Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - do wspomnień a potem na bieżąco

YreQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Otóż:

1 - jesteś YreQ The Best :D

2 - bardzo mocno trzymam kciuki za Twój dach! :D

3 - u nas skręcali z przerwami, ale jakieś kilkanaście dni im wyszło w sumie :)

Witaj Jasieńko :D

1 - jesteś YreQ The Best :D - będę wtedy jak dom postawie. Ale za uznanie dziękuję. Złapałam się ostatnoi na tym, że stoję na działce i zwyczajnie gapię się i nic dookoła mnie nie interesuje i marzę jak to będzie w środeczku i ile jeszcze pracy przede mną 8) i nie słyszę, jak mąż wola o młotek :oops:

Trzymaj kciuki i wysyłaj do mnie pozytywne fluidy no i też chciałabym aby parę dni im zeszło- aczkolwiek wiem, że potrwa to około miesiąca.

Pozdrawiam ciepło :D

no no no HEROSI stanowią barwną grupkę :D

choć przyznam szczerze, nie wszystkich z listy zawodowej umiejscowiłam :D

- mój chrześniak - leżący blondynek :lol:

- :D braciszek - biała czapeczka 8)

- drugi kuzyn - blond siedzący :)

- jego dziewczyna - rola czysto towarzyska :roll:

- cioteczka piekąca kiełbaski :D

- inwestorek - robiący zdjęcie :wink:

- i ja - czapeczka z daszkiem :lol: :lol: :lol: :wink: -kierowniczka zamieszania

Jak na drugą stronę Dziennika to rewelacja :) Chyba lada moment będzie robiony daszek :D

Aguś, a skąd Ty taką piękną pogodę wzięłaś? U nas leje chyba od 4 dni i raczej nie zamierza przestać :-?

Zdjęcie z działki było sprzed 2 tygodni :) Ale ogólnie nie jest chyba u nas tragicznie - poza tym, że w czwartek 2 przecznice dalej 5 minut walnęło gradem - a u nas nic, wczoraj na przemian słońce i zrywy deszczu, a dzisiaj baaaardzo zimno i tylko po południo lekko pokropiło.

A daszek od poniedziałku - tyle, że na wtorek ostre opady zapowiadają :-? ... no, ale może Najwyższy nie pozbawi mnie na zimę dachu nad głową ? 8)

Jak na drugą stronę Dziennika to rewelacja :) Chyba lada moment będzie robiony daszek :D

Aguś, a skąd Ty taką piękną pogodę wzięłaś? U nas leje chyba od 4 dni i raczej nie zamierza przestać :-?

Zdjęcie z działki było sprzed 2 tygodni :) Ale ogólnie nie jest chyba u nas tragicznie - poza tym, że w czwartek 2 przecznice dalej 5 minut walnęło gradem - a u nas nic, wczoraj na przemian słońce i zrywy deszczu, a dzisiaj baaaardzo zimno i tylko po południo lekko pokropiło.

A daszek od poniedziałku - tyle, że na wtorek ostre opady zapowiadają :-? ... no, ale może Najwyższy nie pozbawi mnie na zimę dachu nad głową ? 8)

Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię.

no no no HEROSI stanowią barwną grupkę :D

choć przyznam szczerze, nie wszystkich z listy zawodowej umiejscowiłam :D

- mój chrześniak - leżący blondynek :lol:

- :D braciszek - biała czapeczka 8)

- drugi kuzyn - blond siedzący :)

- jego dziewczyna - rola czysto towarzyska :roll:

- cioteczka piekąca kiełbaski :D

- inwestorek - robiący zdjęcie :wink:

- i ja - czapeczka z daszkiem :lol: :lol: :lol: :wink: -kierowniczka zamieszania

:D

cioteczka piekąca kiełbaski ma czerwoną bluzę?! :o myślałam, że to ten kuzyn... :wink:

I czyż nie jest to piękne rozpoczęcie drugiej strony dziennika ? :wink:

piękne a jakże :D :D

ale największe wrażenie robi ekipa HEROSÓW! :D

Robicie konkurencje miejscowym budowlańcom! :D

oj konkurencja po byku :lol: ale przynajmniej nikt mi już kitu nie wciśnie, że miało być inaczej.........a Ty kotku czytaj i obserwuj i po łapach daj budowlańcom jak zaczną nie daj Boże knocić coś przy ociepleniu - bo jak co to przyjadę z Herosami i po znajomości poprawimy. :wink:

.........a Ty kotku czytaj i obserwuj i po łapach daj budowlańcom jak zaczną nie daj Boże knocić coś przy ociepleniu - bo jak co to przyjadę z Herosami i po znajomości poprawimy. :wink:

oj bo będę cię za słowo trzymac!! :wink: :D

ale mam nadzieję, że nie będę musiała :roll:

no i miałam pytać - poddasze zwiedziłaś?! :D
:oops: tiiiia 8) wiem jak wygląda, bo mąż zrobił zdjęcie :oops: , ale już niebawem, już za momencik zaszalują i wyleją mi schody w klatce schodowej więc może uda mi się wejść przed elektrykiem :wink: ... ależ ja jestem strachoput...brrrrr :roll:

więc nie lubisz drabiny? :lol: :wink:

ja już się z naszą oswoiłam, ale faktycznie - schodzenie przysparza wiele emocji... :D

ech, gdzie te czasy, kiedy się bez problemów skakało po drzewach?! :roll: :)

więc nie lubisz drabiny? :lol: :wink:

ja już się z naszą oswoiłam, ale faktycznie - schodzenie przysparza wiele emocji... :D

ech, gdzie te czasy, kiedy się bez problemów skakało po drzewach?! :roll: :)

:lol: no właśnie z tym schodzeniem najgorzej :lol: ale jak już na górę się wgramolę - TO DOPIERO BĘDZIE MÓJ PIERWSZY RAZ :lol: