Gagata 21.01.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Mmmmmmm.......... umiesz zachęcić Kamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.01.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Hej, widzialam nowe fotki - oglądam z dużą przyjemnością....! Pomysł nadprożami z belek - BOMBA. Jak w wiejskich domach w Provansji.... Kurcze - sama niedawno myslałam o tym, oglądając po raz kolejny moje pisemka, ....mogłam to zrobic u siebie w domu..ale juz za późno.. Wygląda to rewelacyjnie! Pochwalcie się koniecznie jak juz będzie zrobione Opisałam sposób mocowania dech na murze w moich komentarzach. Acha - chyba pytałaś kiedyś jak prościej wklejać zdjęcia. Polecam fotosik.pl - łatwo, szybko i wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 27.01.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Gagatkodzięki za info odnośnie mocowania desek.Cieszę się że podobaja Ci się nasze fotki:)Dziś u nas paskudna pogoda wiec trochę posiedzę przy forum,może pokaże coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.01.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ano u nas tez paskudna...wprost ohydna. Wiatr diabelny i cos jakby pada a momentami leje i zacina w szyby... Wrzuc coś wrzuć bardzo proszę Spróbuj może z tym fotosikiem (http://www.fotosik.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 05.02.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Czekamy na ciag dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 05.02.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam wszystkich!! Jakoś nie mam ostatnio natchnienia do pisania....mam kilka nowych zdjęc domu, bo wstawiliśmy już cześć okien dachowych.Już nie długo nadrobie zaległości-obiecuje!Pozdrawiam wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 05.02.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Wstąpiłem i mnie zatkało. A własciwie zamurowało. Piekne i urocze te Wasze siedlisko. Czytam i podziwiam. kawałek duuuużej roboty juz odwaliliscie. Ja zawsze wolałem na wsi, ale żona musi do miasta . Mnie tez sie ten objazdowy tartak podobał. Nie bardziej oczywiście niż siedlisko i staw z bobrami. Ale fajny pomysł mieli. I na czasie. Żałuje psa. Bardzo. Bo ładny. Na zdjeciu miał 5, 6 miesięcy. Popraw jak sie mylę.Tez mam owczarka. Suczkę. Piekne, mądre psy. Jak wybuduje domek, zabiorę ją od tesciowej z powrotem. Na zasłużoną emeruturę Niedługo muszę jechać w krainę Wielkich Jezior do mojego wuja właśnie z takim pieskiem, bo obiecałem, że znajdę mu takiego jak moja suczka. Pozdrawiam i trzymajcie sie w budowie, remoncie. Będe zaglądał czasami. p.s. masz rację. forum wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.02.2008 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Kamusiu, Wlomacu. Niestety 90% zdjęć w Waszym dzienniku wygląda dla mnie tak: X Więc proszę, nie badźcie zdziwieni, jeśli któregoś dnia, na białym koniu (mechanicznym) zajedzie do Was komtur mazurski by zobaczyć co zmajstrowaliście. Bez obaw, nie dziś, nie jutro i pewnie nieprędko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 28.04.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Pieknie to wszystko u Was wyglada i te klimaty WSPANIALE!!!! Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 26.05.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Hej! przez weekend gościliśmy w Tucznie, niestety nie dowiedziałam się wczesniej gdzie dokładnie mieści się wasze siedlisko no i tak bez zapowiedzi tez nie wypada przyjeżdzać . Następnym razem, zapewne w czerwcu napewno damy znac że będziemy to może jakoś uda nam się zobaczyć . pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.05.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dziś zdjęcia dały się otworzyć. Obejrzałem. Szczęka z trzaskiem opadła na podłogę. Chylę czoło z podziwu. Przepięknie. Słów mi brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 13.06.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Witam Cieszę się że się podoba!!Budowa idzie pomału choć pogoda sprzyja,ale nie da się zrobić wszystkiego na raz!!!!!Uważam,że Wlomac i tak ma wielką cierpliwość i mnóstwo pozytywnej energiii:)Jest silny i o dziwo nadal go cieszy każda chwila na budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 20.09.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Hej! Co tam u was? Dawno nie było was na forum a jestem bardzo ciekawa jak idzie budowa. niestety my w Tucznie będziemy chyba najpredzej na wakacje a wtedy to już pewnie letników będziecie przyjmować! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 21.12.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, tego życzę w Nowym Roku. http://images33.fotosik.pl/427/0af4a1aaebcae2eamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 23.12.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/choinka.jpg Skacze Aniołek, skacze po chmurkach,niesie życzenia w Anielskich piórkach.Niesie w plecaku babki i świeczki,a w walizkach złote dzwoneczki.Wesołych Świąt! życzy Biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 29.12.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 witaj Kamusia "Znalazłam" Cię w "kominkach ". Bardzo ładnie u Was. Ilość wykonanego remontu NIEWIARYGODNA . Macie z czego się cieszyć. Bardzo lubię kamień łupany we wnętrzach. Najbardziej podobają mi się schody, połączenie drewna z kamieniem, kominek, belki drewniane, zresztą wszystko mi się podoba. Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki za "pomocnika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 30.12.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Dziękuje za komplement, ogrom pracy jeszcze przed nami! Pogoda nam sprzyja więc i zimą Wlomac będzie pracował.Teraz czekamy na okna. Zamówiliśmy u stolarza drewniane okna w starym stylu, tak jak w poniemieckich domach z jednym poprzecznym szprosem-wtedy dom nabierze ładnego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 30.12.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Kamusia: fajnie, że wreszcie jakieś zdjęcia wkleiłaś. Dużo poszła budowa do przodu, bardzo mi się podoba taki kamień z cegłą. Już widzę, jaki klimat będzie w tym domu. Trzymam kciuki za łagodną zimę, żeby Wlomac mógł jak najwięcej zrobić przez ten czas. Choć raczej powinien teraz Tobą się zajmować, a nie budować. Pomyślnego rozwiązania i pociechy z maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 30.12.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Bardzo dziękuje za troske, ale niestety Wlomaca nawet siłą nikt nie odciągnie od budowy.Teraz mam troszkę czasu więc nadrobie zaległości ze zdjęciami w dzienniku,choc tak naprawde nie wiele się u nas zmieniło.Za to Biała poszalałaś na budowie sporo się u Was działo...Naprawdę jestemm pod wrażeniem!!!Ciekawa jestem jak znosisz ciąże,może napisz na e maila jak się miewasz?Ja zaczynam się mmartwić porodem:)Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 30.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Jak cudnie u Was! Okolica piękna, a dom będzie na pewno jeszcze piękniejszy To moje klimaty... Życzę powodzenia w doprowadzaniu siedliska do takiego stanu, jaki sobie wymarzyliście Wszystkiego dobrego w Nowym, 2009 Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts