skąd zaczerpnąć inspiracjii-nie uważasz?Przy okazji wklej zdjęcie swojej kuchni-pochwal się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.01.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Kamusia - mnie tez sie podoba pomysł z kuchnia z kamienia! Ja swoje inspiracje wiejskie czerpałam np .. z gazet hiszpańskich i francuskich..Z polskich to chyba tylko Weranda czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 19.01.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 W Poslce jeszcze nie ma mody na takie prawdziwie wiejskie klimaty-my jeszcze nie nacieszyliśmy się takim "kolorowym plastikiem".Wieś jest piękna w swej prostocie!! Ja tez czerpałam pomysły z zagranicznych gazet-przede wszystkim angielskich. A co do kuchni to chyba jednak się skusze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 19.01.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 A moze skusisz sie na zapiecek, oczywiscie jesli masz miejsce, ja niestety pomyslalm o tym za pozno?To moze byc swietna atrakcja dla "mieszczuchow" przyjezdrzajacych na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 19.01.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 http://www.almdorf.com/medien/284x273/chalet_03.jpg nad tymi drzwiami z serduszkiem jest atresola z lozkiem, jej scianki zrobione sa jak karmiki dla jeleni w lesie albo dla krow na pastwisko( ale to przmi ) a wnich jest prawdziwe siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 19.01.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 A moze zafundujesz urlopowiczom taka lazienke? http://www.almdorf.com/medien/284x273/badezimmer_07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.01.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Oooo... - ja chcialam zapiecek.... Ale brakło miejsca..... kaloosa Świetny ten kominek na fotce! I ten patent ze spankiem pachnącym siankiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.01.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Kamusia - zamieściłam w Adaptacji.... ( http://forum.muratordom.pl/adaptacja-starego-wiejskiego-domu,t10050-720.htm ) fotki dla Twojego Mena - nie wiem czy tam jeszcze zagląda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Kaloosa, fajna stronka z tymi zdjęciami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 20.01.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 kaloosa-stronka świetna-ta drewniana wanna mnie urzekła-dzieki wielkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.01.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 A widziałyście tam ( http://www.almdorf.com ) ten bajer z albumem, któremu wirtualnie odwracasz strony ?? Bajer straszny...... Trzeba wejść w BILDER - są dwa albumy do OBEJRZENIA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 20.01.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Gagatodzieki za fotki,gdybym nie wiedziała że to deski-myślałabym że to z krwi i kości mur pruski-świetny efekt!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.01.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Proszę bardzo Ja osobiście nie cierpię wszelkich imitacji alo ten nasz Pruski Mur to jest raczej "wariacja na temat"... W ten sposób zresztą robi sie właśnie renowacje muru pruskiego na budynkach zabytkowych (chodzi mi o ideę). Ale czasem można spotkać na wsiach, na starych domach, swego czasu właśnie z muru pruskiego, MALOWANIE W PASY elewacji po remoncie tak aby imitowały belki - no to juz PRZESADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.01.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Piękne nowe fotki Kamusia!! Poprosimy więcej zdjęć budynków - mnie to po prostu pasjonuje ..a te kociaki....-sama słodkość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 21.01.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Dzień dobry:):)U nas dziś paskudna pogoda,ciągle pada..My dziś mamy "wizytacje"rodziców Wlomaca.Oni raczej nie są entuzjastami naszej budowy-ale może dadzą się przekonać jak zobaczą piękny kominek i zarażą się klimatem wiejskim....Mam nadzieję,że im się spodoba.Gagatko-tych slodkich koteczków mam aż 4 plus jeden dochodzący-taki społeczny:)są słodziutkie ,a takie pieszczochy....w sam raz na pochmurny dzień!Teraz uciekam bo piekę pyszny tort pomarańczowy na przyjazd kochanych przyszłych teściów:)pa i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 TORT POMARACZOWY proszę o przepis! W wolnej chwili... jak już rodzice pojadą U nas tez pada. I wieje. Fuj... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 21.01.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Tu znajdziesz ten przepis i wiele innych ciekawych-tort wyszedł świetny!!!http://www.kuchnia.tv/html/kuchnioteka/przepisy.php?0,0,261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.01.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 o cholera pracochłonny...ale skoro gra warta świeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 21.01.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jest pracochlonny ,ale za to bardzo efektowny i tak pięknie pachnie wanilią i pomarańczami...warto się czasem pomęczyć-polecam wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts