pati25 05.04.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Jaka fajna działeczka :)Super :)Gratuluje i życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 07.04.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 bardzo fajna dzialeczka, no i projekt domku swietny ale duży będzie ten wasz domek życze powodzenia na budowie buziaki Dzięki . Domek z racji tego, że jest ala parterówką rzeczywiscie jest rozłożysty. Mam nadzieję, że i nas nie rozłoży finansowo . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.05.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Gratulacje z okazji zakończenia ETAPU 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 29.05.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Gratulacje z okazji zakończenia ETAPU 0 Dzięki . Ale to chyba najłatwiejszy etap - oby dalej było równie dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.06.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 dzień dobry jadę sobie ostatnio drogą za wieś....patrzę i oczom nie wierzę Ty juz masz taki duzy dom ? ale to wszystko przez to że na forum nie bywałam i dziennika nie czytałam zycze dalszych sukcesów budowlanych i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 23.06.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 dzień dobry jadę sobie ostatnio drogą za wieś....patrzę i oczom nie wierzę Ty juz masz taki duzy dom ? ale to wszystko przez to że na forum nie bywałam i dziennika nie czytałam zycze dalszych sukcesów budowlanych i pozdrawiam serdecznie Dzięki . Mam nadzieję, że do połowy sierpnia uda się zrobić już SSZ - zobaczymy . Również serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firek998 11.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No TS jestem pod wrażeniem. Idziesz jak burza. Jakbyś mógł wrzucić kilak fotek z bliska i środek.Ja nadal czekam na zmiany gruntu. W W-ie to jest porażka z tymi urzędnikami. Ale ponoć już niedługo i tez zaczynam walkę z Artemidą.Możesz podać z czego masz ściany postawione. I jaki jest orientacyjny koszt SS z przykryciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 12.11.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzieki . Ściany mam z Silki 24cm. koszt SS z przykryciem to około 260-290tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 17.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 W końcu SS zamknięty . Teraz się tylko waham czy tynkowac przed zima... http://img230.imageshack.us/img230/9530/2636313xj8.jpg http://img230.imageshack.us/img230/4934/2636329qv4.jpg Fajnie ,że udało sie Wam zamknąć dom przed zimą - gratuluje ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 15.12.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Fajnie ,że udało sie Wam zamknąć dom przed zimą - gratuluje ! Pozdrawiam Dzięki -też się bardzo cieszę . Szkoda, że nie udało się zrobić tynków i wylewek, ale nie można mieć wszystkiego . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lavea 05.01.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 witam mam pytanko jaką odległość miałeś do prądy były jakieś problemy z podłączeniem?mam grunt rolny w Malinie i ciągle myślę czy czasem nie spróbować się budowac-ta papierologia mnie zniechęca.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 13.01.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 witam mam pytanko jaką odległość miałeś do prądy były jakieś problemy z podłączeniem?mam grunt rolny w Malinie i ciągle myślę czy czasem nie spróbować się budowac-ta papierologia mnie zniechęca.pozdrawiam Witam Prąd miałem w drodze przy działce - podobnie gaz i wodę. Stąd własnie wybór konkretnie tej działki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielutt 09.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam. Zamierzamy z żonką zakupic projekt ARTEMIDA, ale wpierw chcliebysmy poznac kosztorys tego domku. Czy jest ktos w posiadaniu zestawienia materiałów? Wiadomo ceny i koszty robocizny są różne w zależnosci od regionu. Ale bylbym wdzieczny za przeslanie zestawienia na adres [email protected] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 16.04.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Przyszlam sie przywitac! Slodkie blizniaki i piekny domek.Moze wrzucisz wiecej zdjec (co sie dzieje w srodku) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 22.04.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Przyszlam sie przywitac! Slodkie blizniaki i piekny domek.Moze wrzucisz wiecej zdjec (co sie dzieje w srodku) Pozdrawiam Dzięki . Wraz z postępami w środku będę wrzucał nowe fotki . Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam Wlasnie zagladnelam do watku Artemidy i widze ze piekne poddasze Ci wyszlo Bardzo podoba mi sie kolorystyka twojego dachu.Mozesz napisac co to za dachowka i jakie rynny i podbitke do niej dobrales? Rowniez chce miec taki grafitowy dach i jak na razie jestem zdecydowana na brassa romanskiegow polowce cisar-moze Twoja dacho9wka to walsnie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 30.05.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Witam Wlasnie zagladnelam do watku Artemidy i widze ze piekne poddasze Ci wyszlo Bardzo podoba mi sie kolorystyka twojego dachu.Mozesz napisac co to za dachowka i jakie rynny i podbitke do niej dobrales? Rowniez chce miec taki grafitowy dach i jak na razie jestem zdecydowana na brassa romanskiegow polowce cisar-moze Twoja dacho9wka to walsnie to? Dzięki . Dachówka to Creaton Antracyt. Rynny Rheizink a okap (podbitki na razie nie mam) to jakiś ciemny orzech pod okna. Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwinkakubus 07.06.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 witamy...prawdopodobnie na poczatku tego tygodnia bedziemy w okolicy wroclawia i zastanawiamy sie czy jest mozliwosc zobaczenia tego domku na zywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 09.06.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 witamy... prawdopodobnie na poczatku tego tygodnia bedziemy w okolicy wroclawia i zastanawiamy sie czy jest mozliwosc zobaczenia tego domku na zywo... Wydaje mi się, że tak - dajcie 1-2 dni wcześniej znac na priv a wtedy potwierdzę czy będę mógł być na budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.06.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 pozdrowienia z drugiej części wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts