piksel 15.09.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 nic dodac nic ująć kolory świetne w całym domku a podłoga super i ten kolorek okien. pozdrowionka i podziwiam za wytrwałość i zazdroszcze etapu przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ręce mi od pistoletu odpoczęły więc można się zabrać hejka - a co Ty moja droga pistoletem malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 15.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Jak ja dawno tu nie zaglądałam A tu widzę że już przeprowadzka- gratuluję Ja w sumie wpadłam tylko z małym pytaniem- jaki to odcień tej czekolady i jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.09.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ręce mi od pistoletu odpoczęły więc można się zabrać hejka - a co Ty moja droga pistoletem malujesz? nie, malowałam wałkiem, a pistoletem akrylowałam P.s. zginął mi Twój mail z wymiarami schodów, wrzuć mi na jutro - sprawa pilna, bo od jutra zaczynają u mnie montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.09.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 nic dodac nic ująć kolory świetne w całym domku a podłoga super i ten kolorek okien. pozdrowionka i podziwiam za wytrwałość i zazdroszcze etapu przeprowadzki witam w moich skromnych progach dziękuję i liczę na podziwianie Twoich postępów, a przeprowadzka u nas etapowa - ale jak jest przynajmniej jedno wyrko w domu, to miło w między czasie "lec i komara przyciąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.09.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Jak ja dawno tu nie zaglądałam A tu widzę że już przeprowadzka- gratuluję Ja w sumie wpadłam tylko z małym pytaniem- jaki to odcień tej czekolady i jakiej firmy? Noooooooooo koleżanko, dawno to mało powiedziane - opuszczasz się z odwiedzinami - tak jak ja u Ciebie Tylko jedno pytanie ? bez odcienia - to jesień borowikowa nobilesu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.09.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 ja bym chciała te zielone drzwi zobaczyć, noooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.09.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 ręce mi od pistoletu odpoczęły więc można się zabrać hejka - a co Ty moja droga pistoletem malujesz? nie, malowałam wałkiem, a pistoletem akrylowałam P.s. zginął mi Twój mail z wymiarami schodów, wrzuć mi na jutro - sprawa pilna, bo od jutra zaczynają u mnie montaż już się robi...szkoda że nie doczytałam wcześniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.09.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 poszło....wysłałam tak jak poprzednio, już bez zmiant treści...jakby coś było niejasne - daj znak... dzięki i buziaki...pa a wieczorkiem daj foty Twoich osiągnięć...koniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.09.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Hejka - fotek nie mam. Pytałam o te rzeźbienia - nie mają z kim współpracować . Ceny schodów uzależnione są od ...regionu kraju ( w Warszawie ponoć za stopień biorą już 1000 zł ) i maszyn - taka do gięcia elementów kosztuje 10 tys. euro - więc łatwo przeliczyć, ile musiałoby ludzi kupić schody aby takiemu Domańskiemu się zwróciła. Inny znany "warzywny" stolarz bierze już ponoć 120 tys. Generalnie spłuczkę do kibla też za tyle można sobie zrobić - pytanie po co to komu ? Ja Twój projekt podam mojemu stolarzowi przez jego syna i niech ten wyceni. Zobaczymy, może mu do głowy przyjdzie jakiś artysta, jak nie to przynajmniej będziesz miała odniesienie cenowe. Schody , które Ci się podobają są przepiękne - ale ja chciałabym je widzieć conajmniej w 50 metrowym salonie - bo z dziełami sztuki jest jak z pięknymi żonami - trzeba je pokazywać a nie chować. Wrzuć w dziennik jakieś ujęcie klatki schodowej z którego byłoby widać barierkę. Pozdrawiam mocno i trać nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.09.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ja bym chciała te zielone drzwi zobaczyć, noooo! no dobra, zrobię jutro fotki a schodki tupotki też chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Kochana dzięki....za starania... jutro cyknę stosowne fotki i wyślę...ale coś czuję że te schody alebo mnie pogrążą albo się z nich wyleczę... tak czy siak żle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 17.09.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Kochana dzięki....za starania... jutro cyknę stosowne fotki i wyślę...ale coś czuję że te schody alebo mnie pogrążą albo się z nich wyleczę... tak czy siak żle... ależ jakiez starania ? jakbym była w stanie znaleźć Ci tego rzeźbiarza, to by były starania , a tak ..... wyceni Ci schody, które robi - będziesz miała porównanie. A jutro będziesz miała zdjęcia moich - to nie M ani D ale zawsze porównanie, no nie ? Przynajmniej cenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 18.09.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Poprosimy oficjalnie cenki schodków - tak dla porównania. Pewnie nie tylko ja zastanawiam sie o jakich zakresach cenowych mamy myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 18.09.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Yreq piszesz,że jakiś problem z rozstawem śrub, geberitem i muszlą?! Kurcze, bo ja mam tez muszlę retro hybner w małym WC i nawet nie pomyślałam, ze coś moze nie pasować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.09.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 ja bym chciała te zielone drzwi zobaczyć, noooo! no dobra, zrobię jutro fotki a schodki tupotki też chcesz ? no ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.09.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Poprosimy oficjalnie cenki schodków - tak dla porównania. Pewnie nie tylko ja zastanawiam sie o jakich zakresach cenowych mamy myśleć. zakres od 9 do 40 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.09.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Yreq piszesz,że jakiś problem z rozstawem śrub, geberitem i muszlą?! Kurcze, bo ja mam tez muszlę retro hybner w małym WC i nawet nie pomyślałam, ze coś moze nie pasować! ja też, bo inaczej to bym ich przypilnowała na szczęście kibel już wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.09.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 ja bym chciała te zielone drzwi zobaczyć, noooo! no dobra, zrobię jutro fotki a schodki tupotki też chcesz ? no ba! i widzisz.... ....zdjęcia zrobiłam telefonem, wróciłam na stare śmieci i okazało się, że usb zostało na nowych śmieciach i przegrać nie można. Z kolei tam gdzie usb jest to nie ma internetu itd. Na zdjęcia trzeba poczekać Do niedzieli zrobię aparatem i wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 19.09.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Zielone drzwi...... teraz będę myśleć cały dzień jak wyglądają A czekać na fotki aż do niedzieli? Katorga... W sprawie kibelka podziwiam za pomysłowość inną niż tylko "skuć, rozwalić,wymienić", bo tak bywa najłatwiej..... dla instalatora a niestety nie dla inwestora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts