amonite 09.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Będą, ale małż musi je zgrać a system przeinstalowywał i jakiś tam sterowników nie ma.... Oooo! Są już Faaajne schody A pokój córci to który jest? Bo patrzę właśnie na rzuty Halszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 09.11.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 amonite - Julka wybrała sobie pokój w którym jest komin ... z racji swojego pierwszeństwa zarezerwowała ten, który ma o 1 mkw więcej - zachłanna spryciula.... no i ma z balkonem - na spółę z przyszłym rodzeństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 09.11.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 a ... i patrz na odbicie lustrzane projektu - z garażem po lewej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.11.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No właśnie, lustrzane odbicie. A Twoja mała to rzeczywiście spryciula Wiedziała, że ma większą powierzchnię ten pokój, czy tak się jej udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 09.11.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No właśnie, lustrzane odbicie. A Twoja mała to rzeczywiście spryciula Wiedziała, że ma większą powierzchnię ten pokój, czy tak się jej udało? a skąd.... ona potrafi zadbać o swoje interesy Rozmowa była taka: - a gdzie mój pokój? - ja- wybierz sobie.... - a który jest większy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.11.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 YreQ, czyli znowu prace ręczne? schody ekstra! zwłaszcza bieg w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 12.11.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 i bieg na dół: http://img115.imageshack.us/img115/6369/dsc00253anh9.jpg SUPER zdjęcie i próbka dachu na trawie http://img222.imageshack.us/img222/9500/dsc00258axr6.jpg z jakiej firmy? To jest brązowy kolor? Mysleliście juz o elewacji - kolorze elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.11.2007 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 YreQ, czyli znowu prace ręczne? o tak..... widocznie taka moja rola na tej budowie- poprawianie wszystkiego co spaprane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.11.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Roksi - dachówka Bogener - kolor brązowy...ale nie ciemny czekoladowy tylko rzekłabym .... mleczna milka Nie mamy wybranego konkretnego koloru elewacji - do orzechowych okien i brązowej dachówki w zasadzie pasuje każdy kolor jesieni - czyli te kolory które lubię. Kominy będą - jak dożyję - carmelowo-bursztynowe..... ogrodzenie potem też takie .... przód http://www.ekoklinkier.pl/galeria.php?id_galeria=150&kategoria=1 i boczki drewniane a elewacja albo coś w delikatnych żółcieniach, waniliach lub beżach najbezpieczniej( oryginalna nie jestem a i odważna też nie) - dookoła okien biel lub o parę tonów jaśniejszy kolor z elewacji............ ale to taka odległa sprawa......... A w ogóle to mi się podobają oliwki, rudości .... Zanim my zrobimy elewację, ktoś mądry wymyśli farbę, która będzie zmieniała odcień w zależności od pory roku ....jak winobluszcz na pergolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 12.11.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 YreQ Ty to normalnie poetka wierszokletka jesteś . Cieszę się że u Ciebie postepy. Z tegho co rozumiem to kominy bedziesz miała tynkowane - tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.11.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 YreQ Z tegho co rozumiem to kominy bedziesz miała tynkowane - tak jak ja Nie, kominy będą obkładane połówką klinkieru ryflowanego http://www.ekoklinkier.pl/oferta.php?oferta=1&id_oferta=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.11.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 YreQ, rozumiem, że te zdjęcia na pamiątkę, to w rodzinnym archiwum li i tylko? może jest jakiś link do tego archiwum? murarze się guzdrają i robotę elektrykowi opóźniają jakiś znajomy ten tekst... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.11.2007 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 YreQ, rozumiem, że te zdjęcia na pamiątkę, to w rodzinnym archiwum li i tylko? może jest jakiś link do tego archiwum? murarze się guzdrają i robotę elektrykowi opóźniają jakiś znajomy ten tekst... Jasieńko zdjęcia zaraz wkleję - a tekst czemu znajomy? jakiś plagiat popełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.11.2007 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ... już wkleiłam ... Pogoda dzisiaj - piękne bezchmurne niebo i cudne słońce - wystarczyło tylko zdjęcia zimy wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 13.11.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Oj piękną mieliście wczoraj zimę Ja też wkleiłam wczoraj zimowy widoczek i dzisiaj mam słońca za oknem i ani śladu zimy Super, że wasz domek tak szybko rośnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 13.11.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 no kominy będa robiły wrażenie niepodważalnie! Prawdę powiedziawszy my wybierając dachówkę Braasa, taki ceglany kolor, wiedzieliśmy juz że będzi cos w kremach, miodach, żółcieniach lub zieleniach. Bo chcieliśmy żeby było jak najbardziej swojsko. I ostatnio dowiedziałąm się od męża że chciałby zeby nasz dach zarósł mchem, bo jemu isę to podoba. I się uśmiałam, bo wiele firm dachówkarskich proponuje preparaty przeciw mchu a on by chciał mech na dachu. Zeby mieć większa wiochę ŚNIEG!!!! Przeciez Legnica nie jest aż tak daleko od Żnina, a jednak u nas śniegu nie ma, tylko wieje wicher i słychać co jakiś czas jak trafia zagubiony do komina z zamiarem przestraszenia mojego kota i mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 13.11.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No Kochani!!!Limit pecha to wyczerpaliście do końca życia! Teraz to już nie może być inaczej jak żyli długo i szczęśliwie!Lektura Waszego dziennika pochłonęła moje dzisiejsze popołudnie i aż ciarki mnie przeszły!!!!Zastanawia mnie ciągle ten typ ludzki jak pan sąsiad BE.Czy im życia nie szkoda?! Dla nich to jest pożywka. Tak coś utrudnić,namieszać i patrzeć... rozkoszować się czyimś nieszczęściem. Ale jak to mówią " Pan Bóg nie rychliwy,ale sprawiedliwy!" Kiedyś to Wy możecie nie zadzwonić np po pogotowie... Krótko myślący ludzie!Aż przykro,że tylu ich jest. Wiadomo,że jako normalni ludzie wykręcicie 999, ale na wdzięczność i tak pewnie nie ma co liczyć. Jeszcze opieprzą,że po dwóch minutach a nie wcześniej. Sama gorycz! Sorry! Wyobraźnia mnie poniosła.Na prawdę liczę,że za Wami już wszystkie kłopoty.Trzymajcie się mocno i dzielnie. Ja swoim partaczom też nie odpuszczę. Trafili na babę z jajami. Mają pecha! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.11.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Super, że wasz domek tak szybko rośnie!! oj Do_rotko - sęk w tym, że "nienazbyt" ( to słówko starego znajomego) szybko - ale widocznie tak to u nas miało wyglądać. Wiem, że lubisz pogodę - zatem u mnie dziś od rana śnieg z deszczem - czyli mokro, szaro - ale dobrze, że przynajmniej nie wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.11.2007 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Trafili na babę z jajami. Mają pecha! Pozdrawiam! Dobrze kobieto GODOCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 15.11.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Piękny widok dachu!!!! Tylko ta zima niestety! U nas dzisiaj też taka pogoda jak u Ciebie była ale teraz to biało wszędzie. A po ostatniej rozmowie z boćkiem wyniósł się - oby do Ciebie Tak że działajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts