Gość bajzi 07.07.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 zamierzam wykonać ściany trójwarstwowe: optiroc 30cm + ocieplenie wełną + cegła klinkierowa. jakieś niekorzystne uwagi na temat pustaków keramzytowych? podziel się - wiedza nie boli w przeciwieństwie do głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2003 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Po co tak drogo? Keramzyt fajna sprawa, ja buduję 1warstwową ścianę z keramzytu 36,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość bajzi 08.07.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 praca etapowa: 1-wszy rok: fundamenty,ściana nośna 30cm, strop, dach. suszę przez zimę. 2-gi rok sprawy wykończeniowe wewnętrzne, a jak mi starczy pieniędzy ocieplę i wyklinkieruję, a jak nie - od biedy mogę mieszkać i suszyć dalej. niestety, klinkier jest konieczny (wizja). poza tym chcę się zbliżyć do ideału czyli domu pasywnego. niestety, jak ktoś ma fiołki w głowie, to ma żylaki na rękach. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kudlatyg 02.09.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Krytyczne uwagi na Optiroc, czy keramzytobeton?Keramzytobeton, jest u mnie w ścianach, tez Optiroca. Przy murowaniu krzywe pustaki źle się kładło, teraz nierówne ściany źle się będzie tynkowało. Instalacje KOSZMAR, pustaki strasznie kruche. Optiroc - reklamowałem tam pustaki. Od roku przedstawiciele mnie ignorują, uśmiechając się wymyślają coraz to nowe powody aby nie zakończyć reklamacji, która uznali!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts