LillaLyktan 14.04.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No ładnie, ładnie. Zdolniacha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 14.04.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Tylko, że u nas nie ma jeszcze drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 14.04.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 bardzo ładnie malowałaś.. no ale co sie dziwić... ładna malarka to brzydko przecież nie pomaluje :) zażywam Kochana i to nie tylko witaminki a Ty ? hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.04.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 zanim robotę na poczcie znajdę to założycie wysyłam ci pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 14.04.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 hihihi YreQ uśmiejesz się jak mnie z listem u siebie pod drzwiami zobaczysz .a propos kobiety pracującej hhmmm... zamiast przeczytać z listem to ja przeczytałam z LISEM i tak sie nawet chwilkę zastanawiałam o co chodzi z tym lisem... i już oczami wyobraźni widziałam Agnieszkę biegnącą przez las z lisem pod pachą... i nawet mi sie ten widok spodobał, no bo co?? nie można sobie z lisem pod pacha po lesie biegać... a tu sie okazało że to list ehh i znów spadłam na ziemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.04.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 bardzo ładnie malowałaś.. no ale co sie dziwić... ładna malarka to brzydko przecież nie pomaluje :) zażywam Kochana i to nie tylko witaminki a Ty ? hihih ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.04.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 hihihi YreQ uśmiejesz się jak mnie z listem u siebie pod drzwiami zobaczysz .a propos kobiety pracującej hhmmm... zamiast przeczytać z listem to ja przeczytałam z LISEM i tak sie nawet chwilkę zastanawiałam o co chodzi z tym lisem... i już oczami wyobraźni widziałam Agnieszkę biegnącą przez las z lisem pod pachą... i nawet mi sie ten widok spodobał, no bo co?? nie można sobie z lisem pod pacha po lesie biegać... a tu sie okazało że to list ehh i znów spadłam na ziemie bo ja "t" zjadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 14.04.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 hihi z "t" czy bez "t" ... w każdym bądź razie cudownie poprawiło mi to humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.04.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 hihi z "t" czy bez "t" ... w każdym bądź razie cudownie poprawiło mi to humor no bo nie ma jak kurachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.04.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 czy Ty tam masz taką dziurę pod wycieraczkę przed drzwiami, czy ja źle widzę? Dobrze widzisz - zostawiliśmy miejsce na wycieraczkę , która będzie w owej dziurze mieszkała, drzwi przy otwieraniu nie będą zahaczały YreQ, Ty to masz naprawdę praktyczne pomysły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiulka 14.04.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A to "prawie" to bardzo daleko ? Powodzenia w tzw. papierologii no i zapraszam Teraz mieszkam po drugiej stronie drogi na Raszówkę , w okolicy hotelu, a budować się będziemy na przeciwko osiedla Pod lasem. Widzę "chyba" Twój dom codziennie jak śmigam rano do przedszkola do Raszówki. Muszę się przejść na spacer i pooglądać Twój domek z bliska, bo na zdjęciach super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.04.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Dzięki Basiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witaj Yreq, w końcu zawitałam do Ciebie Muszę Ci powiedzieć, że malarka z Ciebie jak trza Mnie też takowe malowanie czeka, bo słupy u mnie też stoją, ku memu niezadowoleniu Wolałabym ich nie mieć, no ale cóż, są. A te słupy to czymś przed malowaniem heblowałaś czy jak? Bo moje takie nierówne jakieś! A teraz mi powiedz moja Droga co z Bambusem? Nakupałaś już czy jeszcze się zbierasz do zakupów? A i dziurę na wycieraczkę u siebie też planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.04.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ooooooooooooolllllllllllaaaaaaaaaa - no witaj gratulki z powodu mieszkanka - ja dalej bujam się z tematem bo duże chodliwe nie są Słupy - małż szlifierką grubą jechał a potem drobnym papierem a potem ja poprawiłam ....ściernym na styropianie Bambus jeszcze nie kupiony - nie mam kiedy policzyć dokładnie płytek - czyli zaprojektować łazienki no i czekam na glazurnika i takie tam ...ale i bambus i glazurnik będą Do kibelka na dół zaplanowałam z cersanitu kafelki trawertino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 14.04.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 No nie mogłam się oprzeć ... mój horoskop: W sprawach finansowych pamiętaj, że bardziej liczy się pomysł niż nabita kabza. Nie stresuj się, że masz za mało pieniędzy. Z tym, co masz też zrobisz udane zakupy. Niektórzy z Was zaczną rozważać możliwość założenia własnej firmy i podjęcia niezależnej działalności, choć niekoniecznie wystartujecie z realizacją tych pomysłów właśnie teraz. Szykuje się teraz wiele sytuacji, które pomogą Wam rozbudzić Wasze talenty i wewnętrzną siłę oraz opanować nowe umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.04.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 w horoskopy nie wierzę, ale ten... pasuje! oczywiście Agnieszko, że dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 15.04.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ten horoskop to ktoś z muratora mi chyba ułożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 15.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Przeczytałam właśnie horoskop, hihihii Nieźle, nieźle Pomysł z miejscem na wycieraczkę super - też mam mieć drzwi otwierane na zewnątrz, muszę pamiętać o tej dziurze! Ciekawe, jaki wyjdzie ostateczny kolor po kolejnym malowaniu kasztanem - może by się nie gryzł z kolorem deski czołowej? A ten orzech laskowy to był jakiego producenta? Wiesz, że do twarzy ci z tym pędzlem? I jaka fajna czapeczka, a szczególnie spojrzenie spod jej daszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.04.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Przeczytałam właśnie horoskop, hihihii Nieźle, nieźle Pomysł z miejscem na wycieraczkę super - też mam mieć drzwi otwierane na zewnątrz, muszę pamiętać o tej dziurze! Ciekawe, jaki wyjdzie ostateczny kolor po kolejnym malowaniu kasztanem - może by się nie gryzł z kolorem deski czołowej? A ten orzech laskowy to był jakiego producenta? Wiesz, że do twarzy ci z tym pędzlem? I jaka fajna czapeczka, a szczególnie spojrzenie spod jej daszka amonite - kolor belek wyszedł jak czekoladowa polewa na ciasto - brązowy i szklisty; A orzech laskowy był Bondexa - taki inwestorek kupił - ale jak widać orzech orzechowi nierówny A jeśli chodzi o pędzel to sugerujesz pomalowanie Twoich drzwi ? mogę pomalować - malowałam już drewniane drzwi u siebie w mieszkaniu - do spiżarki, więc jakąś tam wprawę mam p.s. dowieźli wczoraj imbryczki do filiżanek - już kupiłam ..... i wyszłam z niedosytem - bo są już pojemniczki do przypraw z tej serii w metalowym koszyku........no i te duże na mąkę i kasze są rewelka ochhhhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 18.04.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 A jeśli chodzi o pędzel to sugerujesz pomalowanie Twoich drzwi ? mogę pomalować - malowałam już drewniane drzwi u siebie w mieszkaniu - do spiżarki, więc jakąś tam wprawę mam Ależ gdzież bym śmiała p.s. dowieźli wczoraj imbryczki do filiżanek - już kupiłam ..... i wyszłam z niedosytem - bo są już pojemniczki do przypraw z tej serii w metalowym koszyku........no i te duże na mąkę i kasze są rewelka ochhhhhhhhhhh No to musisz teraz kogoś naprowadzić delikatnie na pomysł zakupienia ci w prezencie tych pojemniczków, okazja się na pewno trafi jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts