reuta 29.06.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Mam piec węglowy na ekogroszek, i na poniedzałek mam dać odpowiedz dla montera co, czy robimy ogrzewanie mieszkania z rur miedzanych czy plastykowych(przy piecu miedz), ale w czym dalej. Namawia mnie na grzejnki aluminiowe,i co mam powiedzeć. Proszę o podp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reuta 29.06.2007 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Mam piec węglowy na ekogroszek, i na poniedzałek mam dać odpowiedz dla montera co, czy robimy ogrzewanie mieszkania z rur miedzanych czy plastykowych(przy piecu miedz), ale w czym dalej. Namawia mnie na grzejnki aluminiowe,i co mam powiedzeć. Proszę o podp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 29.06.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ja mam zrobione od kotła do rozdzielaczy miedź, a od rozdzielaczy do grzejników rurki plastikowe pex-al-pex . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts