Basia Z. 15.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 O i już daszek zacznie się robić Super, super!!! Trzymam bardzo mocno kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.10.2007 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Otóż: 1 - jesteś YreQ The Best 2 - bardzo mocno trzymam kciuki za Twój dach! 3 - u nas skręcali z przerwami, ale jakieś kilkanaście dni im wyszło w sumie Witaj Jasieńko 1 - jesteś YreQ The Best - będę wtedy jak dom postawie. Ale za uznanie dziękuję. Złapałam się ostatnoi na tym, że stoję na działce i zwyczajnie gapię się i nic dookoła mnie nie interesuje i marzę jak to będzie w środeczku i ile jeszcze pracy przede mną i nie słyszę, jak mąż wola o młotek Trzymaj kciuki i wysyłaj do mnie pozytywne fluidy no i też chciałabym aby parę dni im zeszło- aczkolwiek wiem, że potrwa to około miesiąca. Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.10.2007 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 O i już daszek zacznie się robić Super, super!!! Trzymam bardzo mocno kciuki. W sobotę będą obmierzać a w poniedziałek ..... " do roboty, do roboty" - jak w refrenie powojennej piosenki - oj powiało naftaliną, ale jakoś mi się skojarzyło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.10.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 no no no HEROSI stanowią barwną grupkę choć przyznam szczerze, nie wszystkich z listy zawodowej umiejscowiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 no no no HEROSI stanowią barwną grupkę choć przyznam szczerze, nie wszystkich z listy zawodowej umiejscowiłam - mój chrześniak - leżący blondynek - braciszek - biała czapeczka - drugi kuzyn - blond siedzący - jego dziewczyna - rola czysto towarzyska - cioteczka piekąca kiełbaski - inwestorek - robiący zdjęcie - i ja - czapeczka z daszkiem -kierowniczka zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 20.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Jak na drugą stronę Dziennika to rewelacja Chyba lada moment będzie robiony daszek Aguś, a skąd Ty taką piękną pogodę wzięłaś? U nas leje chyba od 4 dni i raczej nie zamierza przestać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 20.10.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Jak na drugą stronę Dziennika to rewelacja Chyba lada moment będzie robiony daszek Aguś, a skąd Ty taką piękną pogodę wzięłaś? U nas leje chyba od 4 dni i raczej nie zamierza przestać Zdjęcie z działki było sprzed 2 tygodni Ale ogólnie nie jest chyba u nas tragicznie - poza tym, że w czwartek 2 przecznice dalej 5 minut walnęło gradem - a u nas nic, wczoraj na przemian słońce i zrywy deszczu, a dzisiaj baaaardzo zimno i tylko po południo lekko pokropiło. A daszek od poniedziałku - tyle, że na wtorek ostre opady zapowiadają ... no, ale może Najwyższy nie pozbawi mnie na zimę dachu nad głową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 21.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Jak na drugą stronę Dziennika to rewelacja Chyba lada moment będzie robiony daszek Aguś, a skąd Ty taką piękną pogodę wzięłaś? U nas leje chyba od 4 dni i raczej nie zamierza przestać Zdjęcie z działki było sprzed 2 tygodni Ale ogólnie nie jest chyba u nas tragicznie - poza tym, że w czwartek 2 przecznice dalej 5 minut walnęło gradem - a u nas nic, wczoraj na przemian słońce i zrywy deszczu, a dzisiaj baaaardzo zimno i tylko po południo lekko pokropiło. A daszek od poniedziałku - tyle, że na wtorek ostre opady zapowiadają ... no, ale może Najwyższy nie pozbawi mnie na zimę dachu nad głową ? Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.10.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 no no no HEROSI stanowią barwną grupkę choć przyznam szczerze, nie wszystkich z listy zawodowej umiejscowiłam - mój chrześniak - leżący blondynek - braciszek - biała czapeczka - drugi kuzyn - blond siedzący - jego dziewczyna - rola czysto towarzyska - cioteczka piekąca kiełbaski - inwestorek - robiący zdjęcie - i ja - czapeczka z daszkiem -kierowniczka zamieszania cioteczka piekąca kiełbaski ma czerwoną bluzę?! myślałam, że to ten kuzyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.10.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 no i miałam pytać - poddasze zwiedziłaś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.10.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 I czyż nie jest to piękne rozpoczęcie drugiej strony dziennika ? piękne a jakże ale największe wrażenie robi ekipa HEROSÓW! Robicie konkurencje miejscowym budowlańcom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.10.2007 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 cioteczka piekąca kiełbaski ma czerwoną bluzę?! myślałam, że to ten kuzyn... cioteczka ma czerwoną bluzę i jest mamą tych dwóch "siwków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.10.2007 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 no i miałam pytać - poddasze zwiedziłaś?! tiiiia wiem jak wygląda, bo mąż zrobił zdjęcie , ale już niebawem, już za momencik zaszalują i wyleją mi schody w klatce schodowej więc może uda mi się wejść przed elektrykiem ... ależ ja jestem strachoput...brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.10.2007 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 I czyż nie jest to piękne rozpoczęcie drugiej strony dziennika ? piękne a jakże ale największe wrażenie robi ekipa HEROSÓW! Robicie konkurencje miejscowym budowlańcom! oj konkurencja po byku ale przynajmniej nikt mi już kitu nie wciśnie, że miało być inaczej.........a Ty kotku czytaj i obserwuj i po łapach daj budowlańcom jak zaczną nie daj Boże knocić coś przy ociepleniu - bo jak co to przyjadę z Herosami i po znajomości poprawimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 22.10.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 .........a Ty kotku czytaj i obserwuj i po łapach daj budowlańcom jak zaczną nie daj Boże knocić coś przy ociepleniu - bo jak co to przyjadę z Herosami i po znajomości poprawimy. oj bo będę cię za słowo trzymac!! ale mam nadzieję, że nie będę musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.10.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 .........a Ty kotku czytaj i obserwuj i po łapach daj budowlańcom jak zaczną nie daj Boże knocić coś przy ociepleniu - bo jak co to przyjadę z Herosami i po znajomości poprawimy. oj bo będę cię za słowo trzymac!! ale mam nadzieję, że nie będę musiała ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.10.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 cioteczka piekąca kiełbaski ma czerwoną bluzę?! myślałam, że to ten kuzyn... cioteczka ma czerwoną bluzę i jest mamą tych dwóch "siwków" o qrczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.10.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no i miałam pytać - poddasze zwiedziłaś?! tiiiia wiem jak wygląda, bo mąż zrobił zdjęcie , ale już niebawem, już za momencik zaszalują i wyleją mi schody w klatce schodowej więc może uda mi się wejść przed elektrykiem ... ależ ja jestem strachoput...brrrrr więc nie lubisz drabiny? ja już się z naszą oswoiłam, ale faktycznie - schodzenie przysparza wiele emocji... ech, gdzie te czasy, kiedy się bez problemów skakało po drzewach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.10.2007 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 więc nie lubisz drabiny? ja już się z naszą oswoiłam, ale faktycznie - schodzenie przysparza wiele emocji... ech, gdzie te czasy, kiedy się bez problemów skakało po drzewach?! no właśnie z tym schodzeniem najgorzej ale jak już na górę się wgramolę - TO DOPIERO BĘDZIE MÓJ PIERWSZY RAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.10.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 cioteczka piekąca kiełbaski ma czerwoną bluzę?! myślałam, że to ten kuzyn... cioteczka ma czerwoną bluzę i jest mamą tych dwóch "siwków" o qrczę! nOOOOOOO a ten sarszy to w styczniu 30 lat kończy, ciotka ma 53 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts