Grzebiuszka 03.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Jutro po 7 już mnie nie ma, tylko komóra. Mam montaż parapetów, halogenów w podbitce i "romans" z płytkarzem tak właśnie myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 03.06.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Edyciu - w MOIM przypadku wbicie to bardzo na miejscu słowo dlatego zakrywam tak, aby na odkryte wyglądało A łza - oj tak ; zakręciła się w oku - z ryczeniem czekam na Ciebie ; po białym na pewno się poryczymy Też ściskam ok razem będzie nam się super ryczało a wracając do bikini.... to nie wiem dlaczego ale ja na lato zawsze robie się :x ... no robi sie mnie więcej... hihih czyżbym już zaczynała zapasy na zimę robić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 04.06.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ŁO MATKO!!!! Co ja widzę!!! Normalnie Francja-Elegancja robi sie Wasz domek!!! Cudne! No cudne są te bonie i elewacja! Pozwolisz, że zaciągnę mojego małża pod Wasz płotek i pokażę mu co mi może zafundować na najbliższych 5 prezentów pod choinkę? Ślicznie wyszła wam elewacja! Jeżeli nie zrobicie sobie R w kółeczku, że wzór zastrzeżony to chyba "zgapię" sobie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 04.06.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć dziewczyny (i Bartka witam ) Jestem zaszczycony - skąd wiesz, że podczytuje? Coraz piękniej u Was, kiedy przeprowadzka? U mnie weszli dziś z wylewkami, mają być do jutra gotowe Expresowo to robią... A nie rozjeżdżone skrawki działki u nas zakwitły makami, chabrami, czymś żółtym, fioletowym itp. i zrobiło sie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.06.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 aż zwątpiłam gdy otworzyłam Twój dziennik YreQ!! już otynkowane i pomalowane??!! wygląda SUPER !!! i jak ładnie wyglądają te podpórki pod balkonami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.06.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ...... ja w sprawie parapetów. Możesz coś bliżej o nich napisać też mam ochotę na drewniane ale jakoś się waham dużo zapłaciłaś za metr - jeśli wolno spytać stolarz znęcił mnie tymi rustykalnymi frezami na obrzeżach - niby nic a jakże wiele - nie każdy stolarz chciał takie zrobić a ten robił bez dopłaty, bo to nie problem ponoć ...a mi w to graj bo samych kanciastych nie chciałam. Drzewo merbau, bejca orzechowa (producenta nie znam) 2x malowane a na koniec bezbarwny utwardzony lakier stosował; cena 650 zł za mkw......(urzędowski ponad 800 i czeka się 5-6 tygodni, włoski marmur napoleon dostaniesz za 400 parę zł za mkw w kolorze capucino - jakby coś ) Jak będziesz chciała to wrzucę parę zdjęć - jutro , jak zrobię Pozdrawiam pewnie, ze chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.06.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Edyciu - w MOIM przypadku wbicie to bardzo na miejscu słowo dlatego zakrywam tak, aby na odkryte wyglądało A łza - oj tak ; zakręciła się w oku - z ryczeniem czekam na Ciebie ; po białym na pewno się poryczymy Też ściskam ok razem będzie nam się super ryczało a wracając do bikini.... to nie wiem dlaczego ale ja na lato zawsze robie się :x ... no robi sie mnie więcej... hihih czyżbym już zaczynała zapasy na zimę robić?? no ja też jakoś ostatnio puchnę .....tylko po czym? opuchlizna głodowo-ciśnieniowo-atmosferyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.06.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ŁO MATKO!!!! Co ja widzę!!! Normalnie Francja-Elegancja robi sie Wasz domek!!! Cudne! No cudne są te bonie i elewacja! Pozwolisz, że zaciągnę mojego małża pod Wasz płotek i pokażę mu co mi może zafundować na najbliższych 5 prezentów pod choinkę? Ślicznie wyszła wam elewacja! Jeżeli nie zrobicie sobie R w kółeczku, że wzór zastrzeżony to chyba "zgapię" sobie trochę. Lilla to dopiero jedna ściana , bo chłopaki na raty robią - ale ..... miło że się podoba ( w piątek lub sobotę robią kolejne 2 ściany, a z przodu jeszcze lukarna zupełnie nieocieplona jest, bo nie mieli na tyle rusztowań (tylko na 2 ściany),aby dookoła poustawiać; robią na gotowo ścianę i przestawiają ). Zgapiaj ile się da, dam Ci namiary na gościa od którego bonie zamawiałam - wzorów jest sporo, mi taki nie za bardzo strojny do gustu przypadł, ale są też bardziej wymyślne Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.06.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć dziewczyny (i Bartka witam ) Jestem zaszczycony - skąd wiesz, że podczytuje? Coraz piękniej u Was, kiedy przeprowadzka? U mnie weszli dziś z wylewkami, mają być do jutra gotowe Expresowo to robią... A nie rozjeżdżone skrawki działki u nas zakwitły makami, chabrami, czymś żółtym, fioletowym itp. i zrobiło sie pięknie hej Bartku .....no takie rzeczy się czuje Przeprowadzka - nie wiem kiedy ; kiedy bym chciała ?JUŻ , ale może w sierpniu się uda Fajnie, że podłogi masz - posadzki to faktycznie 2 dni; potem z górki - jak to się mówi Czekam na zdjęcia pięknej łąki - fioletowy to pewno groszek, a żółte to jaskry......ale wklej - anielsko muszą te skrawki wyglądać, u nas takich kolorów nie ma Pozdrowionka dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.06.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 aż zwątpiłam gdy otworzyłam Twój dziennik YreQ!! już otynkowane i pomalowane??!! wygląda SUPER !!! i jak ładnie wyglądają te podpórki pod balkonami! to pierwsza ściana, ale efektem chciałam się podzielić - DZIĘKUJĘ Podpórki i balkon są na razie tylko zagruntowane (ale o tym sza ), bo chłopaki mieli obawy aby wylewka nie zaciaptała im roboty a ewentualny deszcz nie zrobił zacieków....pod płytą balkonową Ale zanim skończą resztę to balkony będą z opierzeniem mieć już przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.06.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 no no dołączam do achów i ochów, bo wyszło naprawdę super dzięki Basieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.06.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 WSZYSTKIM dziękuję za miłe słowa; wiele to dla mnie znaczy; miło na serduchu mi się zrobiło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.06.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ..........ale mnie nastraszyłaś ..............nie potrafię czytać wszystkich linijek na raz ale jest dobrze, ufffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 04.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 to prawda parapety piękne Agniesiu zapomniałam wczoraj pogratulować Ci super zdolnej córeczki, nawet bez opisu poznałabym Was na rysunku Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.06.2008 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 dzięki przyjedźcie na kawę ( bo lodówki na piFko nie mam) to Was też narysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.06.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 (...) dam Ci namiary na gościa od którego bonie zamawiałam - wzorów jest sporo, mi taki nie za bardzo strojny do gustu przypadł, ale są też bardziej wymyślne ja też poproszę nie za bardzo strojny to ja będę mieć - prosty całkowicie, jak w projekcie, choć mi się bardziej Twój podoba - pikny! a podpórki pod balkonami to ładny kształt mają, chciałam rzec - więc już teraz widać nawet jeśli tylko, sza, zagruntowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 05.06.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Na pewno skorzystam! Ale chyba na następną wiosnę... bo tempo wypływania pieniążków z kieszeni jesy ZASTRASZAJĄCE!!! Ale za to już mamy wiechę na więźbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.06.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja też chcę ten konakt!!!!! też chce takie bońki.!!!! cudne, cudne, cudne, może i ja sobie coś takiego wybiorę.... Kuchnia super.... mam pytanie to duże zabudowane pod ścianą to lodówka? czy szafki i druga rzecz czy Ty masz za drzwiami spiżarkę? jeśli tak - to zazdroszczę.... a co jeszcze chcesz zmienić? no oświetlenie z podłogi - napisz co i jak - bo jam ciemna i o takim nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.06.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dziewczyny - bonie zamawiałam u jednego pana w Legnicy, który różne cudeńka ze styropianu lub gipsu robi. Drugiego znalazłam jeszcze bardziej na południu kraju - koło Dzierżoniowa. Jeśli na serio chcecie numer to dam O wypływie pieniążków nie wspominam A kuchnia - no nie do końca identyczne szafki zaprojektowałam - m.in. nie miało być szyb a są; zabrakło halogenów po obydwu stronach okapu; piekarnik też nie taki będzie (wiem, to tylko wizualizacja ), inne uchwyty - ale na to pewno wpadłyście -będą w starym patynowym złocie z porcelanką w środku; szafka z szufladami przy piekarniku miała być .... z 3 małymi i 1 dużą a nie 1 małą i 2 dużymi ( mam teraz taką przy kuchence i przyzwyczaiłam się już do takiego układu rzeczy.... ; to duże pod ceglaną ścianą ( postarał się projektant o wrażenia artystyczne - nie sądziłam , że mi ściankę w projekt wstawi w rzeczywistości ma być na niej jeszcze belka drewniana wybejcowana) to lodówka, a półka która wisi między oknami ( moje ze szprosami i inaczej się otwierają ) nie z taką koroną chyba będzie ( łuki są baaardzo drogie - korona pod kątem ( no ale to była propozycja projektanta, więc się nie czepiam a półeczka na moje babcine filiżanki i mlecznik będzie); na środku okien i lprawie nad blatem - lekko w stronę środka kuchni będą wisiały dwie stylowe jakieś lampy - stylowe będą zwłaszcza na początki, gdyż powieszę same żarówki ; zielone drzwi to wejście do spiżarki ( takiej malutkiej) i też ma być korona taka jak nad lodówką , oczywiście podłoga, ściany, okna i parapety w innych kolorach ..........i ...nie wiem co jeszcze zmienię może listwy ozdobne pod meblami ? Zapędziłam się - o wszystkim piszę a gość tylko meble chciał mi pokazać Oświetlenie ścianki - kable w podłodze, a do nich wmontowane na równi z płytkami halogeny - po jednym na ściankę, które będą ją ładnie od dołu oświetlać, halogeny podobne do tzw. najazdówek czyli lamp montowanych w chodnikach; włącznik będzie na ściane - i wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.06.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 A kuchnia się Wam widzi czy przegięłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts