Grzebiuszka 30.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 ja rozumiem, że jednej może coś wypaść... ale obu?? to już jest przegięcie oj tak; ale w środę przyjadę, skoczymy do ....marketu budowlanego "łankenobi" a potem na winko i kawusię i plotusie jupi jupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 01.07.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 pięknie wyszło przed nami wybór kolorków elewacyjnych ależ mam mętlik Po położeniu pucu nasz płytkarz zapytał, gdzie próbę kolorów robiłam? nigdzie..... To jak tynk wybrałaś? Z kolorownika, 2,5 na 2,5 cm. Chyba Cię pogięło. Nie kupowałam próbki kolorów. Dziś wiem, że mógłby być nawet ciemniejszy o ton. ( co nie zmienia postaci rzeczy , że baaardzo Bartka zielony mi się podoba ), z drugiej strony cieszę się, że np. pomarańczowym czy ceglastym po oczach nie daje - mogłabym z żarówką innego mieć problem.........dlatego kolor jest bezpieczny. Ale zrobię wam zdjęcie gościa, który zrobił elewację w zeszłym tygodniu - jestem zachwycona. Dziś tak wybrałam kolor :) pewnie tak samo będziemy wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.07.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 śśśśliiiicznie!!! i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Hejeczka.... no moja droga... jestem pod wrażeniem....hm........ z tymi kolorkami to nie pomogę... bo jak na nie patrzę to one mi wszystkie do siebie pasują...ale jak mam wybrać jeden to..........nie wiem a ta bateria Tieng Ciong Ciung to całkiem sensowna....serio serio witanko o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.07.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 211 ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.07.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 211 ale o co chodzi? o kolor żywicy na kolumnę, aby pasował do głowicy w tym jaśniutkim, do elewacji w tym ciemniejszym ( to pomazane na płycie g-k) i do okleiny okien Jak dalej będę niezdecysowana ( tzn. ja jestem - chciałabym aby mi puc położyli taki jak na elewacji bo wiaderko mi zostało ale "wygiętej" packi nie mają).....to zostawię sobie ten "problem" na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.07.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Hejeczka.... witanko o poranku hej ........... tuż przed południem z doskoku rozumię, że azjatka niczego sobie oby nie przeciekała a z kolorami j.w. - problem pozostał bujam się teraz z listami skargami do firmy meblarskiej - bo moje zielone kuchenne na włosku wiszą - na razie nie będę ich miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.07.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 211 ale o co chodzi? o kolor żywicy na kolumnę, aby pasował do głowicy w tym jaśniutkim, do elewacji w tym ciemniejszym ( to pomazane na płycie g-k) i do okleiny okien Jak dalej będę niezdecysowana ( tzn. ja jestem - chciałabym aby mi puc położyli taki jak na elewacji bo wiaderko mi zostało ale "wygiętej" packi nie mają).....to zostawię sobie ten "problem" na później wolałam się upewnić nadal 211 ale nie martw się - pozostałe też pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Hejeczka.... witanko o poranku hej ........... tuż przed południem z doskoku rozumię, że azjatka niczego sobie oby nie przeciekała a z kolorami j.w. - problem pozostał bujam się teraz z listami skargami do firmy meblarskiej - bo moje zielone kuchenne na włosku wiszą - na razie nie będę ich miała JAK TO NA WŁOSKU!!!!!!!!!!!! to ja na te zielone czekam jak na zbawienie, bo mnie bardzo zaintrygowały.... , a co się stało, ze zapytam........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 05.07.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 ....no i w zaskakującym dla mnie skrócie odpisałam w Twoich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.07.2008 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 jak tam sprawa kuchni? cisza - skarga poszła, firma pełną gębą ale nie odpisała ...brak kultury, syndrom "awisimito" czy net nie działa ? ..... nie wiem, za to oni wiedzą, że pogwizdać im mogę czyli nie mogę nic - bo na umowę miałam dopiero jechać. Załatwiać będę jeszcze stolarza- ale czasami zwątpienie mnie ogarnia czy sobie z zieloną spokoju nie dać tyle z tym zachodu...... tylko, że ja ją chcę Wiesz ....jakbym wiedziała gdzie orzechowe skrzynki i szuflady kupić to sama bym tą kuchnię skręciła....co za problem kupić fronty w tej samej hurtowni co stolarz bierze - 200 zł więcej na mkw ale jak montaż odejmiesz to i tak na plusie wychodzi. Reszta na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.07.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 ta zielona to drewniana była............. gdyby robili piękny zielony mdf o połowę tańszy od drewna a strukturą go przypominający ( moja z forte uważam, że jest niczego sobie, na plastik nie wygląda....więc w zasadzie jest to wykonalne) - to kupiłabym z mdf-u - ale producenci niestety śpią tzn. nikt badań marketingowych nie robił i z podstrzeleńcem takim jak ja nie gadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.07.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 teraz mamy drewnianą kuchnię robioną przez stolarza i niestety chociaż się zapierał, zaklinał i przysięgał, że drewno bardzo dobrze wysuszone to i tak po paru latach się jeszcze niestety trochę porozsychało.... ale następna też będzie drewniana ale juz nie u stolarza jakby co to będzie łatwiej reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.07.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 no tak tylko że ja konkretnie na fronty się uparłam - więc nie ma co się rozsychać- tak myślę przynajmniej - skoro je firma "drzewiasta" robi a stolarz tylko u nich kupuje - dobrze kombinuję ? w zasadzie jego robota ma polegać tylko na porządnym ich skręceniu, bo szafki też gotowe kupuje (niestety z mdf-u) wybrałaś już swoją nową ? http://www.drewpol.pl/ - u nich naprawdę nie wiadomo na co się zdecydować - generalnie każdy znajdzie coś dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.07.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 no ja też fronty tylko drewniane mam zawsze coś się jeszcze może rozeschnąć niestety dlatego chyba lepiej robić z firmą a nie ze stolarzem - firmę łatwiej potem ścigać a u nas projekt kuchni się tworzy ma gość jutro na wstępne pomiary przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.07.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 przeglądnęłam tą stronkę drewpolu - jest zajeżysta tutaj chyba rzeczywiscie nie będzie się miało co skitrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 08.07.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witam Czytam Twój dziennik i jestem pod wrażeniem. Tak trzymaj. Domek piękny, naprawdę szczerze podziwiam pozdrawiam serdecznie Anula74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.07.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Cześć Anula Dzięki za przybycie Zaglądaj częściej - sa ja skoczę sobie teraz na rewizytę Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.07.2008 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 przeglądnęłam tą stronkę drewpolu - jest zajeżysta tutaj chyba rzeczywiscie nie będzie się miało co skitrać nio jak też tak kombinuję mam coś dla Ciebie..........nie wiem tylko gdzie wrzucić bo coś dziennika nie zakładasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 08.07.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 hmmm do agnieszek? a co znalazłaś ciekawego? a z tym dziennikiem to sama nie wiem wszystko tak zdalnie u mnie może jak już będą konkrety to do galerii coś wrzucę..... tak to jest jak wszystko jest na odległośc aaa jutro dach wreszcie zobaczę ostatnio widziałam budowę jak więźbę zaczynali robic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts