Do_rota 05.11.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam serdecznie!Wczoraj przeczytałam Twój dziennik. Straszne miałaś przeżycie, ale dobrze, że to już za Tobą. Projekt macie świetny, a z prawie daszkiem wygląda już imponująco. Teraz przed Wami najprzyjemniejsze to znaczy wykończeniówka.Ponoć nie jednego już wykończyła, ale ja nie mogę się jej doczekać. Pozdrawiam serdecznie prawie sąsiadkę (dzieli nas zaledwie ok40km.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.11.2007 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam sąsiadkę Oj przeboje to miałam - moja otwartość do ludzi i udzielane kredyty zaufania mnie zjadły. Człowiek uczy się na błędach. Daszek rośnie, dziś wylewają moi dachowcy schody w klatce schodowej zaszalowali je pięknie. A gdzie konkretnie budujecie? Blisko Głogowa? Może kiedyś jakaś kawusia ? Dzięki za odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 05.11.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam Witam Na kawusię zapraszam. Teraz to można tylko pozazdrościć fachowców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.11.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Z radochą mogłam wejść na poddasze - co za widok..... i jak Ty tam wlazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.11.2007 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Z radochą mogłam wejść na poddasze - co za widok..... i jak Ty tam wlazłaś? Jasieńko, po szalunkach schodów ale jestem strachoput Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.11.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Z radochą mogłam wejść na poddasze - co za widok.....i jak Ty tam wlazłaś? Jasieńko, po szalunkach schodów ale jestem strachoput no tak myślałam... a nie powyginały się? żeby się potem poziom zgadzał... a z tymi ściankami działowymi to też tak myślałam, no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.11.2007 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 oj tak bałam się o ich wytrzymałość, ale jeden z cieśli - taki z 20 kg więcej niż ja - zapewniał mnie, że nic się nie stanie- więc weszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniecaga 05.11.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 fajnie poczytać, ale strach pomyśleć ile jeszcze przede mną. proszę o link ze stroną projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.11.2007 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 fajnie poczytać, ale strach pomyśleć ile jeszcze przede mną. proszę o link ze stroną projektu. http://www.archeton.pl/index.php - projekt Halszka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 06.11.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Taaaak w sobotę byłam ponad 30-letnim dzieckiem Z radochą mogłam wejść na poddasze - co za widok..... brawo Kochana, szkoda tylko, że ten moment nie został uwieczniony na fotkach własnie, własnie, gdzie sa fotki z postepów prac dachowych ?? Całuski i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.11.2007 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Taaaak w sobotę byłam ponad 30-letnim dzieckiem Z radochą mogłam wejść na poddasze - co za widok..... brawo Kochana, szkoda tylko, że ten moment nie został uwieczniony na fotkach własnie, własnie, gdzie sa fotki z postepów prac dachowych ?? Całuski i oby tak dalej Witam Małą Czarną Edyciu co u Ciebie, kiedy pogadamy i się zobaczymy. Rano ekipa przyjechała, ale po 9 się zmyli razem ze strugami ulewnego deszczu. Szkoda, bo dopiero teraz przestało padać i piękne słońce świeci. Schody ponoć równiuśkie wyszły- tak mówi małż, ale ja ich jeszcze nie widziałam . Fotki czasami robię ,ale telefonem, bo aparat jak siadł, tak nie ma komu do serwisu we Wrocku zawieść Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.11.2007 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Edyciu - a Ty już Stały Bywalec jesteś - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 06.11.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam! Moi przetrzymali ten deszcz, i dalej szalują . Miłego dnia życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 06.11.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Agusia, mów kiedy masz czas... strasznie my się zaniedbały... spotkanko już dawno powinno sie odbyć co myślisz o sobocie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 06.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 o jaaaa.... pamiętam pierwszy raz jak weszłam na nasz strych ....hahahha....cała byłam zestresowana to był pierwszy i ostatni raz. Ale ty to co innego. Koniecznie pokaż nam widok z najwyższego punktu w waszym romku A co domnie...o pani...dzięki za rozgrzeszenie leniuszka Pozdrawiam i życzę cierpliwości w oczekiwaniu na kolejne fotencje z naszej posesji Całuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.11.2007 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 czekam cierpliwie Roksi taras nowy ochrzciłaś a zdjęć nie zamieściłaś.... poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.11.2007 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Agusia, mów kiedy masz czas... strasznie my się zaniedbały... spotkanko już dawno powinno sie odbyć co myślisz o sobocie?? Coś wymyślimy, ale nie w tą sobotę - jest u mnie pracująco- gospodarcza podwójnie, gdyż w przyszłą mam spotkanie klasowe z ogólniaka i wiele do południa nie zrobię. Edyciu odezwij się dziś na gg.....ale ciutkę wcześniej Ten chrzaniony deszcz mnie rozwala - lało niemiłosiernie, dachowcy na dachu zmokli i zwinęli się do domu, złapałam ich w aptece - a teraz lac przestało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.11.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 no tak - to jest plus schodów betonowych - a ja ciągle po drabinie, jak ten kominiarz czy inny akrobata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.11.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Wchodziłam i schodziłam już po swoich wylanych schodach Zrobiłam zdjęcia .... niestety będą dopiero jutro Zrobiono mi nawet próbkę dachu na trawie i łatach - no i oczywiście jak w zdaniu wyżej ... ... i jestem pod wrażeniem ... Zapraszam jutro Mam nadzieję, że to "jutro" to będzie piątek Posta pisałaś wprawdzie już po 24.00, więc niby w piątek właśnie, ale..... Daaaawaj zdjęcia, ale już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 09.11.2007 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Będą, ale małż musi je zgrać a system przeinstalowywał i jakiś tam sterowników nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts