Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - do wspomnień a potem na bieżąco

YreQ

Recommended Posts

:oops: :oops: :oops: zrozumiałam :wink:

Sprytnego masz tego Pana B, tylko pozazdrościć.

Dobra jesteś - z tym zrozumieniem - ja odpuściłam............ to chyba pierwszy facet na mojej budowie , któremu odpuściłam................. :o ..z lenistwa po prostu nie chce mi się już o tym uczyć 8) .......... ale dla Ciebie wszystko - pytaj ......to i ja spytam i tym sposobem będziemy wiedziały obydwie.

Mówiłam Ci już , że dom będziesz miała piękny ??????????????????/

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

YreQ

Ale plusem prysznica w kotłowni jest to, że "nasza robota - czyli bieganie po polach z tyczką (geodeci)- wiąże się z powrotem obłoconych członków firmy do domu" Pójście pod prysznic do łazienki na górę - a tym bardziej do sypialni - średnio mi się podoba......................... a w kotłowni to co innego

i na tym właśnie przykładzie widzimy wszyscy, że każdy buduje swój dom dostosowując go do swoich potrzeb i jak mu starczy kasy to jeszcze marzeń ;)

dom szyty na miarę :)

i dlatego ja oglądając drzwi nad którymi zastanawiała się YreQ wybrałam Dz2 bo takie pasowałyby do mnie hihihi

mimo, iż bardzo starałam sie myśleć tylko o tym jakie pasowałyby do jej domku :)

dzięki, teraz rozumiem sens prysznica w kotłowni :D

Jasieńko- mój mąż inwestorkiem zwany ... jak wybieraliśmy projekt twierdził, że drugi prysznic i tak zmieści w którejś z górnych łazienek 8) ( no wiesz, facet potrafi 8) - a tylko kobieta ma wyobraźnię) ..... ok - postawimy ściany to zobaczymy....

Ale on zniecierpliwiony wybrał już sobie model prysznica .... Gdy powstały ścianki i dach okazało się, że sorki ale skosy nie pozwalają na umieszczenie prysznica :( Będzie musiał mu wystarczyć ten w kotłowni :wink:

Znalazłam już gdzieś producenta, który robi na zamówienie pod skosy - ale niewiele to chyba pomoże :)

i dlatego ja oglądając drzwi nad którymi zastanawiała się YreQ wybrałam Dz2 bo takie pasowałyby do mnie hihihi

mimo, iż bardzo starałam sie myśleć tylko o tym jakie pasowałyby do jej domku :)

:lol: ja też wybierałam dla siebie, podobały mi się różne modele, ale nie każdy pasował jednak do mojego domu :D

Polecam metodę "zdjęcia, 6 m i żywego obiektu" 8) , czyli zrobić tak jak ja w ostatniej chwili ..... stanąć przed domem i dobierać drzwi z prospektu do swojego domu :wink:

...ale miło mi było, że Wasze typy pokrywały się z moimi :D

Witaj YreQ :D

Po mojej długiej nieobecności na forum nadrabiam zaległości. Na pierwszy ogień poszedł Twój dziennik - dodam, że jeden z moich ulubionych :D

Dzieje się u Ciebie jak zwykle dużo, a juz ta seksowna elektryka godna pozazdroszczenia :oops: Bardzo jestem ciekawa czy ja za rok będę na takim właśnie etapie? Oj, chciałabym, chciała.

W kwietniu ruszam z budową bez względu na wszystko czyli APRILOWY DETERMINATOR to ja :wink:

Pozdrawiam serdecznie - Ciebie i Inwestorka.

B&S

Cześć April :D

Super, że wróciłaś, bo czekałam z utęsknieniem i super, że w kwietniu :wink: zaczynasz. Trzmam kciuki.

Będę czytała jak ściany rosną, jak okna wybierasz i masz dylematy dachówkowe i w ogóle co tam na kortach tenisowych słychać :wink:

Będzie dobrze. Może nie za szybko, ale dobrze. Zobaczysz. :D

będzie to najbardziej sexowna elektryka jaką ktokolwiek widział. :lol:

to ja poproszę BARDZO SZCZEGÓŁOWĄ FOTORELACJĘ ..........

:D

90 % uzgodnień już za mną.........oj się działo.....została elewacja i ogród ale to temat na później...

ta część budowlanego planowania dostarczyła mi wiele radochy :lol:

Oj sie narobiło z ta kanalizą. My też jeszcze nie mamy przyłączy, ale ponoć za 3 tygodnie papiery już będą. Nie znam się na tym za bardzo, ale czy w takiej sytuacji szambo nie było by jakimś rozwiązaniem?

Życzę powodzenia w ten piękny, wiosenny dzień. :wink: :D

Cześć sąsiadko :D

Na szmbo nikt się nie zgodzi, bo wieś jest "skanalizowana" 8)

Myśleliśmy o oczyszczalni, ale jak i tak gmina będzie kładła "nam pod nosem" to pewno położymy te rury sami ( czyt. jakaś firma a my zapłacimy)

YreQ
"Uffffffffffffffffff jak ciężko, dyszy maszyna ospale"

oj ciężko ciężko.... ale to już ostatki... już za chwileczkę, już za momencik całe to budowanie będzie za Toba, skończą sie problemy i będziesz wtedy mogła w spokoju cieszyć sie domkiem :)

Hej Edyciu :D

Mówię Ci, że dzisiaj to mnie z tą decyzją ekologiczną zatkało...... człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umiera. Małż pojechał na inspekcję , bo kolejną transzę ...niechętnie acz koniecznie wziąć musimy.

Lecę po swoją kaczuchę do przedszkola

P.s. Dzisiaj kazała tatusiowi kupić sobie prostownicę do włosów :o ona za szybko dorasta czy ode mnie powiewa naftaliną? 8)