YreQ 19.01.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Losie mój Już jesteś ale fajnie. Tak sobie pomyślałam, że jak ocynk drzwi przypadnie Ci do gustu to też będę mogła odstąpić Znalazłam w gazecie świetną altanę z grilem- można odgapić - i jak będę robiła imprezkę to się będzie działo - wówczas "spokój enklawy" będzie nieco hmmmmm............ naruszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.01.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 miejsce nasze można (...) uznać za enklawę na ziemi, gdzie dookoła cisza i spokój a w jej samym środku życie toczy się bez trosk i problemów właśnie tak u Was będzie YreQ, zobaczysz, mówię Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.01.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 ocynk drzwi powiadasz...hihihi nie mowie nie a jak zrobimy otwarcie sezonu grilowego to wtedy będzie u Was enklawa rozrywki a nie spokoju... hihi a potem taką enklawe u nas zrobimy... oj będzie sie działo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.01.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Agniesiu Imieniny - dzień radosny, Zapach kwiatów, zapach wiosny, Wszyscy złożyć chcą życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci, Niechaj czas radośnie leci! Niech odejdą smutki, złości, A powróci czas radości! Te życzenia, choć z daleka, Płyną jak wzburzona rzeka I choć skromnie ułożone, Są dla Ciebie przeznaczone http://www.twojekwiaty.pl/photo/984.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 21.01.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 ale się wzruszyłam dziękuję serdecznie ..... a sezon będzie jak się patrzy ..... Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.01.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 aaa, przecież YreQ to Agnieszka!!! więc ja też dołączam się do życzeń i przesyłam imieninowy bukiet kwiatów (moich ulubionych): http://motjo.blox.pl/resource/tulipany.jpg z życzeniami samych szczęśliwych trzynastek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 22.01.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 z życzeniami samych szczęśliwych trzynastek!!! [/color] dzięki Jasieńko. Wiatr połamał nam tablicę informacyjną - opisuję nową .... .... dlaczego pozwolenie na budowę ma nr 238 czyli 13 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.01.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 z życzeniami samych szczęśliwych trzynastek!!! dzięki Jasieńko. Wiatr połamał nam tablicę informacyjną - opisuję nową .... .... dlaczego pozwolenie na budowę ma nr 238 czyli 13 ??? jak to dlaczego?! bo to Twoja liczba jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Hej Przeczytałam kilka ostatnich wpisów i jestem w szkou Co za chamstwo i debilizm Współczuję, I podziwiam za cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.01.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dziewczyno! Ty się na kung-fu zapisz! Jak przylutujesz jednemu z drugim to może coś do chamstwa dotrze! że też takie barany po tym świecie chodzą! brak mi słów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 24.01.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Bosze.... Ty to masz dziewczyno przejścia..... i nerwy ze stali A swoją drogą jak to jest, że tacy tfu "wykonawcy" wciąż maja chętnych na swoje usługi? Przecież rynek powinien ich drogą selekcji naturalnej dawno wyeliminować... Chyba zacznę kontynuować moje zapiski bo mnie goście tez zaskakują - ale pozytywnie Czego i Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 24.01.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Słowo daję, to już naprawdę nie jest zabawne... Jakbyś przyciągała samych olewusów i niedojdy! Może trzeba jakieś odczynianie zrobić? Pokropić wodą święconą, splunąć przez lewe ramię albo zamówić szamana? ( Już nam jeden pogodę odczyniał, tylko powiedz, a znowu zrobimy zrzutkę - grupa agnieszkowa na pewno będzie ofiarna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 26.01.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Cześć wszystkim oj, mówię Wam zabawne nie jest.... Wczoraj ściągaliśmy folię z okien i w skrzydle tarasowego na narożu mam szparę prawie na grubość zapałki. Inwestorek cyknął fotkę i zgłosił reklamację zobaczymy co będzie...... przeklął mnie ktoś czy jaka cholera ? No i wkurzyłam się bo balkonową szybę u dziecka od zewnątrz mam czymś zachlapaną lub obryzganą - jak kto woli - nie wiem czym ...mazanie na ślinę (sprawdzające) nic nie dało, muszę na ciepłą wodę i szmatkę spróbować - ale nerwy już mnie noszą To się wyżaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 27.01.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 ale najważniejsze, że domek wygląda NAPRAWDĘ SUPER!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 27.01.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 ale najważniejsze, że domek wygląda NAPRAWDĘ SUPER!!!! cieszę się, że Ci się podoba. A jak postępy u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 27.01.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 a ja czekam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 27.01.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 a ja czekam na wiosnę a przejrzysz ze mną drzwi wejściowe ? to linki http://www.art-tom.pl/katalog.html - podobają mi się Dz2 i Dz12 http://www.stolpaw.com.pl/index.php/produkty/drzwi-zewnetrzne - a z tych owal i ew. z pełnych ryba .... Co o nich sądzisz Basieńko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 28.01.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 oj bedziesz miała cięzki wybór - drzwi baaaaaaaaaaaaaaardzo ładne dz2 są bardzo w moim guście (kolor i cała reszta) i mi osobiście bardziej się podobają niż te z drugiego linku a ewentualnie jak ci się podoba ryba szyba? linki już dodane do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.01.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 dodatki wucetowe ładne, ale kominek zbyt wymyślny jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.01.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 dodatki wucetowe ładne, ale kominek zbyt wymyślny jak dla mnie oj wymyślny kominek podobał mi się ze względu na wkomponowany motyw drzewa - dendrolożka ze mnie zakochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts