Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - do wspomnień a potem na bieżąco

YreQ

Recommended Posts

Witam serdecznie!

Wczoraj przeczytałam Twój dziennik. Straszne miałaś przeżycie, ale dobrze, że to już za Tobą. Projekt macie świetny, a z prawie daszkiem wygląda już imponująco. Teraz przed Wami najprzyjemniejsze to znaczy wykończeniówka.

Ponoć nie jednego już wykończyła, ale ja nie mogę się jej doczekać. Pozdrawiam serdecznie prawie sąsiadkę (dzieli nas zaledwie ok40km.)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam sąsiadkę :D

Oj przeboje to miałam - moja otwartość do ludzi i udzielane kredyty zaufania mnie zjadły. Człowiek uczy się na błędach.

Daszek rośnie, dziś wylewają moi dachowcy schody w klatce schodowej :D zaszalowali je pięknie.

A gdzie konkretnie budujecie? Blisko Głogowa? Może kiedyś jakaś kawusia ?

Dzięki za odwiedziny.

Taaaak w sobotę byłam ponad 30-letnim dzieckiem Z radochą mogłam wejść na poddasze - co za widok.....

brawo Kochana, szkoda tylko, że ten moment nie został uwieczniony na fotkach :(

własnie, własnie, gdzie sa fotki z postepów prac dachowych ?? :wink: :wink:

Całuski i oby tak dalej :)

Witam Małą Czarną :wink: Edyciu co u Ciebie, kiedy pogadamy i się zobaczymy.

Rano ekipa przyjechała, ale po 9 się zmyli razem ze strugami ulewnego deszczu. Szkoda, bo dopiero teraz przestało padać i piękne słońce świeci. Schody ponoć równiuśkie wyszły- tak mówi małż, ale ja ich jeszcze nie widziałam 8) .

Fotki czasami robię ,ale telefonem, bo aparat jak siadł, tak nie ma komu do serwisu we Wrocku zawieść :(

Pozdrawiam

o jaaaa.... pamiętam pierwszy raz jak weszłam na nasz strych ....hahahha....cała byłam zestresowana ;) to był pierwszy i ostatni raz. Ale ty to co innego. Koniecznie pokaż nam widok z najwyższego punktu w waszym romku ;)

A co domnie...o pani...dzięki za rozgrzeszenie leniuszka ;)

Pozdrawiam i życzę cierpliwości w oczekiwaniu na kolejne fotencje z naszej posesji ;)

Całuje

Agusia, mów kiedy masz czas...

strasznie my się zaniedbały... spotkanko już dawno powinno sie odbyć 8)

co myślisz o sobocie??

Coś wymyślimy, ale nie w tą sobotę - jest u mnie pracująco- gospodarcza podwójnie, gdyż w przyszłą mam spotkanie klasowe z ogólniaka i wiele do południa nie zrobię.

Edyciu odezwij się dziś na gg.....ale ciutkę wcześniej :wink:

Ten chrzaniony deszcz mnie rozwala - lało niemiłosiernie, dachowcy na dachu zmokli i zwinęli się do domu, złapałam ich w aptece - a teraz lac przestało :x

Wchodziłam i schodziłam już po swoich wylanych schodach :D

Zrobiłam zdjęcia :D .... niestety będą dopiero jutro :D :D :D

Zrobiono mi nawet próbkę dachu na trawie i łatach :D - no i oczywiście jak w zdaniu wyżej ... :wink:

... i jestem pod wrażeniem ... 8)

Zapraszam jutro :D

Mam nadzieję, że to "jutro" to będzie piątek :wink: Posta pisałaś wprawdzie już po 24.00, więc niby w piątek właśnie, ale..... 8)

Daaaawaj zdjęcia, ale już! :lol: