aga_bissmyk 17.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 to jest link do strony @nia poświęcony całemu domkowi http://forum.muratordom.pl/karminowy-swiat-czyli-nia-zaprasza-do-srodka,t113656.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nidziowa 17.10.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 TO ten dom ogladałam @ni - jest przepiekny!!! Brakuje słów aby opisać, rewelacja. Tylko nie wiem czy panele ( na gorze w sypialniach) bedą dobrze wygladały tak ułozone, skosnie. Poradzciepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 17.10.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 parkiet na całym piętrze jest ułożony skośnie - moim zdaniem super wygląda to w sypialniach, bo parkiet jest ułożony w tym kierunku, żeby zharmonizować proporcje pomieszczenia - długie pomieszczenia skrócić, a wąskie poszerzyć poniżej wklejam stare fotki, które być może przybliżą wyobrażenie, jak taka podłoga wygląda w pokojach http://img50.imageshack.us/img50/2149/dsc6423eb6.jpg http://img50.imageshack.us/img50/315/dsc6428mx6.jpg http://img50.imageshack.us/img50/151/dsc6426oy0.jpg ps. ale mi miło, że mój domek się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nidziowa 17.10.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Nie bądz taka skromna... JAk takie cudo moze sie nie podobac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viki-wr 17.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Aniu czy to jest lamparkiet. jakie drzewo - napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 18.10.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 to jest tradycyjny parkiet - 22mm, jesion bursztynowy, olejowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viki-wr 18.10.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 bardzo dziękuję! Podłoga jest piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 18.10.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 też sie zakochaliśmy w tak kładzionych panelach i chyba pomysł wykorzystamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niania 24.10.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Mam podłogę ulożoną pod kątem 45st z podłogi warstwowej (jesion kolorowy, 140cm x 12cm) - wygląda pięknie.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grappa01 06.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam mam problem jak najlepiej zalozyc panele na nierownej podlodze, a minowicie podlaga przy scianach obniza sie w kierunku srodka pokoju do 2 cm. Czy mozna dac podwojny podklad na srodku pokoju czy to zda egzamin czy sa jakies inne tanie sposoby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 07.08.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 nam fachowcy równali masą wyrównującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grappa01 07.08.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witaj, ile was to ksoztowało i ile to trwało to schniecie tej masy, na jaka grubosc rownali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysieksp 06.08.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam, mój salonik ma wymiary 9x4 m. Ostatnio jeden ze znajomych projektantów zaproponował mi położenie paneli w poprzek salonu pod kątem ok. 30 st. do dłuższej krawędzi.Mnie ten pomysł się podoba, niestety żona nie bardzo może sobie to wyobrazic.Czy ktoś ma u siebie podobne rozwiązanie i czy mógłby pochwalić się zdjęciami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 07.08.2009 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 To b. dobry pomysł ja widziałem schodzące się pod dwoma różnymi kątami panele połączone z płytkami z kuchni i wyglądało to suuupper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.08.2009 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Gdzieś takie rozwiązanie widziałam - błędnik szalał, a to nie jest przyjemne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psklr 10.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 witamZastanawiamy się nad sposobem położenia paneli w naszym nowym M. Panele mamy już wybrane -ciemnobrązowe z jaśniejszymi smugami, stosunkowo wąskie. Pozostało pytanie czy kłaść je prosto czy pod skosem. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie? Prosiłbym o fotki paneli położonych na skos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monciaz 12.08.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ja mam też panele położone z fugą w jadalni na skos wyglądaja fajnie chciałam też w korytarzu ale powiedzieli mi że będzie duży odpad ale to jedno też zależy od tego co układa czy mu się chce ponieważ jest to docinanie z dwóch stron także polecam wygladają fajnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monciaz 12.08.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ja mam też panele położone z fugą w jadalni na skos wyglądaja fajnie chciałam też w korytarzu ale powiedzieli mi że będzie duży odpad ale to jedno też zależy od tego co układa czy mu się chce ponieważ jest to docinanie z dwóch stron także polecam wygladają fajnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psklr 18.08.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 to fajnie, że fajnie wiem, że docinania dużo, ale tak nas na to fachowiec nakręcił, że mimo to może się zdecydujemy- w całym mieszkaniu. chcielibysmy z pokoi wyjechac pod skosem na przedpokój i tam też zrobić taki trójkat i połozyć trochę płytek pod drzwiami. a mogę prosić o fotke podłogi? bardzo mnie to ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monciaz 27.08.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 na tą chwilę podłoga jest przykryta foliami ale jeśli tylko je ściągnę to szybciutko zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts