YreQ 28.02.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witaj Amhleda czekałam, aż wpis z dziennka przeniesie mi Edzia do komentarzy. Wy też wybraliście Halszkę czy coś podobnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.02.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 YreQ, ludzie studiują pięć lat psychologię i jeszcze nie pojmują jak człowiek funkcjonuje - myślę, że nigdy nie dowiemy się o co niektórym chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.03.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 YreQ, myślę, że nigdy nie dowiemy się o co niektórym chodzi... a szkoda Jasieńko, bo może zrozumiałabym i tych też .....co to w regionie niby mieszkają a za budową kopalni są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 03.03.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Nikt w niczyjej głowie nie siedzi, trochę gorzej jak najbliżsi (rodzina) pod tobą dołki kopie. chociaż sąsiad to też prawie rodzina. Ale pamiętajcie dziewczyny nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. - powiedzenie które u mnie często się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.03.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 trochę gorzej jak najbliżsi (rodzina) pod tobą dołki kopie. A tak moja droga - budowa to czas, kiedy możemy "sprawdzić" czy przyjaciół w rodzinie mamy czy zawiść zawitała i rodzina po przeprowadzce to już nie rodzina. Ehhhhhhhhhhhh skąd ja te wszystkie przeboje znam. Ale niepoprawnie mam nadzieję, że jednak po rozum do głowy niektórzy pójdą choć późno to nie za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 03.03.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A z rozumem i z rozsądkiem to różnie bywa, kiedyś ludzie inni byli, człowiek człowiekowi pomagał a teraz to tylko zazdrość cz co? na uczelni siadaliśmy razem i sie uczyliśmy. A teraz to każdy rzepkę sobie skrobie. Moj mąż mówi ze w pole do sąsiada sie szło jak trzeba było a teraz to by człowiek człowieka w łyżeczce wody utopił. „A tam gdzie nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 04.03.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Widzę, ze po okresie niepomyślnych wiatrów wszystko pięknie posuwa Wam, się do przodu - elektryka, panowie od elewacji czekają... Oby tak dalej! I życzymy bogatego kupca na mieszkanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.03.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Widzę, ze po okresie niepomyślnych wiatrów wszystko pięknie posuwa Wam, się do przodu - elektryka, panowie od elewacji czekają... Oby tak dalej! I życzymy bogatego kupca na mieszkanko! Witaj dziękuję bardzo. Idzie też powoli ale bez wpadek - czyli pękających wrzodów w żołądku Jedynym obecnie niebezpieczństwem jest kopalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 04.03.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jakoś jestem optymistką w tym temacie. Myślę, ze dobiorą sie do tych złóż, ale nie metodą odkrywkową. To jest niewykonalne na tak dużym obszarze i przy takich uwarunkowaniach geologicznych położenia tych złóż. Już nie czasy na rabunkową gospodarkę pustoszącą w efekcie cały Dolny Śląsk. Inną technologia - a i owszem. Ale wtedy nasze domki, piękne lasy, serenki i ptaszki ZOSTANĄ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.03.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jakoś jestem optymistką w tym temacie. Myślę, ze dobiorą sie do tych złóż, ale nie metodą odkrywkową. To jest niewykonalne na tak dużym obszarze i przy takich uwarunkowaniach geologicznych położenia tych złóż. Już nie czasy na rabunkową gospodarkę pustoszącą w efekcie cały Dolny Śląsk. Inną technologia - a i owszem. Ale wtedy nasze domki, piękne lasy, serenki i ptaszki ZOSTANĄ! Muszę dać przeczytać mężowi - może na duchu go podniesiesz. Sarny do ogrodzeń podchodzą - mieliśmy paśnik dla nich budować przy siatce, ale właściciel z tyłu działkę sprzedał i gdzieś na przód rzucę , albo w lesie postawię, bo mała OBIECANE miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 04.03.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 U nas w mniejszym wydaniu - najmłodszy czeka na karmnik dla ptaszków. Też ma OBIECANE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.03.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 U nas w mniejszym wydaniu - najmłodszy czeka na karmnik dla ptaszków. Też ma OBIECANE. już też karmnik przeszliśmy - wisi. Dobrze, że żubrów u nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 04.03.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ja o kopalnie też sie nie martwię, byliśmy dziś na KGHM - ie i za gadaliśmy z jednym z inspektorów, powiedział że o złożysz już wiadomo od lat 60 i dopóki nie wyczerpią miedzi na pewno nie będą mogli wydobywać węgla bo byłaby to katastrofa nie tylko ekologiczna, ruchy ziemi mogły by spowodować kataklizm. tak więc dziewczyny nie martwcie się na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.03.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Mój mąż jest "po słowie" z profesorem z Komitetu Sterującego. Poczytajcie tutaj , bo nie chcę sobie komentarzy zaśmiecać: http://www.komitetlegnica.agh.edu.pl/aktualnosci/04_03_2008.htm http://forum.muratordom.pl/post2377424.htm#2377424 i nie chodzi tylko o to, że za 20-30 lat miedź się skończy , tylko o to, że rząd w czerwcu swoimi zapisami zablokuje wydawanie pozwoleń na budowę i nasz region za rok, dwa, a może 5 lat umrze śmiercią naturalną (bo nic się nie będzie działo, budowało , powstawało) a potem tych co to przeżyją - dobiją odkrywką. (potem to usunę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 04.03.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 No, No Sąsiadko, ale piękne drzwi sobie sprawiłaś. Naprawdę pięknie się będą prezentowały w Twoim Domu. A ja dzisiaj widziałam wybudowany Twój domek, ale nie pod Legnicą , a w Osieku koło Lubina. Ładnie sie prezentuje, fajny projekt. . Co do kopalni to chyba przedmówczynie mają racje, może i ona będzie, ale nie wcześniej niż za kilkadziesiąt lat. Na razie szukają u nas złota ( robią odwierty w naszej miejscowości) Więc jak znajdą złoto to może węgiel odpuszczą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 04.03.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witam, w dzienniku. Muszę przyznac, bardzo ładny domek. No i modelowe postępy, tylko pozazdrościć. Mam nadzieje, ze na dalszych etapach budowy i wykończeniówki pójdzie rowniez jak po maśle. Super okna, jestem fanem łuków i wszelkich obłości (choć przez swoją budowę koścista jestem na wiór ) wszystko co okrągło kształtne zwraca moją uwagę - zresztą to widać po moim domu. Dlatego okna super. Naprawde pieknie Wam idzie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.03.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A ja dzisiaj widziałam wybudowany Twój domek, ale nie pod Legnicą , a w Osieku koło Lubina. Ładnie sie prezentuje, fajny projekt. . Pozdrawiam A gdzie dokładnie Dorotko? możesz coś więcej napisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.03.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A ja dzisiaj widziałam wybudowany Twój domek, ale nie pod Legnicą , a w Osieku koło Lubina. Ładnie sie prezentuje, fajny projekt. . Pozdrawiam A gdzie dokładnie Dorotko? możesz coś więcej napisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 04.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Już napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.03.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Już napisałam na priv dzięki ale mi się zdublowały posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts