Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Bardzo podoba nam sie ten domek. Chcielibyśmy budować wg tego samego projektu, również w okolicach Gliwic. Mamy parę pytań.... Bardzo bardzo prosimy o kontakt :) Nasz mail: [email protected]

Pozdrawiamy

Ania i Jarek

• 2 months później...

Witajcie!

Mam pytanie jakimi farbami i jak nazywają się kolory, którymi malowaliście te pokoje?

http://images34.fotosik.pl/353/e9708dde608216cbmed.jpg

http://images38.fotosik.pl/6/fb405284b828cc64med.jpg

Pozdrawiam!

• 2 weeks później...

Witam!

Mam zapytanie o ten tartak w Trachach od podbitki, czy jakies dokladniejsze namiary sa mozliwe do dostania?? Tzn numer telefonu albo jakis dokladniejszy adres, niestety nie umiem nic znalezc :)

POzdrawiam

Marta

• 2 months później...
  • 11 months później...
  • 3 weeks później...
My we wrześniu planujemy rozpocząć budowę domu 27.12d. Mam nadzieję, że znajdą się osoby budujące według tego projektu i będziemy mogli wymieniać się doświadczeniem i radami.
  • 3 weeks później...
hej jakie mieliście wymiary okien czy wymiary na wysokość 150cm i w salonie drzwi tarasowych na 245cm nie są troszkę nad wymiar? jakie są standardowe okna?i z jakiego materiału budowaliście? Może Parotherm ?nie wiem czy wybrać 25 +15 styropianu czy 30 + 12cm, dzięki
  • 7 months później...
Witam :) jesteśmy przed wyborem dachówki i mam pytanko - proszę napisać czy ta dachóweczka cementowa jest jakaś chropata czy jest gładka bo widzę że ma lekki połysk i wydaje mi się że jest gładka ale jaka jest prawda tego nie wiem. pozdrawiam