YreQ 09.03.2008 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 YreQ, nie myśl, że tu nie zaglądam do Ciebie, wręcz przeciwnie - śledzę każdy wpis Kuchnia na pewno będzie piękna. Wybrałaś już ten zlewozmywak? A drzwi? Te z Cala są piękne, szkoda, że takie drogie. Ale Vittoria też mi się podobają, chyba bardziej od Intersolid. Pozdrawiam wiosennie Czeeeeeeeeeść Fajnie, że jesteś Co u Ciebie bratnia duszo ? Jeszcze nic na 100% nie jest przesądzone w sprawie drzwi i zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 a może korpusy kupisz sobie w ikei (tam tak można) a fronty swoje ukochane zielone w drewpolu? może nawet będzie taniej niż ze stolarzem? i wyposażenie wewnętrzne jest chyba tańsze niż gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 11.03.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 a może korpusy kupisz sobie w ikei (tam tak można) a fronty swoje ukochane zielone w drewpolu? może nawet będzie taniej niż ze stolarzem? i wyposażenie wewnętrzne jest chyba tańsze niż gdzie indziej? A widzisz o tym nie pomyślałam Dzięki za podpowiedź A może znasz przykładową cenę takiej szfki korpusowej - powiedzmy dolna na 60 cm szerokości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.03.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 a może korpusy kupisz sobie w ikei (tam tak można) a fronty swoje ukochane zielone w drewpolu? może nawet będzie taniej niż ze stolarzem? i wyposażenie wewnętrzne jest chyba tańsze niż gdzie indziej?A widzisz o tym nie pomyślałam Dzięki za podpowiedź A może znasz przykładową cenę takiej szfki korpusowej - powiedzmy dolna na 60 cm szerokości ? na stronie ikei są podane ceny (http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/rooms/kitchen/12313/) - różnią się one w zależności od rodzaju wybranego frontu, więc jest to chyba cena całości - na pewno można kupować bez drzwiczek, bo moja znajoma tak robiła ikea ma też ten plus, że szafki możesz złożyć sama a oprócz tego gwarancja jest na 10 lat i właściwie nie ma problemu jeśli cokolwiek się dzieje, wymieniają bez większych trudności jeśli ściągniesz sobie ich program do planowania kuchni i swoją tam zaplanujesz będziesz mogła sprawdzić cenę całego zestawu i poszczególnych elementów sama już się zdecydowałam na kuchnię ikea (jak można się domyślić ) - taką jak chcę mają tam najtaniej w najlepszym odniesieniu jakości do ceny no i oprócz wyżej wymienionych plusów jest nadzieja, że za parę lat będę mogła dokupić dodatkowe elementy lub nawet wymienić wszystkie fronty i mieć prawie nową kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 11.03.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ja tez sobie zaplanowałam kuchnie, w tym programie i właśnie znalazłam kalkulator, i jestem zadowolona, wyszło mi 13 tyś, + lodówka i płyta gazowa, kuchnia duża 240 na 335 wiec sie ucieszyłam bo już myslałam że mi 15 tyś nie starczy a tak będzie dobrze, sprzęt jeszcze na allegro sie poszuka i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.03.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 na pewno można kupować bez drzwiczek, bo moja znajoma tak robiła poszperałam, ale wychodzi na to,że korpusy tylko w białym kolorze mają. U mnie to odpada - bo miały być w orzechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 12.03.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 orzechowo-miodowa kuchnia... mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.03.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A kto to przyszedł ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 12.03.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 łakomczuch?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.03.2008 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 oj chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 14.03.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 YreQCzyli w skrócie - obsuw kolejne tygodnie ehh Kochana a ty byś tak chciała wszystko robić zgodnie z wcześniej ustalonymi terminami?? Byłoby milo... ale to jest chyba kompletnie nie realne albo ktoś nie odbiera telefonów, ale nie zdąży w wyznaczonym terminie, albo coś się schrzani, albo, albo, albo... YreQkiedy nadchodzi taki moment, w którym kobiecie budującej "odwala" krótko mówiąc, czyli w którym momencie za dużo myśli o budowaniu..... hihi ja jeszcze nie zaczełam budować ale już mi totalnie odbiło... nie mam jeszcze pozwolenia na budowę, ale mam już za to zaprojektowaną kuchnię i łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.03.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 nie mam jeszcze pozwolenia na budowę, ale mam już za to zaprojektowaną kuchnię i łazienkę I TY TAK SPOKOJNIE O TYM MÓWISZ ? CZY MA TO COŚ WSPÓLNEGO Z ORZECHEM I MIODEM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 14.03.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 hihih no pewnie że tak i jeszcze z wanilią i bitą śmietanką i kawałkami czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.03.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 sie porobiło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 14.03.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 oj porobiło się, porobiło.... wszystkie te kolorki bardzo mi sie podobają ale coś trzeba wybrać, co by za pstrokato nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.03.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 na pewno można kupować bez drzwiczek, bo moja znajoma tak robiła poszperałam, ale wychodzi na to,że korpusy tylko w białym kolorze mają. U mnie to odpada - bo miały być w orzechu. orzech i zieleń? no nie wiem... szkoda, że Ci biały nie pasuje, choć znając Ciebie na pewno znajdziesz równie dobrą okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 17.03.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Brak słów, wójcina sobie a reszta sobie zresztą takich absurdów urzędniczych jest więcej np. my musimy mieć 2 decyzje o umorzeniu dwóch postępowań z powodu krótko mówiąc ich bezprzedmiotowości przykład umoprzenie postępowania o odrolnienie, bo naszej działki nie trzeba odralniać, ale decyzja jest potrzebna na wszelki, wszelki śmiechu warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.03.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Przeczuwam niezłą zadymę nooo, ja też kiedy wychodzicie na ulice?! PS. serio, cholery tam u Was można dostać!!! ta gmina bierze udział w konkursie "najbardziej kuriozalne gminne przypadki" czy tam się po prostu nudzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.03.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Sasiadko powiedz mi gdzie znalazlas BRW wysylkowo ? masz moze jakiegos linka do cen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 19.03.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Znowu schody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts