Lataren 29.06.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Nie wiem jak pomalować ściany w piwnicy tzn na jaki kolor obecnie są białe - no 15 lat temu były malowane na biało a teraz już sa szaro czarne z kurzu i brudu. Czy ktos z Was szanowni forumowicze malował piwnicę i poleca jakiś kolor bo w farbach to nie będęprzebierał kupuję jedną z tych co stoją na dolnej półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 29.06.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ja pomalowałam na biało, piwnica ma mało okien, jest dość ciemna i myślę że kolor jeszcze by ją zaciemnił. Jednak jeśli upierasz się na kolor to proponuję bardzo jasny - może beż, nie będzie tak widać osiadającego kurzu i wszechobecnych łapek na ścianach (dzieci), ale to tylko takie dewagacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts