Jasia 28.01.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ja lubię drzewa YreQ, bardzo nawet ale wolę zielone i raczej malowane niż 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.01.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 oj bedziesz miała cięzki wybór - drzwi baaaaaaaaaaaaaaardzo ładne dz2 są bardzo w moim guście (kolor i cała reszta) i mi osobiście bardziej się podobają niż te z drugiego linku a ewentualnie jak ci się podoba ryba szyba? linki już dodane do ulubionych mam zagwozdkę - na żywo widziałam Dz12 ( nie mają wszystkich modeli na sklepie ) i muszę powiedzieć, że wykończenie baaardzo ładne i staranne, ja upierdliwa jestem jeśli chodzi o detale, więc żłobienia bez zadziorów i sęków wszystko równo i gładko i zwróciłam uwagę na ościeżnicę, która nie miała ostrych kantów(tak jak jest to zazwyczaj - a było we wszystkich pozostałych firmach) tylko były zestrugane - nie wiem jak mam to opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.01.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ja lubię drzewa YreQ, bardzo nawet ale wolę zielone i raczej malowane niż 3D a ja mam niereformowalnego fioła na ich punkcie - dlatego nie zabrali mnie na ich wycinkę na działkę ...przed budową domu w kuchni mam duży pień wiśni i wsadzone w niego gałęzie wierzby madżurskiej i poprzywiązywane niteczkami zasuszone ( na płasko) kolorowe liście dębu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.01.2008 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Jasieńko - powiesz coś o swoich typach "drzwiowych" ? Basia - ryba szyba powiadasz ... hmmm też ładne, tylko szybka dodaje takiego nowoczesnego akcentu i zastanawiam się jak do mojej chatki by pasowały............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 28.01.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 no - nie bedziesz miała łatwego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.01.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ja lubię drzewa YreQ, bardzo nawet ale wolę zielone i raczej malowane niż 3D a ja mam niereformowalnego fioła na ich punkcie - dlatego nie zabrali mnie na ich wycinkę na działkę ...przed budową domu w kuchni mam duży pień wiśni i wsadzone w niego gałęzie wierzby madżurskiej i poprzywiązywane niteczkami zasuszone ( na płasko) kolorowe liście dębu no to faktycznie - ten kominek bardzo w Twoim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.01.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 jeśli o drzwi chodzi to mi zdecydowanie bardziej podobają się te z art-tom jeśli, jak sama mówisz, mają dobre wykonanie to warto się na nie zdecydować i dz-2 i dz-12 są bardzo ładne - więc trudno wybrać ale chyba jednak dz-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.01.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 no to faktycznie - ten kominek bardzo w Twoim stylu podoba mi się bo "drzewiasty " jest w saloniku zdecydowanie będę miała rustykalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.01.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 jeśli o drzwi chodzi to mi zdecydowanie bardziej podobają się te z art-tom jeśli, jak sama mówisz, mają dobre wykonanie to warto się na nie zdecydować i dz-2 i dz-12 są bardzo ładne - więc trudno wybrać ale chyba jednak dz-2 i co ja mam wybrać ? co mi się podoba już wiem - kilka pozycji - a które drzwi będą pasowały do mojego domku ? to drugi problem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.01.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 moim zdaniem pasują wszystkie, które wskazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 28.01.2008 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 moim zdaniem pasują wszystkie, które wskazałaś aby nie za pstrokato mi wyszło.... W poszukiwaniach zewnętrznych .... natknęłam się na wewnętrzne - z firmy Cal drewniane mi się podobają skrzydło - Cena brutto: 2781.6 zł ościeżnica - Cena brutto od (*): 605.12 zł Potrzebuję 10 szt. - już sobie je kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.01.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 chodziło mi o styl (że pasują) a nie o kolorystykę kolor chyba musisz dobrać do okien, żeby nie było pstrokato, albo ewentualnie ciemniejszy niż okna dziewczyno, coś Ty tam znalazła za Cal?! kompletnie poszaleli?! znam ja Ci ten ból drzwiowy, znam za o wiele mniejsze pieniądze znajdziesz ładne, drewniane drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.01.2008 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 chodziło mi o styl (że pasują) a nie o kolorystykę kolor chyba musisz dobrać do okien, żeby nie było pstrokato, albo ewentualnie ciemniejszy niż okna dziewczyno, coś Ty tam znalazła za Cal?! kompletnie poszaleli?! znam ja Ci ten ból drzwiowy, znam za o wiele mniejsze pieniądze znajdziesz ładne, drewniane drzwi Hej Jasieńko Skarbie drzwi będą w orzechu jak okna, a nad pstrokacizną stylu się zastanawiałam..... wiesz.... tu kolumny tam metaloplastyka i niewiadomo jak rzeźbione, potem dojdą kinkiety martwiłam się aby jak u nowobogackich nie wyszło. Ale spoko - coś tam wybiorę. A ceny Cal-a po prostu mnie zwaliły z nóg - jakaś zacofana jestem jeśli o ceny chodzi, wszystko mnie dziwi. Drzwi wewnętrzne miałam dawno wybrane ( tzn. przed bodową domu ) i miały to być Porta Madryt w ciemnej okleinie ... i niestety nie drewno. Wiele firm robi b. do nich podobne ...i drewniane i też z opaskami maskującymi - niestety już wiem, że nie na moją kieszeń ..... chyba, że znajdę tańsze ... bo w poszukiwaniach przyciągam na razie same drogie artykuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Obejrzałam sobie te drzwi wejściowe i najbardziej podobają mi się dz-12 z ART-TOM-u: http://www.art-tom.pl/img/drzwi_12_tn.jpg a ze Stolpawu - Owal: http://www.stolpaw.com.pl/templates/images/products/owal1.jpg Kominek baardzo romantyczny, może troszkę za bardzo W dzienniku Jagny widziałam taki "drzewiasty": http://images3.fotosik.pl/143/b365d57b46bcd7cdm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.01.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 DROGA AMONITE dam ci swój nr telefonu - na odległość będziesz mi doradzała..... bratnia duszo. Drzwi wybrane - trafiony zatopiony. Nie mogę powiększyć zdjęcia kominka - a szkoda, bo jest na tym świecie niewiele wynalazków, które mi się podobają. Tak dzisiaj stwierdziłam, że jakaś strasznie klasyczna jestem .... z pełną świadomością - odczytywaną jako zachowawczość - wybieram rzeczy otulające mnie poczuciem bezpieczeństwa ........................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.01.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Drzwi wybrane - trafiony zatopiony. czyżby 12 ?(szkoda, że nie 13 ) Nie mogę powiększyć zdjęcia kominka - a szkoda, bo jest na tym świecie niewiele wynalazków które mi się podobają. Jeśli chcesz większe zdjęcie tego kominka, zaraz dam Ci namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.01.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Tu jest ten kominek w kilku odsłonach, mniej więcej w połowie strony:http://forum.muratordom.pl/wielki-podrzutek-jagny,t13632-180.htm?highlight=podrzutek%20jagny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.01.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Drzwi wybrane - trafiony zatopiony. czyżby 12 ?(szkoda, że nie 13 ) Hurrrrrrra - wygrała Pani mlecznik i cukiernicę do kuchni nowego domu Prosimy o adres O namiar na zdjęcie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.01.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Hurrrrrrra - wygrała Pani mlecznik i cukiernicę do kuchni nowego domu Prosimy o adres Och, jak się cieszę!!!! A więc z tego miejsca chciałabym podziękować moim rodzicom, przyjaciołom i ten....tego.... wszystkim, którzy przyczynili się do mojego sukcesu! O namiar na zdjęcie poproszę zdążyło wskoczyć wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.01.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Przeleciałam szybciorkiem - kominek faktycznie ładny, ale ja pozostanę jednak w rustykalnych klimatach. Podobały mi się ich drzwi wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts