kamusia 01.01.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 amonite dzieki za zyczenia i jak tylko siedlisko bedzie gotowe-zapraszam serdecznie w odwiedziny.Okolica jest przecudna i wiele ciekawych rzeczy można zobaczyć,zdjęcia nie oddaja rzeczywistości az tak pieknej jak naprawdę jest.Pod samym domem jest las pełen grzybów i zwierząt które wychodzą co rano na naszą łąke, a w dole wielkie jezioro-naprawde jest co podziwiać....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 01.01.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://img176.imageshack.us/img176/9602/2009rs9.jpg i od Mareczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.01.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Dzień dobry noworocznie! Pięknie u Was jest! A zapowiada się jeszcze piękniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 01.02.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Kamusia: co tam u Ciebie słychać? Zniknęłaś na chwilę, mam nadzieję, że już cieszysz się swoim malutkim synkiem. Daj znać co u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.02.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 GRATULACJE drodzy rodzice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.02.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 GRATULACJE OGROMNE!!! Filipa czy Antka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 gratuluję Wam a jednocześnie podziwiam!sama wiem co znaczy remont starego domu ,ponieważ można powiedzieć ,że odbudowaliśmy z mężem starą 100letnią chałupę,w której obecnie mieszkamy.Faktem jest że jest to duza satysfakcja,ale trudu i nerwów było przy tym niemało.ZAsada jest taka że w takim starym domu jak najmniej należy ruszać ,bo jak się ruszy jedno ,to leci drugie .My nie trzymaliśmy sie tej zasady ,co doprowadzilo nas to wylewania nowych fundamentów od środka izrywania stropu w postaci tzw.polepy.Szczerze mówiąc do dziś jestem pełna podziwu,że udało nam się to zebrać do kupy.Było to duże doświadczenie dla mojego Małża,który wiedzę o budowaniu ma już w jednym paluszku nie mając wcześniej o tym zielonego pojęcia Tak się rozochocił,że zaczęliśmy budowę nowego domu!będę wpadać do Ciebie, bo ciekawi mnie jak urządzisz wnętrza,bo zapowiada się bardzo interesująco!trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 09.02.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pięknie dziekujemy za gratulacje-nasz synek w koncu nazywa sie Filip! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Hej, Kamusiu, co u Was słychać? Jak maluszek? Jak DOM?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts