Jasia 23.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 więc nie lubisz drabiny? ja już się z naszą oswoiłam, ale faktycznie - schodzenie przysparza wiele emocji... ech, gdzie te czasy, kiedy się bez problemów skakało po drzewach?! no właśnie z tym schodzeniem najgorzej ale jak już na górę się wgramolę - TO DOPIERO BĘDZIE MÓJ PIERWSZY RAZ to nie czekaj na te schody! doświadczaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 23.10.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Cześc Agniesiu dawno mnie na tym forum nie było ) cieszę sie bardzo z postępów na Waszej budowie. Fundamenty macie teraz rewelacyjnie ocieplone powiem Ci, że Wasze samodzielne ocieplanie, dało mi duzo do myslenia. Musze porozmawiać z Mężem, może jakoś go przekonam, żebysmy sami sobie domek wybudowali ;o) Gratuluje sympatycznej i pomocnej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.10.2007 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 więc nie lubisz drabiny? ja już się z naszą oswoiłam, ale faktycznie - schodzenie przysparza wiele emocji... ech, gdzie te czasy, kiedy się bez problemów skakało po drzewach?! no właśnie z tym schodzeniem najgorzej ale jak już na górę się wgramolę - TO DOPIERO BĘDZIE MÓJ PIERWSZY RAZ to nie czekaj na te schody! doświadczaj! Kto wie, może skuszę się na te ekscytujące doznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 23.10.2007 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Cześc Agniesiu dawno mnie na tym forum nie było ) cieszę sie bardzo z postępów na Waszej budowie. Fundamenty macie teraz rewelacyjnie ocieplone powiem Ci, że Wasze samodzielne ocieplanie, dało mi duzo do myslenia. Musze porozmawiać z Mężem, może jakoś go przekonam, żebysmy sami sobie domek wybudowali ;o) Gratuluje sympatycznej i pomocnej rodzinki Witam Cie chlebem i solą ( a może bułą z masłem i kiszonym ?) Trzymaj mocno kciuki - dziewczyny już to robią, to i prace u nas jakoś wychodzą z marazmu. A jeśli chodzi o samodzielne prace - to i ja przestałam dziwić się ludziom, którzy bez przygotowania ( w sensie szkoły i papierów ) stawiają sobie sami domy - wiadomo, są rzeczy, gdzie bez specjalistów się nie obędzie, ale mury i ocieplenie to rzadna wielka sztuka. Pytałaś Przemka o kwadraciaki ? jeszcze nie powyciągałam z nich gwoździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.10.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 YreQ?! nnnnooooooooooooo! jak to miło czasem się pozytywnie rozczarować, prawda?! tak jak i Ty czekamy na ciąg dalszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 25.10.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 YreQ piękna wiecha!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 25.10.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że w końcu budowę mojego domu będzie widać - bo na razie z boku odbiór jest taki, że budujemy go przy wypłacie, czyli 2 dni dłubania i do następnej cisza Niech zła passa minie, bo już trzy razy przekładałam montaż okien kolejny termin to 14 listopada - pierwszy wolny dla montażystów - no cóż, najpierw ja z terminami nawaliłam, to teraz muszę wykazać cierpliwość dla nich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 25.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Brawo!!! Dla Ciebie i dla Rodzinki (super GRUPA na fotce ), no i dla ekipy od więźby, która, mam nadzieję, dalej pozytywnie zaskakuje i nie zostawi Halszki z gołą głową na zimę Nieustannie trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 25.10.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Bardzo miło przeczytać, że na budowie wreszcie pojawiła się normalna ekipa. Oby dalej tak było. Z niecierpliwością czekam na dalsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.10.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Amonite i Basieńko - -dziękuję......ja też się cieszę, ale nie wyłączam czerwonej lampki - trauma mi została po poprzednich. Dziś wciągnięte były 2 narożne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.10.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Dziś dzień cudów... Zatem wielkie dzięki dla trzymających kciukasy. Kciuki trzymałam tak mocno, że aż mi zdrętwiały Życzę wielu tak udanych dni jak dzisiejszy B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 27.10.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 No w końcu kiedyś musiała minąć zła passa! i nie na darmo te kciuki trzymamy Czerwona lampka nie zaszkodzi, ale przynajmniej możesz trochę odetchnąć. Serdecznie pozdrawiam i czekam na dalsze fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.10.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Zatem wielkie dzięki dla trzymających kciukasy. no ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.10.2007 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 No w końcu kiedyś musiała minąć zła passa! i nie na darmo te kciuki trzymamy Czerwona lampka nie zaszkodzi, ale przynajmniej możesz trochę odetchnąć. Serdecznie pozdrawiam i czekam na dalsze fotorelacje oj będą pan od dachu szaluje schody wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.10.2007 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Zatem wielkie dzięki dla trzymających kciukasy. no ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.10.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Hello Myślimy z mężem bardzo intensywnie na temat projektu Leda z Archetonu. Oczywiście, chcąc się maksymalnie zabezpieczyć przed kupnem tego projektu, chcieliśmy zobaczyć jakieś realizacje w rzeczywistości. Jednak, jak na razie nie jest to mozliwe. Cieszę się jednak, że Wy budujecie Halszkę, ponieważ uważam, że jest to projekt podobny. Poza tym, z tej samej "stajni" - Archeton. Mordka mi się uradowała, kiedy nareszcie znalazłam domek podobny do tego, który chcemy kupić. Będę z niecierpliwością śledziła Wasze poczynania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.10.2007 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 03.11.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Aguś taki to już nasz los z tymi budowami. Ja mam też inną firmę do dachu. Wiem ze solidni- obym i tym razem się nie pomyliła. Będę zaglądać i trzymać dalej kciuki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 No cześć kobieto, nie było mnie tu trochę i co widzę??? Piękne postępy, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.11.2007 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witajcie i dzięki dziewczyny. Mam cichą nadzieję, że daszek będzie ok. Chcą do sooty skończyć więźbę o ile jeden z nich się wykuruje - gieroj rozbierał się ( dlaczego mnie wtedy tam nie było ????) i go zawiało - i o ile w tygodniu zbyt obficie z nieba nie będzie się lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts