Grzebiuszka 28.08.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Cześć nie dziwię się, że byłaś zmęczona, po takich zapupach :) YreQChciałabym już normalnie żyć - czyli mieć obiekcje przy wydawaniu pieniędzy, bo 1000 zł to "polska wypłata", to prawda, mi też się dziwnie wartośc pieniądza zmieniła, a przecież wcale mi ich nie przybyło. Od tego obracania wielkimi kilkunastu, czy kilkudziesięcio tysięcznymi kwotami, to sie proporcje zaburzają Tysiąc w tą czy w drugą stronę, co to jest... hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 cześć inicjatorko 6 strony teraz lecę na kolejne zakupy ....tym razem spódniczkowe, bo w poniedziałek "zerówka" się zaczyna - o matko jakie ja mam duże dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.08.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 cześć inicjatorko 6 strony teraz lecę na kolejne zakupy ....tym razem spódniczkowe, bo w poniedziałek "zerówka" się zaczyna - o matko jakie ja mam duże dziecko a moje starsze idzie do drugiej klasy ale się te dzieci starzeją, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.08.2007 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 No pewnie, że dzieci, bo my tak jakoś w miejscu stoimy..... Kaśka, ty szykuj lepiej kasę na strop - w sumie to jaki będziesz miała ?- mi wyszło monolitu za 18500 : beton + grucha 220 stempli deski płyty Osb stal gwoździe i dyble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 29.08.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 czesc MURATORKU Byłam, przeczytałam i zostawiam odcisk łapy Kibicuję, kciuki trzymam i regularnie podczytuję... Zazdroszczę zaawansowania prac - u mnie niestety dalej etap papierologii. A MIAŁO BYC TAK PIĘKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.08.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 czesc MURATORKU Byłam, przeczytałam i zostawiam odcisk łapy Kibicuję, kciuki trzymam i regularnie podczytuję... Zazdroszczę zaawansowania prac - u mnie niestety dalej etap papierologii. A MIAŁO BYC TAK PIĘKNIE Miauuuuuuuuuuuuuuu Fajnie, że się pojawiłaś. A u Ciebie pięknie jeszcze będzie.........zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 No pewnie, że dzieci, bo my tak jakoś w miejscu stoimy..... Kaśka, ty szykuj lepiej kasę na strop - w sumie to jaki będziesz miała ?- mi wyszło monolitu za 18500 : beton + grucha 220 stempli deski płyty Osb stal gwoździe i dyble wiesz co, hmm, strop to będzie wylewany chyba sama już nie wiem, bo mój wykonafca ma co chwilę inne coraz lepsze pomysły stemple już mam, stal też kupiliśmy niedawno jeszcze deski zostały do kupienia, ale te to chyba rosną jeszcze wlesie, bo babsko z tartaku nas zwodzi już 2 tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ja dzisiaj też zrobiłam oczy jak usłyszałam, że w tartaku zapomnieli o naszej więźbie, która miała być przywieziona 27 a jeszcze nie jest zrobiona. A Twój majster, to życie sobie czy tobie chce ułatwić zmianami planów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ja dzisiaj też zrobiłam oczy jak usłyszałam, że w tartaku zapomnieli o naszej więźbie, która miała być przywieziona 27 a jeszcze nie jest zrobiona. A Twój majster, to życie sobie czy tobie chce ułatwić zmianami planów ? mój majster to mój teść robi jak Bóg przykazał, choć dziś złapałam go na tym, że jedno okno zrobił za szerokie, rozpędził się już sama nie wiem czy męczyć go, żeby zmienił czy niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.08.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 to za wiele sobie pozwolić nie możesz ze wściekaniem się Żartuję, jak się podjął, to źle dla Was nie chce, a otwór dużo za szeroki, może da się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.08.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 to za wiele sobie pozwolić nie możesz ze wściekaniem się Żartuję, jak się podjął, to źle dla Was nie chce, a otwór dużo za szeroki, może da się przeżyć eeeeeeee, tam, zmienić ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 30.08.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 teraz lecę na kolejne zakupy ....tym razem spódniczkowe, bo w poniedziałek "zerówka" się zaczyna - o matko jakie ja mam duże dziecko duże to ja dopiero mam "Zerówka" kiedy to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Hej Basieńko No to jakie duże te Twoje szczęścia? Na zakupach spódniczkowych czy spodenkowych musiałaś być czy już nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 31.08.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 to za wiele sobie pozwolić nie możesz ze wściekaniem się Żartuję, jak się podjął, to źle dla Was nie chce, a otwór dużo za szeroki, może da się przeżyć Witaj! Dawno mnie u Ciebie nie było Ja dzisiaj podpisuje umowę na okna - Oknoplast w orzechu po tym co napisałaś o swoich perypetiach z oknami będe mocno wyczulony, przy okazji - nie masz zdjęć tych niedoróbek? U mnie otwory okienne mają odchyłki od projektowych o max +/- 1 cm Ale profilaktycznie wszystkie są proste - żadnych łuczków, które jak widać są sporym wyzwaniem dla budowlańców Za to piętro robią już chyba miesiąc Gdyby nie zaczęli miesiąc przed terminem to teraz byliby w plecy, a tak jeszcze mają czas Mieli budować 3, max. 4 miesiące - właśnie zaczął sie 5 a do dachu jeszcze trochę Ehhh... Życzę spokoju, zdrowia i kumatych budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 YreQ! Ty to się nawalczysz ! Ale teraz życzę Ci przede wszystkim zdrowia zdrowia zdrowia !!! I ... może... pochoruj trochę... w spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 to za wiele sobie pozwolić nie możesz ze wściekaniem się Żartuję, jak się podjął, to źle dla Was nie chce, a otwór dużo za szeroki, może da się przeżyć Witaj! Dawno mnie u Ciebie nie było Ja dzisiaj podpisuje umowę na okna - Oknoplast w orzechu po tym co napisałaś o swoich perypetiach z oknami będe mocno wyczulony, przy okazji - nie masz zdjęć tych niedoróbek? U mnie otwory okienne mają odchyłki od projektowych o max +/- 1 cm Ale profilaktycznie wszystkie są proste - żadnych łuczków, które jak widać są sporym wyzwaniem dla budowlańców Za to piętro robią już chyba miesiąc Gdyby nie zaczęli miesiąc przed terminem to teraz byliby w plecy, a tak jeszcze mają czas Mieli budować 3, max. 4 miesiące - właśnie zaczął sie 5 a do dachu jeszcze trochę Ehhh... Życzę spokoju, zdrowia i kumatych budowlańców No sporo Cię u mnie nie było A ja u ciebie wczoraj, patrzę nie piszesz....może się urlopujesz....a ty masz ślimaki w oleju jak ja Ale kiedyś musi być dobrze prawda? Zdjęć okien nie mam - musisz wierzyć mi na słowo, że nie było na nitkę. W sezonie truskawkowym wpadliśmy do znajomego na plantację, kończy - też "ślimakowo" - budowę domu, okna już miał wstawione....pytam z jakiej firmy...z Krakowa - mówię mu , że niemożliwe - bo nie na nitkę Na drugi dzień byłam już w naszym punkcie okiennym i opowiadam Pani D. co widziałam, I ŻE MAM NADZIEJĘ, ŻE U MNIE TAKICH NIESPODZIANEK NIE BĘDZIE, BO OKNA ZAMAWIAM TAKIE JAK NA WYSTAWCE - CZYLI PICUŚ GLANCUŚ. Powiedziała mi, że nigdy taka fuszerka jej się nie przydarzyła i być może koledze ktoś sprzedał inne okna No to po 3 miechach już widziała fuszerkę na własne oczy przy moich oknach. Babka była w szoku, początkowo zaniemówiła. Same okna bardzo mi się podobają i szczególnie ten orzech, to biuro jest prowadzone razem z Urzędowskim i ten dla Krakowa robi drewniane parapety w tym samym kolorze co okleina okien - mówię Ci są super. O ile po nie nie przyjdę JA bo kto wie, czy akurat przy moim zamówieniu bejcy nie pomylą. BEJCĘ MOŻNA ZAKUPIĆ PO ....80 ZŁ ZA PUSZKĘ + dodatkowo grunt - zamierzam to zrobić, bo parę elementóe drewnianych sobie w tym samym kolorze pomaluję. Proponuję, abyś podszedł do swojego punktu i uczulił na błędy załogi na hali produkcyjnej - ale ty ICH facet jesteś swojemu numeru nie zrobią - ale za mnie możesz im w Oknoplaście przywalić, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 YreQ! Ty to się nawalczysz ! Ale teraz życzę Ci przede wszystkim zdrowia zdrowia zdrowia !!! I ... może... pochoruj trochę... w spokoju... Witaj Jasieńko Co tam przeziębienie - chociaż z gorączką ledwo żyję - ja gdybym rodziła, to z porodówki problemy by nie chyba zwlekły..... Ale jak dożyję, to sobie wszystko odbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.08.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 YreQ! Ty to się nawalczysz ! Ale teraz życzę Ci przede wszystkim zdrowia zdrowia zdrowia !!! I ... może... pochoruj trochę... w spokoju... Ale jak dożyję, to sobie wszystko odbiję kóniecznie, kóniecznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 31.08.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 No sporo Cię u mnie nie było A ja u ciebie wczoraj, patrzę nie piszesz....może się urlopujesz....a ty masz ślimaki w oleju jak ja Postaram się nieco nadrobić , bo jakby wolno nie szło to jednak do przodu Zdjęć okien nie mam - musisz wierzyć mi na słowo, że nie było na nitkę. Wierzę. Gość, który robił pomiar mówi, że z zewnątrz z reguły są idealne, nieco gorzej od środka bo na tych pogiętych profilach ciężko się tą okleinę układa. Ale nie widział to się nie wypowie w tym konkretnym przypadku. On jest dystrubutorem Oknolastu od 12 lat i akurat na to to nie miał nigdy reklamacji Pożyjemy zobaczymy - dzisiaj podpisuję umowę i "już" za jakiś miesiąc powinny być gotowe Może uda im się zgrać z dachem Same okna bardzo mi się podobają i szczególnie ten orzech, to biuro jest prowadzone razem z Urzędowskim i ten dla Krakowa robi drewniane parapety w tym samym kolorze co okleina okien - mówię Ci są super. O ile po nie nie przyjdę JA bo kto wie, czy akurat przy moim zamówieniu bejcy nie pomylą. BEJCĘ MOŻNA ZAKUPIĆ PO ....80 ZŁ ZA PUSZKĘ + dodatkowo grunt - zamierzam to zrobić, bo parę elementóe drewnianych sobie w tym samym kolorze pomaluję. No właśnie z parapetami jest problem - ale słuszna uwaga, że można samemu coś pokombinować, zwłaszcza, że drewno jest przyjemne w obróbce Proponuję, abyś podszedł do swojego punktu i uczulił na błędy załogi na hali produkcyjnej - ale ty ICH facet jesteś swojemu numeru nie zrobią - ale za mnie możesz im w Oknoplaście przywalić, co? Sugerujesz mi wycieczkę do Ochmanowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 31.08.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Hej Basieńko No to jakie duże te Twoje szczęścia? Na zakupach spódniczkowych czy spodenkowych musiałaś być czy już nie? Agniesiu córka ma ...15 lat, a syn 13 (aż sama nie wierzę jak to piszę, że oni tacy duzi). Ponieważ moje dzieciki chodzą do Gimnazjum Katolickiego, więc tam od zawsze były mundury. Natalka idzie do 3-ciej, a Patryk do pierwszej i jemu musiałam kupić mundur za bagatela 495 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts